Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ben İstanbulda kesinlikle otomatik diyorum.Evim Bahçeşehirde olduğundan sürekli trafik halindeyim.Dur kalk dur kalk insanda derman kalmıyor Ama düz vites Jcw kullanmak da ayrı bir zevk tabi
Jakarta'da benim 'territory' Burak!!! :-) Endonezya'lilardan iki sarki iste biri 'temple of the king' digeri 'soldier of fortune' bunlar endonezyalilarin ulusal marsi gibi...
Biri 'rainbow' dan digeri 'deep purple' dan
P.S: Estimated Jakarta trip will be held on next May!!!
jakarta, bandung benden sorulur reyizler tekstilciyiz ezelden
Aynen keşke dizel otomatik olsa idi ama yinede her markanın otomatiğini kullandım hiçbirinde manuel kadar rahat değilim ama trafik ağır basıyor bağzen benim r60 d 6,5-7,5 arası yakıyor ama çok sıkışıklıkta kullanırsan 8 oluyor tabi.
Bi sefer endonezya jakartadayim yakin sayikiriz ama denk getiricem ben guanzodaykende sen izmirdesin benim magduriyetimi kim karsilayacak
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Jakarta'da benim 'territory' Burak!!! :-) Endonezya'lilardan iki sarki iste biri 'temple of the king' digeri 'soldier of fortune' bunlar endonezyalilarin ulusal marsi gibi...
Biri 'rainbow' dan digeri 'deep purple' dan
P.S: Estimated Jakarta trip will be held on next May!!!
Bi sefer endonezya jakartadayim yakin sayikiriz ama denk getiricem ben guanzodaykende sen izmirdesin benim magduriyetimi kim karsilayacak
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Evet cok tabi ki ama ben nerdeyse hic uzun yol yapmıyorum, 100km'nin üzerine cıkma sansım olmuyor desem yeridir ortakoy, nisantası arası gidip gelmece olunca cok yakıyor ne yazık ki.
Fitik mitik manuel uleyyyyn ama dsg ve turevlerindebis degisir Babamin passat cc ne zaman ekime gecse visssssshhh hatta wishman oluyorum ama mini otomatik s ve jcw manuel alinir derim hala
:-) Burak Wishman oluyon da hic Cin'e geldiginde beni bulmuyon? :-)
Bak yine aldim bileti 11 Subat'a, hem de confort, (Cin'de yilbasi basliyo ya herkez gelirken ben gidiyom, promasyonlu...), bu sefer ayarlada gel....
Artik gece hayatim pek olmasa da manuel bir eglence cikartabiliriz eger yanimda bir arkadas olursa Guangzhou da.... :-)
Fitik mitik manuel uleyyyyn ama dsg ve turevlerinde is degisir Babamin passat cc ne zaman elime gecse visssssshhh hatta wishman oluyorum ama mini otomatik s ve jcw manuel alinir derim hala
kesinlikle inanırım o değil de benim asıl merak ettiğim mini cooper s ve jcw leri bile otomatik çıkartırken dizelleri neden manuel çıkıyor :S hep manuel görüyorum ben
Evet yoktu otomatik opsiyonu dostum. Ben de manuel almak zorunda kaldım.
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Ben de sehir ici 8.4 yakıyorum dizel arabayla valla. Auto start/stop falan var sözde ama trafik bitmiş artık buralarda. Manuel'den cok zevk alsam da otomatik opsiyonum olsaydı kesinlikle tercih ederdim.
kesinlikle inanırım o değil de benim asıl merak ettiğim mini cooper s ve jcw leri bile otomatik çıkartırken dizelleri neden manuel çıkıyor :S hep manuel görüyorum ben
Bir yorum yaz: