Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Cesme Organizasyonu - Agustos 2012

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Serencebey
    yanıtladı
    Abi ajda pekkandan arada sirada aklima geliyor sarkisini armagan ediyorum sana

Isler cok yogun anca vakit bulabiliyorum.

Kimsenin seni almasina gerek yok alo de bana ben seni alirim nerdeysen yahu

Haktana soyle o getirsin seni bana sen yeterki bana gelmek iste ne olursan ol gel yahuu

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hadi bi daha yapalım. Sayın Ozsimav yine bana kesın dukkana gelicem diye yalanlar atıcak ozledım yalanlarını hadı bulusalım.
    Ozgur Pasa'miz bu aralar kayip. :-(

Keske beni alip SerenceBey'e goturse. Daha once Zorbey'e yalvardim, 'abi sen bizimle sikilirsin' diye yan cizdi.

P.S: Bu arada SerenceBey bugun foruma Virus etkisi yapmissin, sole bir harmanlamissin ortaligi....

Wishman

Bir yorum yaz:

• Serencebey
    yanıtladı
    Hadi bi daha yapalım. Sayın Ozsimav yine bana kesın dukkana gelicem diye yalanlar atıcak ozledım yalanlarını hadı bulusalım.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Fotolar icin bakiniz 'feyzbuk' .....

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nereye geliyon ne zaman geliyon düelloyami geliyon
    olaylaaar olaaylaaar hic takip etmiyorsun beni
    wishmaan pek inanmadi ama surprizz olsun gelip gelmeyecegim hadi bakalim

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ozsimav abicimm geliooorum bekleyin beni
    Nereye geliyon ne zaman geliyon düelloyami geliyon

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Ozsimav abicimm geliooorum bekleyin beni

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Haha seni duelloya davet ediyorum o zaman.... İstedigin yerde istedigin dilahla burak bey

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben cok eglendım bu iş bu kadar

hahahahaha

herkes ayrı eglencelı bu grupta kımseye boyle gıcık olmadım ozgur bey harıc ona ayar oluyorum.
    Hahahaha.. Sizi bilerek ayri uclarda oturttum.. Hatta bir ara ozgur bey'in yanina gecince yerini degistirdi bilmem farkinda misin?

HK @ Galaxy Note via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Serencebey
    yanıtladı
    ben cok eglendım bu iş bu kadar

hahahahaha

herkes ayrı eglencelı bu grupta kımseye boyle gıcık olmadım ozgur bey harıc ona ayar oluyorum.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kesin konuşacak çok şeyimiz var demektir:=) Artık biz İzmir'e ne zaman geliriz allah bilir ama en kısa zamanda İstanbul'da buluşuruz umarım.
    Bu arada herkese çok teşekkürler, uzun zamandır geçirdiğimiz en iyi ve eğlenceli zamanlardan birisiydi.
    Özellikle ben çok güldüm, ama bir sonraki buluşmada Haktan, Murat, Burak,Özgür ve beni yakın oturtmamanızı rica edeceğim çok tehlikeli oluyor bir anda Tabii Berna'ya yakalanma korkusu ayrı
    bak bak bakk NDG ortaligi karistirsin biraz

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aman Mei'de senin gibi, 'birak kocakurt konussun, civcivler disinin kovuguna sigmaz, nasil olsa tapusu bende diyor' cok takmiyor. Ama Baran ile Rus ve Cek kizlarini ve hikayeleri konusmamiz gerekiyor. Ben cok ziftlenemedim o yuzden hikaye anlatamadim. Bi lehare, bi dahaki sefere....
    Wishman
    Kesin konuşacak çok şeyimiz var demektir:=) Artık biz İzmir'e ne zaman geliriz allah bilir ama en kısa zamanda İstanbul'da buluşuruz umarım.
    Bu arada herkese çok teşekkürler, uzun zamandır geçirdiğimiz en iyi ve eğlenceli zamanlardan birisiydi.
    Özellikle ben çok güldüm, ama bir sonraki buluşmada Haktan, Murat, Burak,Özgür ve beni yakın oturtmamanızı rica edeceğim çok tehlikeli oluyor bir anda Tabii Berna'ya yakalanma korkusu ayrı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Serhan "sanirim" sizin sitedeydim arada bir baksan foruma organizasyonlardan belki haberin olur yapma boyle, mesafe koyma...
    nete vakit ayıramıyorum pek, malum tatildeyim sonra da askere gidicem. ama bundan sonra gün aşırı da olsa bakmaya çalışıcam sitemize gelirsen bir daha sor birilerine ya da atomu arasın gözlerin

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Murat abim yaptigimiz organizasyonlarda her zaman yerin hazir

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Ben de ben de demis.... Hani banayi joker olarak saklamis. Komsuda piser, ben miyavlar demagoji yaparim demis,
    Wishman

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X