Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Dün go pıstten cıktıktan sonra saatın gec olması munasebetıyle evımın onunden gecen yolun yenı asfaltlanmıs olmasının ve bom bos yakalamısken keyfını cıkarayım dedımama seytanın aklına bıle zor gelecek bısey yapmıslar polısler evın onunde uygulama yapıyolar '' hooppp nereye boyle yavas aslanım '' dıye durduruldum ve cezayı yedım muayeneden go kart yaptıktan sonra bana boyle oluyo daha oncede wıshmanla ceza yemıstım ıstınye park onunde ama cok zevklı bır geceydı
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

uploadfromtaptalk1350674112709.jpg
      uploadfromtaptalk1350674128430.jpg

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ooo dostum, yok onume vito gecti yok arabam ust devirde gitmedi birak bu isleri
        abi napiim bi türlü allah yürü ya kulum demedi bana nazar geldim abi ben nazara

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          abi napiim bi türlü allah yürü ya kulum demedi bana nazar geldim abi ben nazara
          ) hep baskalarina at sen sucu

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Dün go pıstten cıktıktan sonra saatın gec olması munasebetıyle evımın onunden gecen yolun yenı asfaltlanmıs olmasının ve bom bos yakalamısken keyfını cıkarayım dedımama seytanın aklına bıle zor gelecek bısey yapmıslar polısler evın onunde uygulama yapıyolar '' hooppp nereye boyle yavas aslanım '' dıye durduruldum ve cezayı yedım muayeneden go kart yaptıktan sonra bana boyle oluyo daha oncede wıshmanla ceza yemıstım ıstınye park onunde ama cok zevklı bır geceydı
            Yine mi Gokhan?

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Yine mi Gokhan?
              evet abı yıne aynısı oldu fakat cok zevklıydı yarıs
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Yahu millet cidden bak havaların son güzel zamanları yapalım bişeyler, Berna'nın dediği gibi Bolu et mangal olur, aralarda go kart olur, Şirince falan olur ama yapalım bişeyler...
                1 ay sonra Gış geliyor gış...

Yorum Yap

o gün o kadar çok polis var çok çevirme var muhabbeti yaptık oldu olan desene,, valla bende arabayı otopark bırakmak için güzargahta bir değişiklik yaptım yoksa bende senle aynı hazin son içerisinde olabilirdim,, neyse geçmiş olsun diyelim inşallah çok üzmemişlerdir seni admin abi...

Yorum Yap

[ATTACH]418[/ATTACH]

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                    Auhaha cok sayko cikmisim. Arabam Bugatti ruhu tasiyormus simdi gordum

Cumhur panpamla cok sicak anlar yasadik eheh onurcanin aracindaki kamerada goruntuler olmali

Yorum Yap

Cigerini aldim #3 un
                      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Kaçırdım valla bu organizasyonu. 1 hafta netten uzak kaldım, en sevdiğim organizasyonlardan olan Go-Kart 'a gelemedim. Sağlık olsun napalım
                        Güzel eğlenilmiş

Yorum Yap

Gorkem onurcanin arabadaki kameranyerleri cekmis
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Arkadaşlar çok eğlenceli organizasyondu, herkese çok teşekkürler.Ayrıca pisti de çok beğendim.Bundan sonra arada giderim artık Anca fırsat bulup foruma girdim.Elimdeki bazı resimler şöyle ;

sigpic

Yorum Yap

bu arada Şemsi aracın iyi gidiyomuş e-5 görmüş olduk,maşallah. Sanırım arkamızdan da Ozan geliyordu.

Ozan pistte peş peşe gittik ztn bi baktım e - 5 te de peşimdesin
                              sigpic

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                bu arada Şemsi aracın iyi gidiyomuş e-5 görmüş olduk,maşallah. Sanırım arkamızdan da Ozan geliyordu.

Ozan pistte peş peşe gittik ztn bi baktım e - 5 te de peşimdesin
                                Allahtan pistteki gibi gobekten girip bariyere sokmadin beni

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X