Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Haftaiçi Motor haftasonu Countyrman, motosikletim bile otomatik sen dusun İstanbulun halini artık. Uzun yolda max 7 litre yakan arabam sehir içinde 12 litre yakıyor. Otomatik olmasa herhalde dur kalktan dolayı devamlı belim için fizik tedaviye giderim.
ben şuanda o durumdayım geçen sene kışın yatağım rahatsız diye değiştirmiştim ama sorun yataktan değilmiş kış geliyor trafik artıyor belim ağrımaya başlıyor yazın böyle birşey yok :S araba kullanmadığımda yok ... hoş debriyajda sertleşti benim onun da etkisi var tabii ki
+1
İlk dokunmatik ekran çıktığında millet bu ne ya filan olmuştu.Şimdi herkes dokunmatik kullanıyor.Bu da böyle bişey.Geçiş süreci hep böyle olur ama sonuçta geçiş olur.Kimisi önden gider kimisi geriden gelir
otomatiğe karşı çıkan yokki koysun çift kavramayı en önde bayrak tutarım jcw almak için
jcw'yi bile otomatik getiriyor Borusan, yurdum halkı çoktan seçimini yapmış... yukarda 22 kişiden 15'i manuel demiş ne yazar bundan 4-5 sene sonra TR'de düz vites araba satılmayacak
+1
İlk dokunmatik ekran çıktığında millet bu ne ya filan olmuştu.Şimdi herkes dokunmatik kullanıyor.Bu da böyle bişey.Geçiş süreci hep böyle olur ama sonuçta geçiş olur.Kimisi önden gider kimisi geriden gelir
jcw'yi bile otomatik getiriyor Borusan, yurdum halkı çoktan seçimini yapmış... yukarda 22 kişiden 15'i manuel demiş ne yazar bundan 4-5 sene sonra TR'de düz vites araba satılmayacak
Walla ne yalan soyliyim, ben Istanbul'da olsam araba degil motor alirim. Araba da gerekiyorsa ikinci el Seat Ibiza DSG
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
Haftaiçi Motor haftasonu Countyrman, motosikletim bile otomatik sen dusun İstanbulun halini artık. Uzun yolda max 7 litre yakan arabam sehir içinde 12 litre yakıyor. Otomatik olmasa herhalde dur kalktan dolayı devamlı belim için fizik tedaviye giderim.
abi vallaha ben de aynı fikirdeyim ama istanbul trafiği ve benzin belimi büküyor. yoksa her zaman için düz vites candır 2008 düz vites ile lci kasanın otomatik vitesi yakışı çok fark eder mi acaba?
Iyilesme oldugunu hic sanmiyorum.
2008 MCS 7.5 Litre yakarken
2011 JCW 8.5 Litrede geziyorum.
(Ikiside kendi aracim...)
Kurus hesaplarina takilmayin arkadaslar, o hesabiniz her zamda degisir.. 100 km'de kac litre yaktiginiz dogrusudur..
(x l/100km)
Bir yorum yaz: