Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini mania antalya
Çöküş
X
-
Özellıkle senın attığın pm'e cvp vermedim kardeşim buradan gör sormak istediğin olursa daha sağlıklı olur dıye düşündümAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNihat maşallah çok güzel herşey. Bana güzel bir örnek oluşturup önümü açtın
Sana soracağım bazı şeyler var.Telefonlaşırız bir ara. Benimde şubat ortası parçalarım geliyor.İnşallah mart gibi ben de hazır olucam.
manıfolda gelınce rahat rahat avans açarsın işte
daha çok foto var kardeşim ara ara güncel olarak yuklerım...Sen mart gıbı hazır ol o zamana benımde çok güzel bi projem var onu uygulayacağım
yaşasssııınn kötülük
Bir yorum yaz:
-
Nihat maşallah çok güzel herşey. Bana güzel bir örnek oluşturup önümü açtın
Sana soracağım bazı şeyler var.Telefonlaşırız bir ara. Benimde şubat ortası parçalarım geliyor.İnşallah mart gibi ben de hazır olucam.
Bir yorum yaz:
-
zamanla her şey olur,yavaş yavaş yapınca daha tatlı ve zevklı oluyorAslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkazasız belasız sürüşler, maaşallah diyeyim. Yapılanları gördükçe benim araç çıplakmış gibi hissediyorum
Bir yorum yaz:
-
çok sğl serkanım cümlemizeAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah kardşm kazasız belasız günlerden kullan çok emek harcamışsın allah utandırmasn ...
Bir yorum yaz:
-
dedıklerıne bırebır katılıyorum daha çok foto var zamanla paylaşırımAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterShift light bizim eski MINI de de vardı guzel bir alet ama arabayı sattıgımda gönderdim pisman oldum Arenimoma hediye edecektim yetisemedik
Üyelerimizin bu sekilde proje konuları acmaları cok guzel oluyor, arabasına hard veya soft tune yapmıs herkesi bu sekilde konu acıp en ufak bir seyi bile degistirirken fotografını cekip paylasmaya davet ediyorum hem boylelikle bazı seyleri kendiniz de yapabilirsiniz hem de bilgi bankası olustururuz.
Bir yorum yaz:
-
Allah'ım daha ıyılerı sana nasıp etsın kardeşim,iyiy dıleklerın için teşekkürlerAslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuyuk zevkle film gibi izledim resimleri
hatta bigun miniauto'dayken Yusuf Usta, JCW shift indicatorla JCW Manifoldu gostermisti, hatta indicator'a hasta olmustu o zmn demek seninmis
gule gule kullan cok zevkli bi aras yapmissin darisi basima 
Bir yorum yaz:
-
sğl grkm daha daha ıyılerı senın olsun kardeşimAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuyuk emek nihat tebrik ederim, eline sagik
Bir yorum yaz:
-
kazasız belasız sürüşler, maaşallah diyeyim. Yapılanları gördükçe benim araç çıplakmış gibi hissediyorum
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=NDG;20052]Tam anlamiyla bir proje olmus emegine saglik Nihat! Nerde bu istanbullularin her adimi kanitlarla dolu projeleri!
çok sğl çok teşekkür ederim
Antalya'dan bu kadar oluyor İstanbul'da gt28lı (bıg turbo) gezerdim
Bir yorum yaz:
-
sğl byrioo cümlemize kazasız belasız cezasız günler dılıyorum dostumAslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı göstertek kelime ile baka kaldım
masallah kazasız belasız bınenmek nasıp etsın
en sevdigim renk cok yakısıklı olmus 
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=Burak;20040]Nihat araba hala miniauto da mi yarin gidem de gorem
yok bro gelelı çok oldu anca musaıt olabıldım dünyanın fotosu var daha detay yapılanlar ama onları koymadım
Bir yorum yaz:
-
maşallah kardşm kazasız belasız günlerden kullan çok emek harcamışsın allah utandırmasn ...
Bir yorum yaz:
-
Shift light bizim eski MINI de de vardı guzel bir alet ama arabayı sattıgımda gönderdim pisman oldum Arenimoma hediye edecektim yetisemedik
Üyelerimizin bu sekilde proje konuları acmaları cok guzel oluyor, arabasına hard veya soft tune yapmıs herkesi bu sekilde konu acıp en ufak bir seyi bile degistirirken fotografını cekip paylasmaya davet ediyorum hem boylelikle bazı seyleri kendiniz de yapabilirsiniz hem de bilgi bankası olustururuz.
Bir yorum yaz:
-
Buyuk zevkle film gibi izledim resimleri
hatta bigun miniauto'dayken Yusuf Usta, JCW shift indicatorla JCW Manifoldu gostermisti, hatta indicator'a hasta olmustu o zmn demek seninmis
gule gule kullan cok zevkli bi aras yapmissin darisi basima
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: