Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Gitti gidiyor com gibi olduk. Admin bisi de diyemem ki...

P.S: Nida al tavayi masayi evden cabuk Maslak nobete. -)

Shemsy, goreceli isler gucler. Genelde genc kanlar ile dolu oldugumuz icin ozellikle HP arttirici motor modifikasyonlarina gidiliyor. Giovanni'de biraz farkli birseyler yapildigi icin paylasimin faydali olacagini dusunmustum kendimce.
    Eee iste forumumuzda butun arabalar genc. Hatta Gokhan'in ki bile genc. Durum bole olunca, Gio 10 yasinda, sahibi 40 yasinda ve KIL olunca boyle seyler cikiyor arada

P.S: Vintage desen degil, Yeni desen degil, iki dunya arasinda SIKISMIS ruh gibi oldu Gio benim yuzumden. Korku filmi arabasi. Christine..

WishShemsy'icokmerakediyorman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Gitti gidiyor com gibi olduk. Admin bisi de diyemem ki...

P.S: Nida al tavayi masayi evden cabuk Maslak nobete. -)

Shemsy, goreceli isler gucler. Genelde genc kanlar ile dolu oldugumuz icin ozellikle HP arttirici motor modifikasyonlarina gidiliyor. Giovanni'de biraz farkli birseyler yapildigi icin paylasimin faydali olacagini dusunmustum kendimce.
      Eee iste forumumuzda butun arabalar genc. Hatta Gokhan'in ki bile genc. Durum bole olunca, Gio 10 yasinda, sahibi 40 yasinda ve KIL olunca boyle seyler cikiyor arada

P.S: Vintage desen degil, Yeni desen degil, iki dunya arasinda SIKISMIS ruh gibi oldu Gio benim yuzumden. Korku filmi arabasi. Christine..

wishkediyecigeremanetedenman
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        wishkediyecigeremanetedenman
        Tamam sole. Sen ne istiyosun Giovanni'den?

P.S: Gel seni toptan Gio ile evlendirelim. Bak yurtdisinda kopru ile bile evlenen varmis? Kafa kagidida yaptiriveririz bi tane!

Yorum Yap

Tamam sole. Sen ne istiyosun Giovanni'den?

P.S: Gel seni toptan Gio ile evlendirelim. Bak yurtdisinda kopru ile bile evlenen varmis? Kafa kagidida yaptiriveririz bi tane!
          giovanninin tavanina paul smith sticker yaptiralim istiorjm marjinal olsun.. rengarenk olsun hayat dolu olsun :P bi de giovanni istanbulda kalsin senin eniste ilgilenmiyor ben burda ona gozum gibi bakarim.
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Not aliyorum hepsini sabah operasyon yapayim gio ya

HTC One X cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
            Banada arka tampon bandını sök abi, biliyosun arıyorum o parçayı önceden deseydin hürmaktan ön nikelajıda almazdık

Yorum Yap

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Banada arka tampon bandını sök abi, biliyosun arıyorum o parçayı önceden deseydin hürmaktan ön nikelajıda almazdık
              Walla Sarven, on tampon degisme ihtimali var. Ama inan senin olaydan sonra karar verildi. Hala da kesinlesmedi.
              On tampon olayi devreye girdiginde inan ilk sen aklima gelmistin.

P.S: Arka tampon nikelajda kusur var. Sana gelmez. Zaten bana lazim sende onu kacirma...

Wish

Yorum Yap

madem bütün parçalar partout satıldı barıı şaseyi bana ver wıshman countryman yapayım ben ondan

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  madem bütün parçalar partout satıldı barıı şaseyi bana ver wıshman countryman yapayım ben ondan
                  Eeee adam 'karkas'tan anliyor. Degil beline sole bir elini koymak, karsidan bakarak ne cikacak anladi Gio'dan. :-)

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Eeee adam 'karkas'tan anliyor. Degil beline sole bir elini koymak, karsidan bakarak ne cikacak anladi Gio'dan. :-)
                    paceman yapin bare piyasaya roberto giovanni olarak sureris..
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Wishman abi, ben Gio'yu gördüm abi bugün yanında 3 tane daha cooper vardı, AYN önünde takılıyordı
                      Yakışıklıymış yaramaz

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Wishman abi, ben Gio'yu gördüm abi bugün yanında 3 tane daha cooper vardı, AYN önünde takılıyordı
                        Yakışıklıymış yaramaz
                        sen ne kotu bi adamsin.. insan haber verir bende gelirdim yanina.. gordugum yerde cizicem evonu nihahahah
                        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          sen ne kotu bi adamsin.. insan haber verir bende gelirdim yanina.. gordugum yerde cizicem evonu nihahahah
                          Hadi hadi, tavan kaplamasi yapildi da takildi bile....

P.S: Genc nesil n'olcak...

Wishdertliman

Yorum Yap

Hadi hadi, tavan kaplamasi yapildi da takildi bile....

P.S: Genc nesil n'olcak...

Wishdertliman
                            puahahahaha
                            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aksesuara harcadigin parayi modifiyeye harcamis olsan, rolling'in sonlarinda R1'leri tokatlayan Supra'lardan onde giderdin )

via Tapatalk 4
                              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Aksesuara harcadigin parayi modifiyeye harcamis olsan, rolling'in sonlarinda R1'leri tokatlayan Supra'lardan onde giderdin )

via Tapatalk 4
                                HP isini kilo vererek cozmeye karar verdim. Kafadan 10 HP

P.S: Wishman icin ormanda 'O tokat atmaz, bakislari ile yere yikar, ezer gecer' derler.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X