Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.
Çöküş
X
-
İşlerinizden zaman kaldıkça fotoğraf yükleyin yahu. Daha ne kendimi ne arabamı net bir biçimde görebildim
-
Mükemmel bir gündü. Yemek adına bir beklenti içinde değildim. O konudaki tek amaç karnımı doyurmaktı. Keza doyurdumdaAma dostluk, kaliteli ortam şahaneydi. Bütün miniclubtr ekibine sonsuz teşekkürler. Ama kusura bakmayın söylemeden geçemem. Adel aklımdan çıkmıyor!! Aşık oldum !! Alen abi mahkemeye başvurdum yaşımı küçültüyorum bilgine
Bir yorum yaz:
-
-
çok eğlenceli geçti, katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler...
Bir yorum yaz:
-
Çok keyifli bir gündü, gelen herkese teşekkürler. Her şeyden önce gün geçtikçe kalitesi artan bir topluluk oluyoruz
Bir yorum yaz:
-
Gerçekten çok çok güzel bir event ve maalesef ben katılamadm, bugun ıcın hazırlanmam gereken bir rapor yüzünden.
videolar, resimler şahane inş bir sonraki eventte sizleri yalnız bırakmayacağım, teşekkürler MINIClubTR üyelerine.
Bir yorum yaz:
-
Gerçekten güzen bir gündü...Yemekler dışında herşey süperdi..Nihata ayrıca tesekkurlerimi bir borç bilirim uykuluk ve ciğer yıkılıyordu..Keremde saolsun pişirip karnımızı doyurduArayı açmamak lazım hemen bir organizasyon daha patlatalım .
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiPiknik dandik, ekip dandik, miniler gitmiyo, herkes kasıntıydı falan desek ne güzel polemik olurdu ama
Şahsen çok memnun kaldım, evet yemek konusunda beklentim yüksek olmadığı için gözüme batmadı aslında, aç kalmadım yemek için yedim.Tabii daha iyisi olabilir o zamanda kişi başı 80 lira verirdik, Ya da mangal başına geçmem lazımdı
Aslında ekip çok kaliteli olduğu için herşey keyifli geçiyor, genelde huysuzum hep en erken kaçan olurum hanımı da peşimde sürüklerimama dün en sonuna kadar oturduk. Kardeşlerim Aren, Kekutiyi gördüm mutlu oldum
Can'ın arabasını kullanmasam iyiydiValla R56 alsam aynı spec'te yaparım, resmen bayıldım. Herşeyi tam aklımdaki gibi, abartılı değil ama kaliteli ve güçlü. Allah nazardan saklasın.
En yakın zamanda böyle değişik etkinlikler yapalım ne biliyim tekne kiralayıp boğaz turu, paintball, ATV safari, toplu sinema organizasyonu, yakın bir yerlere gezi, bir akşam dışarda buluşma, gurme turu,karting,kamp,vs.. aklına gelen yazsın yapalım bişeyler ekip iyi olduktan sonra feci eğleniriz. Şahsen herkesle iyi vakit geçiriyorum, herkesin de birbiri ile iyi vakit geçirdiğini düşünüyorum, o yüzden bu forumun kalitesini korumak bizlerin elince...
En son düzenleyen brnx2; 20-05-13, 11:13.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ndg tarafından gönderilmiş Mesajı göstertaken by utu :d
http://m.youtube.com/#/watch?v=9pqbb...3dyoutu.be%26a
gt-n7100 cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterharika olmus bu video!
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi -
Misafir cevap verdiuploadfromtaptalk1369027266979.jpg bu da Adelcik...pikniğe keyif katan yegane varlik♥
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiArkadaşlar dün gerçekten çok güzeldi gelen ve özellikle bize bu organizasyonu hazirlayan herkese çok teşekkür ediyorum inanılmaz keyifli bir gun geçirdim...bu kadar kalabalik bir topluluğun bir arada vakit gecirebilmesi çok zor oldugundan ne kadar kaliteli bir forumumuz oldugunu bir kez daha göstermiş olduk...tabi insan boyle organizasyonlarda bulununca haftaya bir daha toplanasi geliyor o yüzden kiymetini bilelim arayi fazla acmayalim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi
Bir yorum yaz: