bana da uyar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Zeytinburnu Go Kart organizasyonu 18 Ekim persembe 2200
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
serhan -
çoğunluk nası isterse öyle olsun abi sorun değil, yetişebilirsem gelmeye çalışırım bende perşembe.. olmadı bidaha yaparız ne olcakAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstercuma hem çok kalabalık oluyo yekta hem de benm kardşmin kına sı var cumartesi de dügün gelemem yani
Yorum Yap
-
gec derken yekta :? AREN de cuma cin e gitcek gitmedn oda gelmş olur hemAslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçoğunluk nası isterse öyle olsun abi sorun değil, yetişebilirsem gelmeye çalışırım bende perşembe.. olmadı bidaha yaparız ne olcak
2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01
Yorum Yap
-
zaten aksam 10 gibi filan yapalım derim ben daha uygun olur evli ve cocuklu olanlaraAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstergec derken yekta :? AREN de cuma cin e gitcek gitmedn oda gelmş olur hem
Yorum Yap
-
Kötü kedi şerafettin evomun başına bişey gelirse günahı senin boynuna bilesin =O)Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen dikkat ette evona nazar degmesin sayet bana ters yapan buluyor bulacagini
eheueheueheuh
Yorum Yap
-
Burak -
Nasıl ikna ettigini sormiycam .) benimkiler fayda etmemisti :PAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAREN le görüştüm alienlove geliyo oda
listede oda var
Yorum Yap
-
dogrudur Aren adamdırAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
))))) Beni kırmaz sağolsun kardşm gbi sevyrm onu
kardeşimdir severim
Yorum Yap

Yorum Yap