Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Yaw araba les gibi sabah sabah yikatcak yer ve zaman da yok

Yorum Yap

Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ahmet abi açık yıkamacılar var gece ben daha yeni yıkattım Alsancak tren garının karşısında

Sent from my iPhone using Tapatalk
      sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ahmet abi açık yıkamacılar var gece ben daha yeni yıkattım Alsancak tren garının karşısında

Pardon Mustafa abi ismini karıştırdım

sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Sabah Yasemin izin verdi, Hala'si ile dedikodu yapmak istediler. Bende Giovanni'yi hemen yikamaya goturdum. Iyiki goturmusum cunku tam dondum garaja azicik yagmur ciseledi, yakalanmadik.

Haziriz, kiyafetlerimizi de hazirladik. Evde dinleniyoz ki yarina supercharger'lar dolu dolu olsun.

Ben de foto makinesi getiriyom, ama Haktan Admin'imin SLR yaninda bizimki 'sudan cikmis G12' :-)

Jonnyworks gelseymis iyi olurdu, tanisma firsatimiz olurdu.

Cok merak ediyorum, bu sefer son liste yapmadik, bakalim kac MINI olacagiz.

SwissSkunkie bize biryerlerde katilacak ama kararlastirmamiz lazim, onlar kizarkadasi ile Denizli'den gelecekler. Nerde bulusmamiz onlar icin en iyisi olur arkadaslar. Ben bilmiyorum?

Wishman

Yorum Yap

Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Pardon Mustafa abi ismini karıştırdım

Canin saolsun Ali hocam, valla velet daha uyumadi birakmaz beni. Sonrasinda arac balcovada ben poligonda o is azcik yassh

Idare edin artik fotoshop falan olur dimi

Yorum Yap

Benimde oyle.. Sabah 7de kalkicam semikler serinkuyu yikamaci ariycam

Sent from Beko Su Sebili..
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Wishman'im her katilimda 1. Mesaji editledim.. Son listemiz o..
                Cem ve Mizrah'i bir donus yapmadi sadece..

www.haktankeskin.com

Yorum Yap

SwissSkunkie Denizli'den geleceklermis!!! Bize nerde en uygun katilabilirler? Bir yardimmmmm

Wishsorarman

Yorum Yap

Canin saolsun Ali hocam, valla velet daha uyumadi birakmaz beni. Sonrasinda arac balcovada ben poligonda o is azcik yassh

Idare edin artik fotoshop falan olur dimi
                    Abi bende yikamadim valla. Sabahtan bi camlari silerim olur biter. Uzerinde toz var sadece. 3 haftadir kullanmadigim icin toz kapladi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Otobanda selcuk/ kusadasi ayrimi desem?

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Abi bende yikamadim valla. Sabahtan bi camlari silerim olur biter. Uzerinde toz var sadece. 3 haftadir kullanmadigim icin toz kapladi.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
                        Ben de haftada bir kullaniyorum, balcovada da hep bir kazi var toz toprak Kaan. Olmadi kaba bir toz alma yapacagim ben de

Yorum Yap

Otobanda selcuk/ kusadasi ayrimi desem?
                          +1.. Otoban çıkışı en uygunu.. Yormayalim baska yere..

www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            1 hafta içinde hgs cıkarılırsa ceza gelmıyormus..boylece bende aranıza katılabılırım arkadaslar
                            hgs - ogs fark etmez kaçak gec sonra alıyosun hgs- yada kgs yi telefon acıyosun uzerındekı numaraya soyluyosun gununu saatını hesabından dusuyolar ceza yemıyosun bu sekılde
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Malesef son anda Serencebey in işi çıktığı için gelemiyoruz( hala araba alamadığım için onunla katılıcaktık) kusura bakmayın. Bide bu sefer temiz bir mini bulana kadar arabasız kalmaya karar verdim. Lütfen sizde 35000 tl civarında bikdiğiniz araçları yollayın. Bu hafta 3 araca baktım ama insanlar yalancı olmuş. Adamın biri 2 parçada lokal boya var dedi tavan dahil boyalı çıktı. Yoksa size süpriz yapıcaktım. Tekrar kusurabakmayın iyi bir buluşma olsun😎

sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

Yorum Yap

Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Malesef son anda Serencebey in işi çıktığı için gelemiyoruz( hala araba alamadığım için onunla katılıcaktık) kusura bakmayın. Bide bu sefer temiz bir mini bulana kadar arabasız kalmaya karar verdim. Lütfen sizde 35000 tl civarında bikdiğiniz araçları yollayın. Bu hafta 3 araca baktım ama insanlar yalancı olmuş. Adamın biri 2 parçada lokal boya var dedi tavan dahil boyalı çıktı. Yoksa size süpriz yapıcaktım. Tekrar kusurabakmayın iyi bir buluşma olsun��

Size bisey demicem. :-(
                                Benim pacaliklar? :-(

Wishbutunhayallersuyadustuman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X