Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Manuel mi Otomatik mi ??
Çöküş
X
-
anket kapatılmış ama ben otomatiğe oyumu kullanıyorum.Şunu da ekliym r53 de manual kullanıyordum , otomatiğe 100 üzerinden 100 verirsem manuele de 100 üzerinden 99 veririm.Yani her ikisininde tadı başka , her ikiside çok eğlenceli.Kullananın o anki ruh haline bağlı herşey.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen bu konuda sanirim en tecrubelimiz
r60 hakkinda suan icin bir fikrim yok. Ancak R56'nin kesinlikle Manuel olmasi gerektigini dusunuyorum. Baska turlu Overboost'un sagladigi 260 ve/veya 280 nM torkun tadini alamayacak, direk vites dusurecektir. Zaten turbo'larimiz ufak sayilacagindan ust devirlerde cok cansizken birakin alt devirlerde keyif alalim
Ayrica cift debriyaj sistemini getirseler dusunmem gecis yaparim3 debriyajda olur ama sorun degil...
Bir yorum yaz:
-
izmir icin kesinlikle manuel..
veteranlarimiz (ozsimav vb.) icinse otomatik
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiyapıyo tabıkı ama bılmıyorum ben manuelı daha cok sevıyorumwalla sormayın hıc ,araba sankı yokus cıkarken gerısın gerı burnu kalkıcak gerıye takla atıcak gbı yada asagı ınerkende bagaj havalanıp one dogru takla atıcak gbı gelıo garıp ıste
unıversıte zamanında neler cektım o besıktasın ara yokus yollarında ahh aahhh
Bir yorum yaz:
-
Aslı h.ata tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbir bayan olarak kesinlikle manuel dıyorummotor sesi degıstıkce elın vıtese gıdıcek,yerı gelıcek boşa atıcaksın yerı gelıcek 3-4-5-6 dııp arka arkaya atıp kapatcaksın falan:P tek sorun yokuslar
olay arabayı kaldıramamak falan degıl yanlıs anlamayın
ı dık yokuslara karsı fobim var...ne inebiliyorum nede çıkabiliyorum
bu arada bu bayanlardaki yokus fobisi nedir ya
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibir bayan olarak kesinlikle manuel dıyorummotor sesi degıstıkce elın vıtese gıdıcek,yerı gelıcek boşa atıcaksın yerı gelıcek 3-4-5-6 dııp arka arkaya atıp kapatcaksın falan:P tek sorun yokuslar
olay arabayı kaldıramamak falan degıl yanlıs anlamayın
ı dık yokuslara karsı fobim var...ne inebiliyorum nede çıkabiliyorum
Bir yorum yaz:
-
+1111111111
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMINIye çift kavrama geldigi zaman olay biter ben şanzıman hızından memnun degilim acıkcası ama rahatlıgına diyecek yokCountryman S ALL4 duz vites kullanılmaz zaten gerek yok
Sport mode a alıp kulakcıklarla oynamak gayet zevkli oluyor
Bir yorum yaz:
-
MINIye çift kavrama geldigi zaman olay biter ben şanzıman hızından memnun degilim acıkcası ama rahatlıgına diyecek yokCountryman S ALL4 duz vites kullanılmaz zaten gerek yok
Sport mode a alıp kulakcıklarla oynamak gayet zevkli oluyor
Bir yorum yaz:
-
R53 lerin otomatigi ile r56 nin otomatiginde fark varmi? Bmw gibi mini yede dsg parmagi nezaman bulascak acaba. Eger ki dsg gelirse dusunmeden tercih ederim...
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: