Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini mania antalya
Çöküş
X
-
Nihat allah kaza bela vermesin r112 ler çok yakışmış , baya yakışıklı olmuş aracın son hali
-
sğl kardeşim başka bir uğraşım yok içki sigara vs ne varsa mınıAslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNihat, senin aracı benim kendi aracımı yeni aldığım sırada Yusuf Usta'da son rötüşları atılırken görme fırsatım olmuştu. Araç eksiksiz olmuş. Çok emek harcanmış. Güle güle kullan.
Bir yorum yaz:
-
Nihat, senin aracı benim kendi aracımı yeni aldığım sırada Yusuf Usta'da son rötüşları atılırken görme fırsatım olmuştu. Araç eksiksiz olmuş. Çok emek harcanmış. Güle güle kullan.
Bir yorum yaz:
-
BABA büyüksün diiiim o zamanAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbabamın meşhur bi sözü var, Rakıyla başka alkolu karıştırma diye
anektod olsun
Bir yorum yaz:
-
babamın meşhur bi sözü var, Rakıyla başka alkolu karıştırma diyeAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAem'ın alkolu var bro bagajda
aslında depoya bıraz da tolyen karıştırsam uçuşa geçeriz de 
anektod olsun
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=Burak;20098]Ya bu jcw manifoldunu benim arabaya takiversek yarari olurmu
Unutma yapılan-takılan her şeyın bır faydası olur muhakkak kardeşim
Bir yorum yaz:
-
Sğl Ayhan'ım kanat ve difüzör benım olayı bitirirAslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah nihat keyifli surusler dilerim .
Bir yorum yaz:
-
kazasız belasız maasallah valla hakikaten film gibi olmuş kazasız belasız tekrardan
Bir yorum yaz:
-
Maasallah guzel olmus. Egsozt cok guzel araban cok ozel olmus kazasiz belasiz insallah
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk 3 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYa bu jcw manifoldunu benim arabaya takiversek yarari olurmu
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aem'ın alkolu var bro bagajdaAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAvans acmayla Manifoldun ilgisi varmi yaw ?
Benim bildigim hafif alkol lazim manifolddan once
aslında depoya bıraz da tolyen karıştırsam uçuşa geçeriz de
Bir yorum yaz:
-
Avans acmayla Manifoldun ilgisi varmi yaw ?
Benim bildigim hafif alkol lazim manifolddan once
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdinihat antalyaya geleyim kesin gelicem yanına
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: