Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Cesme Organizasyonu - Agustos 2012
Çöküş
X
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHelal Olsun Çok cabuk Bi organizasyan yapıldı Çok ta Güzel Görünüyo ,Biz Burda Bi İftar yemegi Yapamadıkbunun icin whatsapp iletisimi yapilmakta
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazlicim senin rakiyi hesaba yansitmadiklari icin, isletmeci, paylasima izin vermediama hepimiz senin kadehini masaya vurup birer yudum alarak anildin
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Helal Olsun Çok cabuk Bi organizasyan yapıldı Çok ta Güzel Görünüyo ,Biz Burda Bi İftar yemegi Yapamadık
Bir yorum yaz:
-
Nazlicim senin rakiyi hesaba yansitmadiklari icin, isletmeci, paylasima izin vermediama hepimiz senin kadehini masaya vurup birer yudum alarak anildin
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna'nin foto super, O'na sormadan Avatar olarak degistirilmesini teklif ediyorum.
P.S: Bide bizi yolladiktan sonra Alacati'da neler oldugunu bir ogrenebilsek?
WishMeiman
Wishman'cim sende hic foto yok mu?
Bir yorum yaz:
-
bohohohoyyyyt!!!! bende katildim sek cift buzlu raki ve lime'li soda istedim insan prntscreen alirdi benide ilistiriverirdi :/
Bir yorum yaz:
-
Berna'nin foto super, O'na sormadan Avatar olarak degistirilmesini teklif ediyorum.
P.S: Bide bizi yolladiktan sonra Alacati'da neler oldugunu bir ogrenebilsek?
WishMeiman
Bir yorum yaz:
-
Harikasiniz tebrikler)) Berna ayni resimden Istanbul versyonu da yapalim :P
Bir yorum yaz:
-
sevdik sizi, sorun yok)) yalniz bizi Baran'la bar ortaminda 3-4 dakika yalniz da birakabilirsin yani gerilme bu kadar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster))
Siz Baran'la cok tehlikelisiniz gibi geliyor bana)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaska foto falan yok Berna, uydurma...
bu kadarmis hepsini attim iste
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktancigim başka fotograflarda vardı sanırım ben rezil olmuşum bari yalnız kalmayayım
bu kadarmis hepsini attim iste
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: