Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    giovanniununuelemiseleginiasmisman
    Onume firladiklarinda Gio'nun yahsi EBC diskleri ve Green stuff balatalari onu sakince dizginledi. Fekat biz kavga eden genclerin bize carpmalarindan endise duymadik degil..

P.S: Acaba diyorum sol arka kelebek caminada bir elek mi assak?

Wishunudabagajakoruzman :-)

Yorum Yap

Bakalim yarin bir video'yu izleriz. Tam olarak ne olmus goruruz. Benim hatirladigim 3 'deli'kanli ve bir parmakarasi terlik firladi biranda Gio'nun onune.

P.S: Ama sagda solda olanlari video kaydetmemistir!!!

Wishsevmiyobugibiisleriman

Yorum Yap

Bu gece bir test surusu yaptik. Cekme yok, O.K ama hala az da olsa direksiyonda titreme var. Haftabasi bir sanayiiye ugramak farz oldu ben bu sekilde istemem. Umarim kronik bir balans sorunu yasamayiz yeni lastiklerimiz ve jantlarimiz ile... O kadar usenmedik press'e soktuk. Sorun istemiyorum... :-(

P.S: Ha, magnet tas koruyucular 120 KM hiza dayanabiliyormus, test edilip onaylandi... Otobanda benle ugrasan iki arabada giseler sonrasinda polisin hismina ugradi... Yasasin fahri mufettislik....

Wishyaggibikayipgitmesseolmazman
        En son düzenleyen WISHMAN; 21-07-13, 05:15.

Yorum Yap

wish rot/balansı yapamamışlardır istanbulda yaptırsaydın ya söyleseydin bana seni benim lastikçime götürürdüm ama işte bi ce demeden gitmenin zararları bunlar

herkoyunkendibacağındanasılırman

Yorum Yap

Nedemek murat abicim herzaman bekleriz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
            sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Yazmayin buraya, adamin tek amaci benim konumu gecmekmis. Itiraf etti bana!!

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Yazmayin buraya, adamin tek amaci benim konumu gecmekmis. Itiraf etti bana!!
                Yaaa :-( Hani bu bizim aramizdaydi? Ben indi-bindi yapiyorum. Konuya yeni mesaj yoksa bile acip kapiyorum. Sanal goruntulenme anlayacagin. :-)

Wishman

Yorum Yap

CABRIOZAN Bey;

Ustsuz Mini'niz cok guzel, severek izliyoruz. :-)

P.S: Plan degisikligi oldu, burdan saldiriyorum. Ya tutarsa?

Birdostman

Yorum Yap

Haha unuttum ben sana cevap yazmayi naparsan yap, mankenleri ayarladim koyucam arabaya kizlari cekicem fotolari hadi bakalim gecebilcekmisin ozaman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      CABRIOZAN Bey;

Ustsuz Mini'niz cok guzel, severek izliyoruz. :-)

P.S: Plan degisikligi oldu, burdan saldiriyorum. Ya tutarsa?

Birdostman
                      Ustsuz miniyi tuttum, aksam aksam guldum

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Yorum Yap

Murat abi çok şık olmuş keyifli kullanımlar dilerim.Jantlarda çok yakışmış .Maşallah abi.
                        sigpic

Yorum Yap

Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Murat abi çok şık olmuş keyifli kullanımlar dilerim.Jantlarda çok yakışmış .Maşallah abi.
                          Cok tesekkur ediyorum Ayhan. Senin Mini'nin yaninda esamesi bile olamaz bu bir gercek. Hadi kulvarlar farkli desekte temizlikte hala bir numarasin.
                          Jantlari bende cok begendim. Siyah renk bizi tedirgin etsede su an daha erkeksi durdugunu dusunuyorum. Sanirim tavandaki MINI yazisi yuzunden beyaz tavan cok cig durmadi renk karmasasi yaratmadi fazla...

Iste bahaneler bekliyoruz binelim diye artik. :-)

Wishpismandegilman

Yorum Yap

GIO ile tanışmış (ve koltuğuna oturmuş ) bulunmaktayım ve onur duydum küçük espirileriyle ( camdaki aksesuarlar ,ön kaputtaki orta yatay serit) minine kişilik katmışsın Wishman reis .ilerideki nesillerde görür Gio'yu insallah haha)

Yorum Yap

Aslı gökçem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              GIO ile tanışmış (ve koltuğuna oturmuş ) bulunmaktayım ve onur duydum küçük espirileriyle ( camdaki aksesuarlar ,ön kaputtaki orta yatay serit) minine kişilik katmışsın Wishman reis .ilerideki nesillerde görür Gio'yu insallah haha)
                              Hahaha.. Oturmuslugun var hakikaten ) normalde ilk gunden kimseyi oturtmas Gio. Ben bile 4 senenin sonunda oturdum )

35KES99 via Tapatalk
                              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Hahaha.. Oturmuslugun var hakikaten ) normalde ilk gunden kimseyi oturtmas Gio. Ben bile 4 senenin sonunda oturdum )

35KES99 via Tapatalk
                                demekki ben ilk günden o 4 senelik güveni vermişim ve kendimi sevdirmişim

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X