Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Minisini alçantanlar?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Yeşil R53
    yanıtladı
    Aslı gamze10 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    h&r yay var cok sert hıssettrmesıne karşın alıştım.kullanımı rahat
    Genelde orjinal yaylarini sokup kim ne taksa memnun. Ben mesela eibach prokit e dondum ojinalden katkat iyi oldu konforu.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    h&r yay var cok sert hıssettrmesıne karşın alıştım.kullanımı rahat

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Vallahi beynimi okudun bende ayni kanidayim zaten arac konfor noktasinda normal bi binek otomobil gibi degil. Olmusken goruntu iyi olsun konforu biraz daha az olsada olur

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    bende eibach 3cm var.Görüntü olarak standart kalmaktansa bin kat iyidir.Konfor olarakta ztn standart hali de çok konforsuzdu.Beterin beteri oldu çok fark etmedi.

Ama şöyle bir sıkıntı var.Eğer viyadük ve benzeri yerlerden çok hızlı geçersen aracı yerden kesiyor.Heleki bide aracı yerden kestikten sonra viraj geliyorsa (bakınız Atatürk Havalimanı kavşağı e-5) çok tehlikeli.Buraya 180 le girdim ciddi sıkıntı yaşadım.

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Suan icin eibach pro kit ve kw arasinda kaldim. Hangisini onerirsiniz acaba? Body kit siparisini cuma gunu verecegim icin hepsini tamamlamayi dusunuyorum ki o geldi bu gelmedi diye dusunmeyeyim

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Ben H&R 3 cm yay kullanıyorum body kit yok. Çok memnunum, kullanan diğer arkadaşlarda memnun... Deneyebilirsin 400 TL civarı

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Sorgusuz kw yay al cok memnun kalirsin

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi cok iyi diosunda bulusmadaki jcw leri gorunce benim arac yuksek ya

Bosver ya yuksek olsun önümüz kış zaten

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Abi cok iyi diosunda bulusmadaki jcw leri gorunce benim arac yuksek ya

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    bodykiti tak sonra coil takarsın bence eibach alıp bosa para harcama paranı coile sakla.

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Acikcasi dusuncem simdilik body kit siritmasin diye araci alcaltmak. Ama daha sonrasi icin yol tutusunuda dusunuyorum. Yavas yavas motorlada oynamaya baslayacagiz artik. Ondan yol tutusu ileride onemli olacak. Sonucta coiloveri bir kere ayarlayacagim ve daha sonra bidaha ayariyla oynamayacagim buyuk ihtimal

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaslar coilover tercihi kismina yazmistim KW Variant 3 almayi dusunuyordum. Fakat fiyati 5500TL cikinca vazgecmek zorunda kaldim. JCW Body Kit yapmak istedigim icin araci alcaltmam gerekiyor. Haktan adminle gorustum suan icin tercihim Einbach Pro kit yaylardan yana ama. Siz ne onerirsiniz acaba?
    Araban sadece alcatmak içinse V1 ve V2 yeterli. V3 ve ClubSport genelede pist için. Ben ikisini kulanıyordum.

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Arkadaslar coilover tercihi kismina yazmistim KW Variant 3 almayi dusunuyordum. Fakat fiyati 5500TL cikinca vazgecmek zorunda kaldim. JCW Body Kit yapmak istedigim icin araci alcaltmam gerekiyor. Haktan adminle gorustum suan icin tercihim Einbach Pro kit yaylardan yana ama. Siz ne onerirsiniz acaba?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Benim Countryman Turkiyedeki yegane fabrika cikisi siparis verilmis spor suspansiyon kitli arac viraj denge cubuklari viraj demirleri amortisor ve yaylar farkli ayrica normal bir cm den 10mm daha dusuk.

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    H&R 3 cm kullanıyorum

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X