Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

19 mayıs 2013 MCTR kuruluş yıldönümü.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• cmozbk
    yanıtladı
    Katılamadıgıma cok uzuldum cok guzel bir bulusma olmus

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Sanirim Sander, oglanlar harika.. Lord Sarven'i gozumde ufak tefek canlandirmistim ama degilmis. Ozan ne guzel de suslendi kamerayi gorunce. :-) Levent sirf biyik mi kalmis? Kekuti Adam ne o 35, bize gonderme mi var? Admin'im sortuna vurulayim. Video disinda Baranx ve CoopersCem'in Adel ile photosu harika. Baranx eline yakisiyor. Cem o ne guzel 'smile' ole? :-) Gamze? Pembe viper? Bitirim Cicis... :-) Guzel olmus guzel.
    SANIRIM BUGUN KIMSE CALISMAK ISTEMIYECEK DUNDEN SONRA....

P.S: Otelin kapisinda araba bekliyom, 7 dakkalik video aksama artik.
    Wishman
    En son düzenleyen WISHMAN; 20-05-13, 06:25.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Kisim kisim kiskandim yazilanlari ve resimleri gorunce, tebrikler guzel topluluk...
    :-)
    Wishman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ben de aslında aynı seyi dusunuyordum, yaka kartı gibi birseyler yapılabilir. En azından nick'lerimiz yazar, ismimiz, plakamız da yazar. cok rahat olur muhabbet.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sanada ayrı teşekkür ediyorum kardeşim oralardan gelip bizimle oldun sıra bizde
    o değilde ben belki gelirim dediğimde NHT39 ben Antalya'dan geliyorum ona göre demişti bende sırf onu kırmamak için özellikle işlerimi erteleyip ayıp olmasın diye geldim ancak tanışamadım iyimi araç olmayınca sıkıntı oluyo en iyisi plakaların yazılı olduğu bir T-shirt yaptıralım Alen abiye duyurulur

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    mekan,konum,ilgi.. hersey cok guzeldi..
    sadece benim memleketim kilis.. bizim mutfagimiz cok iyi oldugu icin. acaba ben mi cok sey istiyorum:S
    yinede olsun. teşşekürler hersey icin...
    Piknik alanı olarak yemekleri güzeldi sonuçta, ama senin memleket iyi yapacak birşey yok

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı murti mini tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar gercekten cok guzel bir bulusma oldu seviyeli ve duzgun insanlar olunca ortam kaliteli oluyor zaten herkeze tesekkurler cok eylendik)))
    Tesekkurler en yakın zamanda tekrar gorusmek dilegi ile.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kimden cıktıgını ben de anlamadım aslına bakarsan)
    Gökhan adminimizin payı büyüktü tünelde ama Jcw leride unutmamak lazım bir r56 alaydım iyiydi bizde tünelde öttürürdük hehe

Bir yorum yaz:

• Melih Özlem
    yanıtladı
    Çok güzel buluşma olmuş. Durumum belli olmadığı için net birşey söylemedim evdekiler yazlık diye tutturunca o tarafa kaydık. Bir dahakine inşallah diyelim. Emeği geçenlerin emeklerine sağlık

Bir yorum yaz:

• murti mini
    yanıtladı
    Arkadaslar gercekten cok guzel bir bulusma oldu seviyeli ve duzgun insanlar olunca ortam kaliteli oluyor zaten herkeze tesekkurler cok eylendik)))

Bir yorum yaz:

• url99
    yanıtladı
    016.jpg bende bi tanecik fotograf cekmisim

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Gelen tum arkadaslarimin ayagina saglik guzel bir organizasyondu yaz geldi artik bulusmalari daha sık yapmamiz lazim
    Ama ayrica tesekkur etmek istedgim biri var Nihat , antalyadan aylar once gelicem dedi ve geldi gelemeyen arkadaslari bir dahaki e bekliyoruz artik
    Nihat adamsın

Bir yorum yaz:

• url99
    yanıtladı
    Organizasyonumuz gayet güzeldi buluşmalarımızın kalitesi her geçen gür artıyor...

Bir yorum yaz:

• url99
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    siz bu videoyu cekerken biz kilyosun ara sokaklarında yolumuzu arıyoduk

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X