Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini mania antalya
Çöküş
X
-
Tam anlamiyla bir proje olmus emegine saglik Nihat! Nerde bu istanbullularin her adimi kanitlarla dolu projeleri!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
tek kelime ile baka kaldım
masallah kazasız belasız bınenmek nasıp etsın
en sevdigim renk cok yakısıklı olmus
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiNihat araba hala miniauto da mi yarin gidem de gorem
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Senden once bu ali ogun degil
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Benim araba nerde başkan?Aynı gün benimde ordaydıAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]494[/ATTACH]
[ATTACH]493[/ATTACH]
Buda benden olsun
Bir yorum yaz:
-
uploadfromtaptalk1357843801596.jpg
uploadfromtaptalk1357843783978.jpg
Buda benden olsun
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiNasıl bir emektir boyle, tebrik ederim Nihat
eşsiz bir arac olmus..
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=GOKHAN;20018]Maşallah nihat kazasız belasız inşallah ,arabayı başka bi hale getirdin resmen
Sğl canım kardeşim,kendi çapımızda Antalya'dan bu kadar oluyor,istanbul'da yaşasam her şey elimin altında olsa gt28'lı olurdu
Bir yorum yaz:
-
Maşallah nihat kazasız belasız inşallah ,arabayı başka bi hale getirdin resmen
Bir yorum yaz:
-
Aslı yagci tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynı sistem tamam msg alınmıştır
hayirli işler
Bir yorum yaz:
-
aynı sistem tamam msg alınmıştırAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKışın bıraz para bırıktır yaza doğru bomba gibi yaparız kardeşim
yağlara zam yapmayı unutma 
Bir yorum yaz:
-
Kışın bıraz para bırıktır yaza doğru bomba gibi yaparız kardeşimAslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göstersaol kardeş hafta sonu bomba fotolarla karşınızda olucam
bu arada benimkini ne zaman dolduruyoruz böyle? gözüm kalmadı haşa Allah nazarlardan sakınsın...
yağlara zam yapmayı unutma
Bir yorum yaz:
-
saol kardeş hafta sonu bomba fotolarla karşınızda olucamAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhadi ali kardeşim bundan sonra senin fotolari bekliyoruz sana da kazasiz belasiz cezasiz günler diliyorum
hAYIRLI OLSUN TEKRAR
bu arada benimkini ne zaman dolduruyoruz böyle? gözüm kalmadı haşa Allah nazarlardan sakınsın...
Bir yorum yaz:
-
hadi ali kardeşim bundan sonra senin fotolari bekliyoruz sana da kazasiz belasiz cezasiz günler diliyorumAslı yagci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterüşenmeden zevkle baktım
kardeş ellerine sağlık evrime uğramış resmen daha nice nice kazasız, belasız gazlamayı nasip etsin rabbim 
hAYIRLI OLSUN TEKRAR
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: