Tamam ben yarın görüşeceğim sizleri de bilgilendiririm.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
3 Subat 2013 - Izmir Kahvalti ve sonrasi..
Çöküş
X
-
O zaman belli bir kiyafet kodu olacak miAslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam ben yarın görüşeceğim sizleri de bilgilendiririm.
Yorum Yap
-
Evet herkes pijamayla gelsinAslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman belli bir kiyafet kodu olacak mi

Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Benle Yasemin saclarimiza MOR citcitli sac taktirdik sirf bu bulusma icin.... :-)Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet herkes pijamayla gelsin
Kac kisi olduk ki?
Wishman
Yorum Yap
-
Bildigim kadariyla AVEA bayileri satiyor HGS. Bazi AVM icindeki Garanti Bankalari da acik oldugu icin ordan alabilirsiniz..Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende gelmek isterım fakat su hgs olayını nasıl cozecegım bugun cumartesı
hala kgs elımızde 
Yorum Yap
-
johnyworks
Yarı yıl tatili için eşimin ısrarıyla istanbuldayım
gelmeyi çok isterdim malesef gelemioyorum tüm arkadaslara selamlar keyifli birliktelikler diliyorum.
Yorum Yap
-
Keske gelseydin ya. Ilk bulusmalarin ayri bir yeri oluyor. Bende ilk Sifne bulusmasina katilmistim hala daha unutamiyorumAslı johnyworks tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYarı yıl tatili için eşimin ısrarıyla istanbuldayım
gelmeyi çok isterdim malesef gelemioyorum tüm arkadaslara selamlar keyifli birliktelikler diliyorum.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap

Yorum Yap