Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Cesme Organizasyonu - Agustos 2012

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• kaanunal
    yanıtladı
    Ayarlayim abi ben herzaman bosum

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada ozsimav a duyurulur ustsuzler olarak izmir gecelerinde dolasmaya devam edebiliriz iki genc olarak kendisinden cevap bekliyorum

Kaancim simdi gordum valla hemen organize olalim o zaman...

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Serhan "sanirim" sizin sitedeydim arada bir baksan foruma organizasyonlardan belki haberin olur yapma boyle, mesafe koyma...

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    bnde çeşmede'yim 1 aydır. ama yeni gördüm, saglık olsun

Bir yorum yaz:

• MTK
    yanıtladı
    Tabi yaaaa şekilsiniz yaaaa hayat izmirliye güzel

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Rica ederim arkadaslar, ben tesekkur ederim. Firesiz bir organizasyonda bulunmanin keyfine diyecek yok.. Herkes sozlestigi saatte ordaydi (Evet ben haric )

Eylul ortasinda yeniden bir bulusma dusunuyorum Izmir bolgesi icin. Tum forum davetlidir

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Reis masada iyidik hani) bak alacati icin tek bilgi kaynağın benim ona göre sonra Çek kızları filan,Mei'ye bunları anlatacak kadar ingilizcem var:P oppaaaa
    Aman Mei'de senin gibi, 'birak kocakurt konussun, civcivler disinin kovuguna sigmaz, nasil olsa tapusu bende diyor' cok takmiyor. Ama Baran ile Rus ve Cek kizlarini ve hikayeleri konusmamiz gerekiyor. Ben cok ziftlenemedim o yuzden hikaye anlatamadim. Bi lehare, bi dahaki sefere....
    Wishman
    En son düzenleyen WISHMAN; 14-08-12, 02:07.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Baran ve Berna ile birlikte o mekan senin, diger mekanlarin hepsi benim seklinde gezdik, durmadik. Saat 4'u gosterirken corba mi icsek, yan mi gelsek savasinda ise Ayda'nin hamileligi dolayisi ile "ev, yan gelip yatma yeridir" dedik (dedik ama aklimiz corbada kaldi)..

Wishman'cim sende hic foto yok mu?

HK @ Galaxy Note via Tapatalk
    Var var, ozellikle senin revaniyi uflerkeen foton var. Ama biz Oludeniz'deyiz. En kisa zamanda.....

Wishman

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Bu arada ozsimav a duyurulur ustsuzler olarak izmir gecelerinde dolasmaya devam edebiliriz iki genc olarak kendisinden cevap bekliyorum

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Gercekten cok guzel bi organizasyondu. Cok cabuk bir sekilde organize edilmesi ve herkesinde kendini ayarlayip katilmasi ayri bir guzellik katti. Ins en kisa zamanda bir organizasyon daha yapariz.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    icime dogdu bayramdan sonraki hafta olacak biseyler falan hihihihihi bensiz yapmayin isyan ederim heuhueheuh

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    çok güzel bir buluşmaydı teşekkürler haktan devamı gelir inşallah...

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Berna'nin foto super, O'na sormadan Avatar olarak degistirilmesini teklif ediyorum.

P.S: Bide bizi yolladiktan sonra Alacati'da neler oldugunu bir ogrenebilsek?

WishMeiman
    Reis masada iyidik hani) bak alacati icin tek bilgi kaynağın benim ona göre sonra Çek kızları filan,Mei'ye bunları anlatacak kadar ingilizcem var:P oppaaaa

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Harikasiniz tebrikler )) Berna ayni resimden Istanbul versyonu da yapalim :P
    İstanbul'da daha iddialı olacağım:P

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    sevdik sizi, sorun yok )) yalniz bizi Baran'la bar ortaminda 3-4 dakika yalniz da birakabilirsin yani gerilme bu kadar
    Senden yana problemim yok ama Baran sıkıntı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X