Sent from my iPad using TapaTalk HD
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
11 Kasim - Aksam Yemegi - "Anadolu Yakasi"
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna
Ben de kendim ve co-pilot'um adına çok teşekkür ediyorum katılan arkadaşlara ve böyle bir fikirle bizlere böyle bir akşam ayarladığı için NDG'me Anadolu-Avrupa ve gün fark etmez en yakın zamanda başka bir organizasyonun beklentisindeyim:P
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de kendim ve co-pilot'um adına çok teşekkür ediyorum katılan arkadaşlara ve böyle bir fikirle bizlere böyle bir akşam ayarladığı için NDG'me Anadolu-Avrupa ve gün fark etmez en yakın zamanda başka bir organizasyonun beklentisindeyim:P
Emeği geçenlere teşekkürler, NDG'cim resimleri ütüylemi çektin gözünü seviim bu ne1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryağ bakımına sokmadan CM'yi, yok size buluşma
Emeği geçenlere teşekkürler, NDG'cim resimleri ütüylemi çektin gözünü seviim bu ne
bernaaaa boludan sonraki hafta sizdeyim :P
Sent from my iPad using TapaTalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryağ bakımına sokmadan CM'yi, yok size buluşma
Emeği geçenlere teşekkürler, NDG'cim resimleri ütüylemi çektin gözünü seviim bu ne
NDG cim beklerim her zaman
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBolu mu nerde nerde tut bobi of bakkala bile gidemiyorum ne Bolusu uyandırın beni
Yorum Yap
-
Afiyet olsun arkadaşlar cidden süper olmuş, benim gelme düşüncem semtten arkadaşlarımın selimpaşaya gitme planları ile son buldu malesef
Ama gitmeseydim arabasız size gelecektim. Neyse kısmet değilmiş başka zamana inşallah
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterShemsy dikkatli olup gelirsen bişey olmaz adamlar kalkıp evoya ne diyecek sen kurallara uyarak ve basmadan gelirsen problem olmaz..
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbizde alabiliriz seni florya'dan gideceğiz yemeğe
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPlaka cezami yedim taktim artk ama arabadan sogudum
Yeni yila girene kadar memur spec takiliim bari
Çok off topic yaptım,, Gelemedim,, benim hatam hüzünlüyüm,,,
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAfiyet olsun arkadaşlar cidden süper olmuş, benim gelme düşüncem semtten arkadaşlarımın selimpaşaya gitme planları ile son buldu malesef
Ama gitmeseydim arabasız size gelecektim. Neyse kısmet değilmiş başka zamana inşallah
Gecen Otoparktan çıkardım biraz turlayım hem akü şarj etsin hemde yıkatıyım diye, Motorlu polisler çevirdi. Bu kanat ne kocaman arabanın arkasında felan trafik çağıralım mı felan oraya buraya sarıyorlar,, Orjinal dedim torpido da arabanın kıtapcığı duruyodu çıkardım gösterdim. Öle arabayı aradılar bıraktılar. Yani ben tırstım abi =O) Bi kere ucundan döndüm bi daha kasmıyım diyom
Çok saolun şimdi gördüm,, daha yeni girdim foruma pazar gününden beri,,, Bileydim arkadaşalarımı eker gelirdim
Geçmiş olsun kerem valla polis amcalar fena,, benimde arkadaşıma yazmışlar gecen. Bana da sarıyolardı gecen. Artık polis görünce hemen camları açıyom çevirdiklerinde arabayı o dakika stop ediyom gaz bas demesinler diye Bu arada arkadaşım Cam filminden arabayı bağlayacaklardı dedi yalvar yakar emniyet kemerinden ceza yazdırmış kurtulmuş. Benim bildiğim cam filmi muayenede bile hafif kusur yazılıyor. Neyse sana da geçmiş olsun ne diyelim. Bu arada polis amcalar fena tutuğunu ceza yazmadan göndermiyorlar bütçe açığı kapanana kadar en efendisinden gitmekte fayda var yoksa cezalar can acıtır türden.
Çok off topic yaptım,, Gelemedim,, benim hatam hüzünlüyüm,,,
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben demedimm mi len bu adam evocu panpalariyla takilmistir diye
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG Istanbul'a geldigimde baska bir organizasyon daha ayarlarsin herhalde degil mi? oralara kadar gelip kimseyle tanismadan donmeyeyim
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBolu mu nerde nerde tut bobi of bakkala bile gidemiyorum ne Bolusu uyandırın beni
bak bizimki simdi kuzen dogum yapcak diye 1-2yil bebekle takilir
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap