Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Minisini alçantanlar?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Yeşil R53
    yanıtladı
    Aslı ONRCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nasil kisaltildi? Pres?

D2 Coilover kullanmistim Minimde, en serti ciddi tavanda kafa izlerine sebebiyet verebiliyordu ama ya biz birseyi yanlis yaptik yada duzelttiler ki s2000 de performans olarak da super olmus konfor olarakta. Neredeyse standart araba gibi su an. Tavsiye ederim arkadaslar, fiyatlari da nispeten daha ucuzdur.
    Valla amortisorun gazinimi eksiltiyolar bisey yapiyolar araba istegim santimde dusuruluyor. Suan benim onler 4cm arkalar 3cm. Vurma yok sekme yok surtme yok kesme yok. Maliyeti yol yemek masrafi dahil 300 tl

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Neden?
    Ben kesmedim bicmedim. Sadece kisaltildi. Suspansuyon tutus gayet basarili?

Nasil kisaltildi? Pres?

D2 Coilover kullanmistim Minimde, en serti ciddi tavanda kafa izlerine sebebiyet verebiliyordu ama ya biz birseyi yanlis yaptik yada duzelttiler ki s2000 de performans olarak da super olmus konfor olarakta. Neredeyse standart araba gibi su an. Tavsiye ederim arkadaslar, fiyatlari da nispeten daha ucuzdur.

Bir yorum yaz:

• Yeşil R53
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Su yay kestirmekti presslemek falan arabalara yaptiginiz en buyuk hakarettir uzuluyorum bunlari duyunca..
    Neden?
    Ben kesmedim bicmedim. Sadece kisaltildi. Suspansuyon tutus gayet basarili?

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ahaha sacmalama hadi bekliyoruz arabani )

Sent from Tapatalk for Galaxy Note
    az kaldı az

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Su yay kestirmekti presslemek falan arabalara yaptiginiz en buyuk hakarettir uzuluyorum bunlari duyunca..

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    tamam patron
    ahaha sacmalama hadi bekliyoruz arabani )

Sent from Tapatalk for Galaxy Note

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    reklam yapma NHT39
    tamam patron

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Bu arada bnd cok yay kullandim mini madness yaya kadar kullandim tein bile kullandim en guzeli ve konforlusu h&r di

Coilover kullaniyorum suan h&r yayla cok konfor farki yok h&r gayet basarili

Bir yorum yaz:

• Yeşil R53
    yanıtladı
    Bu araba basma isleri hep kullaniciyi yoran seyler. Daha onceki arabalarimdada yasadim. Sana yumusak gelen seyi ben yaptiriyom sert geliyo. Baskasi ben bilmemne yaptrdim sorun olmadi bir baskasi sorun yasiyor. Ama bu cesitli yaylar gercekten degiskenlik gosteriyor. Artik piyasada sahteleri dandiklerimi var anlayamadim.

En son düzenleyen Yeşil R53; 12-06-12, 14:56.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    reklam yapma NHT39

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    haktanında dediği gibi ilk başlarda 2-3 ay eıbach yay taktım daha sonrasında malum antalya yolları sorun olmaya başladı söktüm.yakın bır zamanda da k-sport coılover taktırdım sertlık yukseklık ayarlı çok memnunum çok daha çok konforlu oldu ilgilenen arkadaşlara yardımcı olabilirim techturkey'de sponsor özgür arkadaşım bayağı bir kolaylık sağlar...

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Eibach Pro Kit taktim. NHT39'un eski yaylaridir. Elbetteki cok basmiyor (3 / 3.5 cm) ancak JCW bodykit ile cok siritmadan duruyor.
    Coilover'siz araba basmanin hep yanlis oldugunu soylemisimdir ancak imkanlar suan icin bunu gerektirdi

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Wallahi adaş sıkıntı senin arabada bence ben 1.5 senedir HR kullanıyorum orjinal yaylarından hem daha yumuşak hemde hayet güzel alçaldı

Aslı BCS tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    HR yay taktım at arabası oldu sakın takmayın yarın 1 cm de bastırıcam artık ne arabası olur bilmiorum

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    HR yay taktım at arabası oldu sakın takmayın yarın 1 cm de bastırıcam artık ne arabası olur bilmiorum

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    eğer arabanı seviyorsan ve en alçak ben olayım gibi dertlerin yoksa arabana yapılabilcek en kötü şeyi yapmışsın namiştain coiloverla keşke bir yay taksaydın daha iyiydi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X