Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Malesef son anda Serencebey in işi çıktığı için gelemiyoruz( hala araba alamadığım için onunla katılıcaktık) kusura bakmayın. Bide bu sefer temiz bir mini bulana kadar arabasız kalmaya karar verdim. Lütfen sizde 35000 tl civarında bikdiğiniz araçları yollayın. Bu hafta 3 araca baktım ama insanlar yalancı olmuş. Adamın biri 2 parçada lokal boya var dedi tavan dahil boyalı çıktı. Yoksa size süpriz yapıcaktım. Tekrar kusurabakmayın iyi bir buluşma olsun😎
Sent from my iPhone using Tapatalk
can faruks arkadasimiz bi r53s satiyor ilgilenirsen pm at 37k istiolarmis bana oyle mail yollamisti
Abicim suanda evimin bas köşesinde duruyokar inan araba bulabilseydim sabah getiricektim sana. Benim emektar da çalışmıyo birkaç gündür( vosvos) kusurabakma
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mat olunca guzel oldu mu bare? :-) Tesekkur ediyorum. Dodikler ile hic uyusmuyordu. Zaten hala aklim almiyor nasil ucup gitmeyecekler Giovanni'yi kullanirken diye?
Bir yorum yaz: