C. Tesi tum gun islerim var pazar yapalim. Maksat muhabbet araclari kullanmak neresi olursa bana uyar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Haydi Izmir Toplanalim Artik!!!
Çöküş
X
-
Böyle giderse istanbul'a taşınacağımAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmir durumunuz nedir?
...35 YY 840...
Yorum Yap
-
actim kollarimi gozum yolda gel bekliyorum!Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBöyle giderse istanbul'a taşınacağım
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
sınavların bitsin..Biraz daha yaz gelsin hooop ordayımAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteractim kollarimi gozum yolda gel bekliyorum!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
...35 YY 840...
Yorum Yap
-
Millet bir şey sormak istiyorum
Cuma geceden çıkıp Cumartesi ki BJK-Akhisar maçına gidicez de, İzmir'de takılıp Manisa'ya ordan geçelim diyoruz. Yeni bir yol yapılmış galiba arada ki zaman baya kısalmış diyorlar ne kadar İzmir-Manisa arası? Önemli olan dönüş için çünkü dönüşte gece uçağına yetişme şansımız var mı onu netleştirmek gerek aksi halde cumartesi kalıp, Pazar sabah uçağa binicez
Yorum Yap
-
Madem pas geldiAslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmir manisa arasını sana en iyi haktan adminimiz söyler
Akhisar - BJK maci olarak duzeltiyim ki benim yasadigim kafa karisikligini baskasi yasamasin..
Macin Akhisar'da degil, Manisa'da oldugunu farzediyorum (Manisa Akhisar arasi 40 dk)
Izmir cikisi Bornova'dan Manisa 15-20 dakika arasi. Stat +15 dakika surer ki o gun mac trafigi + guvenlik olacagi icin mac bitiş dudugunden Bornova'ya girmen 1 saati.
Bornova'dan havalimani ise kirmizi isik manyakligi.. Yesil dalga var ama yarim saat ekle uzerine..
Ucak kacta? En az yarim saat erken de gitmek lazim.. Baya challenging olacak yani
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap

[/FONT]
Yorum Yap