Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Cesme Organizasyonu - Agustos 2012

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Bu arada ozsimav a duyurulur ustsuzler olarak izmir gecelerinde dolasmaya devam edebiliriz iki genc olarak kendisinden cevap bekliyorum

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Baran ve Berna ile birlikte o mekan senin, diger mekanlarin hepsi benim seklinde gezdik, durmadik. Saat 4'u gosterirken corba mi icsek, yan mi gelsek savasinda ise Ayda'nin hamileligi dolayisi ile "ev, yan gelip yatma yeridir" dedik (dedik ama aklimiz corbada kaldi)..

Wishman'cim sende hic foto yok mu?

HK @ Galaxy Note via Tapatalk
      Var var, ozellikle senin revaniyi uflerkeen foton var. Ama biz Oludeniz'deyiz. En kisa zamanda.....

Wishman

Yorum Yap

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Reis masada iyidik hani) bak alacati icin tek bilgi kaynağın benim ona göre sonra Çek kızları filan,Mei'ye bunları anlatacak kadar ingilizcem var:P oppaaaa
        Aman Mei'de senin gibi, 'birak kocakurt konussun, civcivler disinin kovuguna sigmaz, nasil olsa tapusu bende diyor' cok takmiyor. Ama Baran ile Rus ve Cek kizlarini ve hikayeleri konusmamiz gerekiyor. Ben cok ziftlenemedim o yuzden hikaye anlatamadim. Bi lehare, bi dahaki sefere....
        Wishman
        En son düzenleyen WISHMAN; 14-08-12, 02:07.

Yorum Yap

Rica ederim arkadaslar, ben tesekkur ederim. Firesiz bir organizasyonda bulunmanin keyfine diyecek yok.. Herkes sozlestigi saatte ordaydi (Evet ben haric )

Eylul ortasinda yeniden bir bulusma dusunuyorum Izmir bolgesi icin. Tum forum davetlidir
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Tabi yaaaa şekilsiniz yaaaa hayat izmirliye güzel

Yorum Yap

bnde çeşmede'yim 1 aydır. ama yeni gördüm, saglık olsun

Yorum Yap

Serhan "sanirim" sizin sitedeydim arada bir baksan foruma organizasyonlardan belki haberin olur yapma boyle, mesafe koyma...
                www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Bu arada ozsimav a duyurulur ustsuzler olarak izmir gecelerinde dolasmaya devam edebiliriz iki genc olarak kendisinden cevap bekliyorum

Kaancim simdi gordum valla hemen organize olalim o zaman...
                  Mini cooper s cabrio r57 pepper white 09

Yorum Yap

Ayarlayim abi ben herzaman bosum

Yorum Yap

Ben de ben de demis.... Hani banayi joker olarak saklamis. Komsuda piser, ben miyavlar demagoji yaparim demis,
                      Wishman

Yorum Yap

Murat abim yaptigimiz organizasyonlarda her zaman yerin hazir

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Serhan "sanirim" sizin sitedeydim arada bir baksan foruma organizasyonlardan belki haberin olur yapma boyle, mesafe koyma...
                          nete vakit ayıramıyorum pek, malum tatildeyim sonra da askere gidicem. ama bundan sonra gün aşırı da olsa bakmaya çalışıcam sitemize gelirsen bir daha sor birilerine ya da atomu arasın gözlerin

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Aman Mei'de senin gibi, 'birak kocakurt konussun, civcivler disinin kovuguna sigmaz, nasil olsa tapusu bende diyor' cok takmiyor. Ama Baran ile Rus ve Cek kizlarini ve hikayeleri konusmamiz gerekiyor. Ben cok ziftlenemedim o yuzden hikaye anlatamadim. Bi lehare, bi dahaki sefere....
                            Wishman
                            Kesin konuşacak çok şeyimiz var demektir:=) Artık biz İzmir'e ne zaman geliriz allah bilir ama en kısa zamanda İstanbul'da buluşuruz umarım.
                            Bu arada herkese çok teşekkürler, uzun zamandır geçirdiğimiz en iyi ve eğlenceli zamanlardan birisiydi.
                            Özellikle ben çok güldüm, ama bir sonraki buluşmada Haktan, Murat, Burak,Özgür ve beni yakın oturtmamanızı rica edeceğim çok tehlikeli oluyor bir anda Tabii Berna'ya yakalanma korkusu ayrı

Yorum Yap

Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Kesin konuşacak çok şeyimiz var demektir:=) Artık biz İzmir'e ne zaman geliriz allah bilir ama en kısa zamanda İstanbul'da buluşuruz umarım.
                              Bu arada herkese çok teşekkürler, uzun zamandır geçirdiğimiz en iyi ve eğlenceli zamanlardan birisiydi.
                              Özellikle ben çok güldüm, ama bir sonraki buluşmada Haktan, Murat, Burak,Özgür ve beni yakın oturtmamanızı rica edeceğim çok tehlikeli oluyor bir anda Tabii Berna'ya yakalanma korkusu ayrı
                              bak bak bakk NDG ortaligi karistirsin biraz

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

ben cok eglendım bu iş bu kadar

hahahahaha

herkes ayrı eglencelı bu grupta kımseye boyle gıcık olmadım ozgur bey harıc ona ayar oluyorum.
                                [CENTER]| www.ka-style.com |[/CENTER]

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X