C. Tesi tum gun islerim var pazar yapalim. Maksat muhabbet araclari kullanmak neresi olursa bana uyar
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Haydi Izmir Toplanalim Artik!!!
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmir durumunuz nedir?...35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı siyah tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBöyle giderse istanbul'a taşınacağım
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteractim kollarimi gozum yolda gel bekliyorum!
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2...35 YY 840...
Yorum Yap
-
Millet bir şey sormak istiyorum
Cuma geceden çıkıp Cumartesi ki BJK-Akhisar maçına gidicez de, İzmir'de takılıp Manisa'ya ordan geçelim diyoruz. Yeni bir yol yapılmış galiba arada ki zaman baya kısalmış diyorlar ne kadar İzmir-Manisa arası? Önemli olan dönüş için çünkü dönüşte gece uçağına yetişme şansımız var mı onu netleştirmek gerek aksi halde cumartesi kalıp, Pazar sabah uçağa binicez
Yorum Yap
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmir manisa arasını sana en iyi haktan adminimiz söyler
Akhisar - BJK maci olarak duzeltiyim ki benim yasadigim kafa karisikligini baskasi yasamasin..
Macin Akhisar'da degil, Manisa'da oldugunu farzediyorum (Manisa Akhisar arasi 40 dk)
Izmir cikisi Bornova'dan Manisa 15-20 dakika arasi. Stat +15 dakika surer ki o gun mac trafigi + guvenlik olacagi icin mac bitiş dudugunden Bornova'ya girmen 1 saati.
Bornova'dan havalimani ise kirmizi isik manyakligi.. Yesil dalga var ama yarim saat ekle uzerine..
Ucak kacta? En az yarim saat erken de gitmek lazim.. Baya challenging olacak yani
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
Yorum Yap