Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Manuel mi Otomatik mi ??
Çöküş
X
-
otomatik 2010 r56 s var bende ortalama km'de 0,520 TL yakıyorum. Bunu 0,450 ile 0,650 arası tutmak sana bağlı.
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKramp manuelciyiz, otomatik te olsa MINI ciyiz, scirocco da ne imis?2008 düz vites ile lci kasanın otomatik vitesi yakışı çok fark eder mi acaba?
Bir yorum yaz:
-
Kramp manuelciyiz, otomatik te olsa MINI ciyiz, scirocco da ne imis?
Bir yorum yaz:
-
artık ben de çok sevmeme rağmen otomatik vites düşünmeye başladım. Belim ağrıyor trafikte işkence oluyor. 2008 mcs manuel ile 2011 ve üzeri mcs otomatik yakıt tüketimi arasında fark var mıdır acaba? şuanda şehir içi 100 tl ile 190-200km civarı gidiyorum açıkcası az geliyor otomatik alırsam bu daha da aşağı düşerse dsg scirocco kaçınılmaz olacak bu gidişle miniden vazgeçmek istemesem de :S
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiotomatık fazla yakıyor keyıfsız egzoz sesı desen cok berbat cıkıyor manuel candır kandır herturlu atraksıyona acıktıroyum e manuel'e
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiManuel candır.o haz otomatikte yok ..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe biliyim yarışmıyosan yani ciddi ciddilatife olmuş, ben sazanım
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPist derken Rana Hanım ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Rana tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPistte kullanmayacaksam otomatik tabiki. Kim ugrasıcak istanbulun dur kalk trafiginde, abuk subuk yokuşlarında
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiPistte kullanmayacaksam otomatik tabiki. Kim ugrasıcak istanbulun dur kalk trafiginde, abuk subuk yokuşlarında
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiOtatik spor araba olmaz normal cooper otomatik s ise manuel alinir
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdimanuel derdim bugune kadar ama İstanbul'da yasıyorsan kesinlikle otomatik...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: