Harikasiniz tebrikler )) Berna ayni resimden Istanbul versyonu da yapalim :P
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Cesme Organizasyonu - Agustos 2012
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna'nin foto super, O'na sormadan Avatar olarak degistirilmesini teklif ediyorum.
P.S: Bide bizi yolladiktan sonra Alacati'da neler oldugunu bir ogrenebilsek?
WishMeiman
Wishman'cim sende hic foto yok mu?
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazlicim senin rakiyi hesaba yansitmadiklari icin, isletmeci, paylasima izin vermedi ama hepimiz senin kadehini masaya vurup birer yudum alarak anildin
HK @ Galaxy Note via Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHelal Olsun Çok cabuk Bi organizasyan yapıldı Çok ta Güzel Görünüyo ,Biz Burda Bi İftar yemegi Yapamadık
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHelal Olsun Çok cabuk Bi organizasyan yapıldı Çok ta Güzel Görünüyo ,Biz Burda Bi İftar yemegi Yapamadık
Yorum Yap
-
Berna
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstersevdik sizi, sorun yok )) yalniz bizi Baran'la bar ortaminda 3-4 dakika yalniz da birakabilirsin yani gerilme bu kadar
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarikasiniz tebrikler )) Berna ayni resimden Istanbul versyonu da yapalim :P
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerna'nin foto super, O'na sormadan Avatar olarak degistirilmesini teklif ediyorum.
P.S: Bide bizi yolladiktan sonra Alacati'da neler oldugunu bir ogrenebilsek?
WishMeiman
Yorum Yap
Yorum Yap