neyazikkinidahayalkirikliginaugradi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
-
Bugun yeni Michelin Sport 3 lastiklerimiz 600 km'yi bitirdiginden Gio rot-balance ayarina gitti. Oz jantlarimiz icimize bir daha sinsin diyerekten presse girdi.
VE
Artik butun hersey tamamlandi.
Gonlumuzde ilk firsatta -hala ustunde gecen yazin boya korumasi durdugu icin- iki kat el ile Nano cektirmek var.
Baskada bisy olmasin, iyice silkelendik. Fekat MUTLUYUZ. :-)
Ozellikle AYN Auto Yusuf-Ahmet-ve yigen'e tesekkurlerimi bir borc biliyorum. El emeginin hicbir zaman karsiligi olmayacagi icin yaptiklarini odeyemem.
Sevgili Aren'in gozlerinden, Sevgili Kekuti Oglanin yanaklarindan opuyorum.
Asagida size yapilanlari sole bir geceyim, artik bu konu da kilit olsun. Ben de tatil mod'una gireyim.
1- Motor Yagi -Motul
2- Yag Filtresi
3- Hava Filtresi
4- Buji OEM (Elimde bir takim az kullanilmis OEM var, ihtiyaci olan basvursun, kahve-kofte takas olunur)
5- Buji kablolari - artik sertlesme sorunu vardi. (Arabalarda yaslandikca tersi bir durum konusu)
6- Devirdaim -AHHHGRRR
7- Debriyaj Seti - Mecburrr
8- Prizdirek Dislisi - Kirmayin arkadaslar cikmasi bile zor bulunuyor.
9- Geri vites dislisi - Hem arkaya bakarken once debriyaja basin sonra geri vitese takin. (Bunu English Abla'ya ogretmemisler)
10- 2.Vites senkromec - Vitesleriniz yag gibi geciyor bunu degistirince.
11- Martu bilyasi - Bu ne bilmiyorum??? (Yusuf gosterdi tabiiki)
12- Prizdirek bilyasi - Bir de bilyasi varmis mina k..
13- Sekman - Babamdan ogrenmistim.
14- Sag akis trans bilyasi - Bu dalga bana 'starwars' tarzi isin kilicini hatirlatiyor.
15- Sanjuman Yagi - Neyseki en ucuz yag. (Yazin degistirin akiskanligi kisin viskoz)
16- Antifiriz - Mecburrrr (Yeni Seri)
17- Fren Hidroligi - KEKUTI Istanbul Park'a cikacak ya o yuzden RFB 660 - 320 C kadar yolu var. (bundan sonra OLUDENIZ yokusu bana komaz.)
18 -Kriko Takozu - Arabasinin icinde kizina kraker yemeyi yasaklayan Baba'yi Tanri fena carpar, gider AVM tasinin ustunden gecer, takozu bozar.
19- Motor su hava alma tapasi - Evet Mini'lerimizde ole bir parca varmis!
20- Aku - Varta - (5 senede biter mi yaaaaa!) :-p
21- Sag Cam Motoru - Bundan bole sagda oturan bana sormadan cami acsin bak ne oluyooo! (Cop bagajda)
22- Air-Bag Tamiri - Umarim bu konu sonsuza kadar son bulmustur. (Sizin ekzost benim airbag durmadan isik yakipduruduru)
23- Kartel Dis cekimi - Kayseri'ye gitmeden hallettik.
24- Arka ekzost kulak civatasi - TuvTurk icin sok tak yaparken elimizde kalmisti. (Ugrastiriyo bea)
25- Butun kapi ici klipsleri. (Ses gelirse namerdim bundan bole...)
26- 10 yasinda sarkmis tavan dosemesi degisimi (Botox ile olmuyo)
27- OZ Ultrarega 17' Jant (Enkei'leri gule gule kullan Haluk)
28- Michelin Plot Spot 3 Lastik (Yandim yandim yine yandim ama yandimmmmm)
29- Rot-Balance (siki pazarlik yaptim) (Press masrafi icin Aren ve Haluk birdahaki gelisimde bana kofte-piyaz-yogurt ismarliyacak Maslak'ta)
30- Alta on ve arka viraj demirleri. (Kirmizi :-) ) (Sway barimiz ile beraber 17 lik jantlarda cok yahsi gorunuyorlar) (Neden sattin Kekuti be? JET aglasip duruyor. Has adamsin vesselam)
31- Elime hala gecemeyen MINI t-shirt'u (#direnAdmin'im)
32- Istanbul'da kargo bekleyen 4 jant-lastik.
33- YETER
34- SAKIN BIRSEY SOLEME
35- HALIME BAK DERTLI CAL... GIO BASIMIN TACI...
BITTI.
Wishmandebittiman
P.S: Giovanni anahtar teslim 16.868 Eu. (Sakin ha pazarlik teklif bile etmeyin.) (Bocekli Kehribarim var isterseniz ben satayim.)En son düzenleyen WISHMAN; 17-07-13, 03:48.
Yorum Yap
-
Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEu bildigimiz Euro mu???
P.S: Alin terinin hakki odenebilir mi? Bosver Rifki bende patlasin.
Wishucbessekizman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBugun yeni Michelin Sport 3 lastiklerimiz 600 km'yi bitirdiginden Gio rot-balance ayarina gitti. Oz jantlarimiz icimize bir daha sinsin diyerekten presse girdi.
VE
Artik butun hersey tamamlandi.
Gonlumuzde ilk firsatta -hala ustunde gecen yazin boya korumasi durdugu icin- iki kat el ile Nano cektirmek var.
Baskada bisy olmasin, iyice silkelendik. Fekat MUTLUYUZ. :-)
Ozellikle AYN Auto Yusuf-Ahmet-ve yigen'e tesekkurlerimi bir borc biliyorum. El emeginin hicbir zaman karsiligi olmayacagi icin yaptiklarini odeyemem.
Sevgili Aren'in gozlerinden, Sevgili Kekuti Oglanin yanaklarindan opuyorum.
Asagida size yapilanlari sole bir geceyim, artik bu konu da kilit olsun. Ben de tatil mod'una gireyim.
1- Motor Yagi -Motul
2- Yag Filtresi
3- Hava Filtresi
4- Buji OEM (Elimde bir takim az kullanilmis OEM var, ihtiyaci olan basvursun, kahve-kofte takas olunur)
5- Buji kablolari - artik sertlesme sorunu vardi. (Arabalarda yaslandikca tersi bir durum konusu)
6- Devirdaim -AHHHGRRR
7- Debriyaj Seti - Mecburrr
8- Prizdirek Dislisi - Kirmayin arkadaslar cikmasi bile zor bulunuyor.
9- Geri vites dislisi - Hem arkaya bakarken once debriyaja basin sonra geri vitese takin. (Bunu English Abla'ya ogretmemisler)
10- 2.Vites senkromec - Vitesleriniz yag gibi geciyor bunu degistirince.
11- Martu bilyasi - Bu ne bilmiyorum??? (Yusuf gosterdi tabiiki)
12- Prizdirek bilyasi - Bir de bilyasi varmis mina k..
13- Sekman - Babamdan ogrenmistim.
14- Sag akis trans bilyasi - Bu dalga bana 'starwars' tarzi isin kilicini hatirlatiyor.
15- Sanjuman Yagi - Neyseki en ucuz yag. (Yazin degistirin akiskanligi kisin viskoz)
16- Antifiriz - Mecburrrr (Yeni Seri)
17- Fren Hidroligi - KEKUTI Istanbul Park'a cikacak ya o yuzden RFB 660 - 320 C kadar yolu var. (bundan sonra OLUDENIZ yokusu bana komaz.)
18 -Kriko Takozu - Arabasinin icinde kizina kraker yemeyi yasaklayan Baba'yi Tanri fena carpar, gider AVM tasinin ustunden gecer, takozu bozar.
19- Motor su hava alma tapasi - Evet Mini'lerimizde ole bir parca varmis!
20- Aku - Varta - (5 senede biter mi yaaaaa!) :-p
21- Sag Cam Motoru - Bundan bole sagda oturan bana sormadan cami acsin bak ne oluyooo! (Cop bagajda)
22- Air-Bag Tamiri - Umarim bu konu sonsuza kadar son bulmustur. (Sizin ekzost benim airbag durmadan isik yakipduruduru)
23- Kartel Dis cekimi - Kayseri'ye gitmeden hallettik.
24- Arka ekzost kulak civatasi - TuvTurk icin sok tak yaparken elimizde kalmisti. (Ugrastiriyo bea)
25- Butun kapi ici klipsleri. (Ses gelirse namerdim bundan bole...)
26- 10 yasinda sarkmis tavan dosemesi degisimi (Botox ile olmuyo)
27- OZ Ultrarega 17' Jant (Enkei'leri gule gule kullan Haluk)
28- Michelin Plot Spot 3 Lastik (Yandim yandim yine yandim ama yandimmmmm)
29- Rot-Balance (siki pazarlik yaptim) (Press masrafi icin Aren ve Haluk birdahaki gelisimde bana kofte-piyaz-yogurt ismarliyacak Maslak'ta)
30- Alta on ve arka viraj demirleri. (Kirmizi :-) ) (Sway barimiz ile beraber 17 lik jantlarda cok yahsi gorunuyorlar) (Neden sattin Kekuti be? JET aglasip duruyor. Has adamsin vesselam)
31- Elime hala gecemeyen MINI t-shirt'u (#direnAdmin'im)
32- Istanbul'da kargo bekleyen 4 jant-lastik.
33- YETER
34- SAKIN BIRSEY SOLEME
35- HALIME BAK DERTLI CAL... GIO BASIMIN TACI...
BITTI.
Wishmandebittiman
P.S: Giovanni anahtar teslim 16.868 Eu. (Sakin ha pazarlik teklif bile etmeyin.) (Bocekli Kehribarim var isterseniz ben satayim.)En son düzenleyen WISHMAN; 17-07-13, 03:55.
Yorum Yap
Yorum Yap