Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.
Çöküş
X
-
Sanirim Sander, oglanlar harika.. Lord Sarven'i gozumde ufak tefek canlandirmistim ama degilmis. Ozan ne guzel de suslendi kamerayi gorunce. :-) Levent sirf biyik mi kalmis? Kekuti Adam ne o 35, bize gonderme mi var? Admin'im sortuna vurulayim. Video disinda Baranx ve CoopersCem'in Adel ile photosu harika. Baranx eline yakisiyor. Cem o ne guzel 'smile' ole? :-) Gamze? Pembe viper? Bitirim Cicis... :-) Guzel olmus guzel.
SANIRIM BUGUN KIMSE CALISMAK ISTEMIYECEK DUNDEN SONRA....
P.S: Otelin kapisinda araba bekliyom, 7 dakkalik video aksama artik.
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 20-05-13, 06:25.
Bir yorum yaz:
-
Kisim kisim kiskandim yazilanlari ve resimleri gorunce, tebrikler guzel topluluk...
:-)
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen de aslında aynı seyi dusunuyordum, yaka kartı gibi birseyler yapılabilir. En azından nick'lerimiz yazar, ismimiz, plakamız da yazar. cok rahat olur muhabbet.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanada ayrı teşekkür ediyorum kardeşim oralardan gelip bizimle oldun sıra bizdearaç olmayınca sıkıntı oluyo en iyisi plakaların yazılı olduğu bir T-shirt yaptıralım Alen abiye duyurulur
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göstermekan,konum,ilgi.. hersey cok guzeldi..
sadece benim memleketim kilis.. bizim mutfagimiz cok iyi oldugu icin. acaba ben mi cok sey istiyorum:S
yinede olsun. teşşekürler hersey icin...
Bir yorum yaz:
-
Aslı murti mini tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar gercekten cok guzel bir bulusma oldu seviyeli ve duzgun insanlar olunca ortam kaliteli oluyor zaten herkeze tesekkurler cok eylendik)))
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKimden cıktıgını ben de anlamadım aslına bakarsan)
hehe
Bir yorum yaz:
-
Çok güzel buluşma olmuş. Durumum belli olmadığı için net birşey söylemedim evdekiler yazlık diye tutturunca o tarafa kaydık. Bir dahakine inşallah diyelim. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar gercekten cok guzel bir bulusma oldu seviyeli ve duzgun insanlar olunca ortam kaliteli oluyor zaten herkeze tesekkurler cok eylendik)))
Bir yorum yaz:
-
Gelen tum arkadaslarimin ayagina saglik guzel bir organizasyondu yaz geldi artik bulusmalari daha sık yapmamiz lazim
Ama ayrica tesekkur etmek istedgim biri var Nihat , antalyadan aylar once gelicem dedi ve geldi gelemeyen arkadaslari bir dahaki e bekliyoruz artik
Nihat adamsın
Bir yorum yaz:
-
Organizasyonumuz gayet güzeldi buluşmalarımızın kalitesi her geçen gür artıyor...
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: