Yaw araba les gibi sabah sabah yikatcak yer ve zaman da yok
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..
Çöküş
X
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw araba les gibi sabah sabah yikatcak yer ve zaman da yok
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhmet abi açık yıkamacılar var gece ben daha yeni yıkattım Alsancak tren garının karşısında
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Sabah Yasemin izin verdi, Hala'si ile dedikodu yapmak istediler. Bende Giovanni'yi hemen yikamaya goturdum. Iyiki goturmusum cunku tam dondum garaja azicik yagmur ciseledi, yakalanmadik.
Haziriz, kiyafetlerimizi de hazirladik. Evde dinleniyoz ki yarina supercharger'lar dolu dolu olsun.
Ben de foto makinesi getiriyom, ama Haktan Admin'imin SLR yaninda bizimki 'sudan cikmis G12' :-)
Jonnyworks gelseymis iyi olurdu, tanisma firsatimiz olurdu.
Cok merak ediyorum, bu sefer son liste yapmadik, bakalim kac MINI olacagiz.
SwissSkunkie bize biryerlerde katilacak ama kararlastirmamiz lazim, onlar kizarkadasi ile Denizli'den gelecekler. Nerde bulusmamiz onlar icin en iyisi olur arkadaslar. Ben bilmiyorum?
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPardon Mustafa abi ismini karıştırdım
Idare edin artik fotoshop falan olur dimi
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw araba les gibi sabah sabah yikatcak yer ve zaman da yok
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCanin saolsun Ali hocam, valla velet daha uyumadi birakmaz beni. Sonrasinda arac balcovada ben poligonda o is azcik yassh
Idare edin artik fotoshop falan olur dimi
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bende yikamadim valla. Sabahtan bi camlari silerim olur biter. Uzerinde toz var sadece. 3 haftadir kullanmadigim icin toz kapladi.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOtobanda selcuk/ kusadasi ayrimi desem?
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 hafta içinde hgs cıkarılırsa ceza gelmıyormus..boylece bende aranıza katılabılırım arkadaslar
Yorum Yap
-
Malesef son anda Serencebey in işi çıktığı için gelemiyoruz( hala araba alamadığım için onunla katılıcaktık) kusura bakmayın. Bide bu sefer temiz bir mini bulana kadar arabasız kalmaya karar verdim. Lütfen sizde 35000 tl civarında bikdiğiniz araçları yollayın. Bu hafta 3 araca baktım ama insanlar yalancı olmuş. Adamın biri 2 parçada lokal boya var dedi tavan dahil boyalı çıktı. Yoksa size süpriz yapıcaktım. Tekrar kusurabakmayın iyi bir buluşma olsun😎
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMalesef son anda Serencebey in işi çıktığı için gelemiyoruz( hala araba alamadığım için onunla katılıcaktık) kusura bakmayın. Bide bu sefer temiz bir mini bulana kadar arabasız kalmaya karar verdim. Lütfen sizde 35000 tl civarında bikdiğiniz araçları yollayın. Bu hafta 3 araca baktım ama insanlar yalancı olmuş. Adamın biri 2 parçada lokal boya var dedi tavan dahil boyalı çıktı. Yoksa size süpriz yapıcaktım. Tekrar kusurabakmayın iyi bir buluşma olsun
Benim pacaliklar? :-(
Wishbutunhayallersuyadustuman
Yorum Yap
Yorum Yap