Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Sabah Yasemin izin verdi, Hala'si ile dedikodu yapmak istediler. Bende Giovanni'yi hemen yikamaya goturdum. Iyiki goturmusum cunku tam dondum garaja azicik yagmur ciseledi, yakalanmadik.
Haziriz, kiyafetlerimizi de hazirladik. Evde dinleniyoz ki yarina supercharger'lar dolu dolu olsun.
Ben de foto makinesi getiriyom, ama Haktan Admin'imin SLR yaninda bizimki 'sudan cikmis G12' :-)
Jonnyworks gelseymis iyi olurdu, tanisma firsatimiz olurdu.
Cok merak ediyorum, bu sefer son liste yapmadik, bakalim kac MINI olacagiz.
SwissSkunkie bize biryerlerde katilacak ama kararlastirmamiz lazim, onlar kizarkadasi ile Denizli'den gelecekler. Nerde bulusmamiz onlar icin en iyisi olur arkadaslar. Ben bilmiyorum?
1 hafta içinde hgs cıkarılırsa ceza gelmıyormus..boylece bende aranıza katılabılırım arkadaslar
hgs - ogs fark etmez kaçak gec sonra alıyosun hgs- yada kgs yi telefon acıyosun uzerındekı numaraya soyluyosun gununu saatını hesabından dusuyolar ceza yemıyosun bu sekılde
Malesef son anda Serencebey in işi çıktığı için gelemiyoruz( hala araba alamadığım için onunla katılıcaktık) kusura bakmayın. Bide bu sefer temiz bir mini bulana kadar arabasız kalmaya karar verdim. Lütfen sizde 35000 tl civarında bikdiğiniz araçları yollayın. Bu hafta 3 araca baktım ama insanlar yalancı olmuş. Adamın biri 2 parçada lokal boya var dedi tavan dahil boyalı çıktı. Yoksa size süpriz yapıcaktım. Tekrar kusurabakmayın iyi bir buluşma olsun😎
Sent from my iPhone using Tapatalk
sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Malesef son anda Serencebey in işi çıktığı için gelemiyoruz( hala araba alamadığım için onunla katılıcaktık) kusura bakmayın. Bide bu sefer temiz bir mini bulana kadar arabasız kalmaya karar verdim. Lütfen sizde 35000 tl civarında bikdiğiniz araçları yollayın. Bu hafta 3 araca baktım ama insanlar yalancı olmuş. Adamın biri 2 parçada lokal boya var dedi tavan dahil boyalı çıktı. Yoksa size süpriz yapıcaktım. Tekrar kusurabakmayın iyi bir buluşma olsun
Yorum Yap