Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Manuel mi Otomatik mi ??

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Debriyajdan kurtuldum kurtulali belimdeki fitik yokoldu desem ?

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• kramp
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Haftaiçi Motor haftasonu Countyrman, motosikletim bile otomatik sen dusun İstanbulun halini artık. Uzun yolda max 7 litre yakan arabam sehir içinde 12 litre yakıyor. Otomatik olmasa herhalde dur kalktan dolayı devamlı belim için fizik tedaviye giderim.
    ben şuanda o durumdayım geçen sene kışın yatağım rahatsız diye değiştirmiştim ama sorun yataktan değilmiş kış geliyor trafik artıyor belim ağrımaya başlıyor yazın böyle birşey yok :S araba kullanmadığımda yok ... hoş debriyajda sertleşti benim onun da etkisi var tabii ki

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    +1
    İlk dokunmatik ekran çıktığında millet bu ne ya filan olmuştu.Şimdi herkes dokunmatik kullanıyor.Bu da böyle bişey.Geçiş süreci hep böyle olur ama sonuçta geçiş olur.Kimisi önden gider kimisi geriden gelir
    otomatiğe karşı çıkan yokki koysun çift kavramayı en önde bayrak tutarım jcw almak için

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    jcw'yi bile otomatik getiriyor Borusan, yurdum halkı çoktan seçimini yapmış... yukarda 22 kişiden 15'i manuel demiş ne yazar bundan 4-5 sene sonra TR'de düz vites araba satılmayacak
    +1
    İlk dokunmatik ekran çıktığında millet bu ne ya filan olmuştu.Şimdi herkes dokunmatik kullanıyor.Bu da böyle bişey.Geçiş süreci hep böyle olur ama sonuçta geçiş olur.Kimisi önden gider kimisi geriden gelir

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    jcw'yi bile otomatik getiriyor Borusan, yurdum halkı çoktan seçimini yapmış... yukarda 22 kişiden 15'i manuel demiş ne yazar bundan 4-5 sene sonra TR'de düz vites araba satılmayacak

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    gel nisantasi kadıkoy yap sabah ve aksam trafiginde gorurum 8lt sehiricini
    hahaha uçakla gidip geliyorum abi kolaya kaçalım gece yine zam geldi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    CMS all4 8LT şehirçi
    gel nisantasi kadıkoy yap sabah ve aksam trafiginde gorurum 8lt sehiricini

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    CMS all4 8LT şehirçi

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Otomatik candır şehiriçi 8 LT min 590 KM

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Walla ne yalan soyliyim, ben Istanbul'da olsam araba degil motor alirim. Araba da gerekiyorsa ikinci el Seat Ibiza DSG

Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
    Haftaiçi Motor haftasonu Countyrman, motosikletim bile otomatik sen dusun İstanbulun halini artık. Uzun yolda max 7 litre yakan arabam sehir içinde 12 litre yakıyor. Otomatik olmasa herhalde dur kalktan dolayı devamlı belim için fizik tedaviye giderim.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı kramp tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    2008 mcs 7.5 yaksa ben oper basıma koyarım haktan izmirle istanbul arasındaki fark burada malesef 9 yaksa guzel dıyebılırım
    Walla ne yalan soyliyim, ben Istanbul'da olsam araba degil motor alirim. Araba da gerekiyorsa ikinci el Seat Ibiza DSG

Bir yorum yaz:

• Agent
    yanıtladı
    Manuel can dır..

Bir yorum yaz:

• kramp
    yanıtladı
    2008 mcs 7.5 yaksa ben oper basıma koyarım haktan izmirle istanbul arasındaki fark burada malesef 9 yaksa guzel dıyebılırım

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı kramp tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    abi vallaha ben de aynı fikirdeyim ama istanbul trafiği ve benzin belimi büküyor. yoksa her zaman için düz vites candır 2008 düz vites ile lci kasanın otomatik vitesi yakışı çok fark eder mi acaba?
    Iyilesme oldugunu hic sanmiyorum.
    2008 MCS 7.5 Litre yakarken
    2011 JCW 8.5 Litrede geziyorum.
    (Ikiside kendi aracim...)

Kurus hesaplarina takilmayin arkadaslar, o hesabiniz her zamda degisir.. 100 km'de kac litre yaktiginiz dogrusudur..
    (x l/100km)

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Araç minimum V6 veya 3500+ cc ise otomatik değil ise tabii ki Manuel. Hele mini de hep manuel tercihim olmuştur.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X