Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Manuel mi Otomatik mi ??
Çöküş
X
-
manuel dıyorum arabayı ben kullanmadıktan sonra otomatık baskası kullanıyormus gıbı gelıyor bana vıtesı benım atmam lazım ...
-
Wishman manuel, Mei otomatic. Heh, Giovanni bana kaldi..
Wishcustomshortsiftibilevarman
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet yakinda yeni resimlerle ustu acik olarak internete dusucek resimleri...
Simdi cok sicak fazla acamiyoruz ustunuminiclubtr hashtag'i unutmayalim haktan baskan bugun bana bi commentledi sagolsun
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterozsimav abijim yakisirinstagrama senin cabrionun yeni fotograflari dussede likelasam dusuncesindeyim bi tazeleme zamani geldi
tenteyi acta yuzunu gorelim su cabrionun
Simdi cok sicak fazla acamiyoruz ustunu
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAliniyorum bakben 15 seneden fazla manuel araba kullandim yetti bana birazda otomatik kullanayim sol ayagim dinlensin...
instagrama senin cabrionun yeni fotograflari dussede likelasam dusuncesindeyim bi tazeleme zamani geldi
tenteyi acta yuzunu gorelim su cabrionun
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterizmir icin kesinlikle manuel..
veteranlarimiz (ozsimav vb.) icinse otomatikben 15 seneden fazla manuel araba kullandim yetti bana birazda otomatik kullanayim sol ayagim dinlensin...
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterahahhahaha yok mizmecim sana araba falan getirmem gordukk sana gelenleri))
valla mizmecim yillardir geziyorum ben bununlaa kac defa ehliyetsiz yakalandim hic kaza yapmadim, 2012 itibari ile ehliyetimde var no problemo
cok duzgun kullaniyorum 60bin'e daha yeni merdiven dayadi simdi agir bakima girecek hafta ici erel'e birakacagim
1 minin yok
2 cocuklarla isim yok
3 bana araba getiren memnun kalmayan bir kimse bulamazsin
4 sen ipadinle yazmalara devam
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Bir yorum yaz:
-
Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzaman senin degil
Sen getirbarabayi yinede satariz
Kaskosuz kullanma malum istanbul trafigi
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149))
valla mizmecim yillardir geziyorum ben bununlaa kac defa ehliyetsiz yakalandim hic kaza yapmadim, 2012 itibari ile ehliyetimde var no problemo
cok duzgun kullaniyorum 60bin'e daha yeni merdiven dayadi simdi agir bakima girecek hafta ici erel'e birakacagim
Bir yorum yaz:
-
Ozaman senin degil
Sen getirbarabayi yinede satariz
Kaskosuz kullanma malum istanbul trafigi
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Bir yorum yaz:
-
Aslı mizme tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNdg nezman a3 aldin seninmi ? Hemen sat mini al
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149bunu satip anca R50 alinabilir simdi masrafa gerek yok eger babasini kandirirsam MINI aldiracagiz
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermanuel araba kullanmak cok zevkli ancak trafik yokkenpilotum Yigit'in MINIsi manuel mesela, MINI United yolculugunda o binlerce km manuelle gecti ve cokta rahatti cc sagolsun yollarda bos cok farketmedi
amaaaaaaaa istanbulun les trafigindee otomatik MINI candir! gerci suan A3 1.6 fsi kullaniyorum ya neyse hic zevkli degil :/
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Bir yorum yaz:
-
manuel araba kullanmak cok zevkli ancak trafik yokkenpilotum Yigit'in MINIsi manuel mesela, MINI United yolculugunda o binlerce km manuelle gecti ve cokta rahatti cc sagolsun yollarda bos cok farketmedi
amaaaaaaaa istanbulun les trafigindee otomatik MINI candir! gerci suan A3 1.6 fsi kullaniyorum ya neyse hic zevkli degil :/
Bir yorum yaz:
-
Benim araçta triptonik; genelde trafikte otomatik kullanıyorum ama keyifli yollarda kesinlikle vitesi düze alıyorum, F1 olayını pek sevmiyorum açıkçası. Sport modda düz kullanmak daha çok hoşuma gidiyor
Tapatalk 2 ile HTC One X cihazımdan gönderildi
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: