Aslı gamze10 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Minisini alçantanlar?
Çöküş
X
-
Genelde orjinal yaylarini sokup kim ne taksa memnun. Ben mesela eibach prokit e dondum ojinalden katkat iyi oldu konforu.
-
Misafir cevap verdih&r yay var cok sert hıssettrmesıne karşın alıştım.kullanımı rahat
Bir yorum yaz:
-
Vallahi beynimi okudun
bende ayni kanidayim zaten arac konfor noktasinda normal bi binek otomobil gibi degil. Olmusken goruntu iyi olsun
konforu biraz daha az olsada olur 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
bende eibach 3cm var.Görüntü olarak standart kalmaktansa bin kat iyidir.Konfor olarakta ztn standart hali de çok konforsuzdu.Beterin beteri oldu çok fark etmedi.
Ama şöyle bir sıkıntı var.Eğer viyadük ve benzeri yerlerden çok hızlı geçersen aracı yerden kesiyor.Heleki bide aracı yerden kestikten sonra viraj geliyorsa (bakınız Atatürk Havalimanı kavşağı e-5) çok tehlikeli.Buraya 180 le girdim ciddi sıkıntı yaşadım.
Bir yorum yaz:
-
Suan icin eibach pro kit ve kw arasinda kaldim. Hangisini onerirsiniz acaba? Body kit siparisini cuma gunu verecegim icin hepsini tamamlamayi dusunuyorum ki o geldi bu gelmedi diye dusunmeyeyim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Ben H&R 3 cm yay kullanıyorum body kit yok. Çok memnunum, kullanan diğer arkadaşlarda memnun... Deneyebilirsin 400 TL civarı
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSorgusuz kw yay al cok memnun kalirsin
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bosver ya yuksek olsun önümüz kış zatenAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi cok iyi diosunda bulusmadaki jcw leri gorunce benim arac yuksek ya
Bir yorum yaz:
-
Abi cok iyi diosunda bulusmadaki jcw leri gorunce benim arac yuksek ya
Bir yorum yaz:
-
bodykiti tak sonra coil takarsın bence eibach alıp bosa para harcama paranı coile sakla.
Bir yorum yaz:
-
Acikcasi dusuncem simdilik body kit siritmasin diye araci alcaltmak. Ama daha sonrasi icin yol tutusunuda dusunuyorum. Yavas yavas motorlada oynamaya baslayacagiz artik. Ondan yol tutusu ileride onemli olacak. Sonucta coiloveri bir kere ayarlayacagim ve daha sonra bidaha ayariyla oynamayacagim buyuk ihtimal
Bir yorum yaz:
-
Araban sadece alcatmak içinse V1 ve V2 yeterli. V3 ve ClubSport genelede pist için. Ben ikisini kulanıyordum.Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar coilover tercihi kismina yazmistim KW Variant 3 almayi dusunuyordum. Fakat fiyati 5500TL cikinca vazgecmek zorunda kaldim. JCW Body Kit yapmak istedigim icin araci alcaltmam gerekiyor. Haktan adminle gorustum suan icin tercihim Einbach Pro kit yaylardan yana ama. Siz ne onerirsiniz acaba?
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar coilover tercihi kismina yazmistim KW Variant 3 almayi dusunuyordum. Fakat fiyati 5500TL cikinca vazgecmek zorunda kaldim. JCW Body Kit yapmak istedigim icin araci alcaltmam gerekiyor. Haktan adminle gorustum suan icin tercihim Einbach Pro kit yaylardan yana ama. Siz ne onerirsiniz acaba?
Bir yorum yaz:
-
Benim Countryman Turkiyedeki yegane fabrika cikisi siparis verilmis spor suspansiyon kitli arac viraj denge cubuklari viraj demirleri amortisor ve yaylar farkli ayrica normal bir cm den 10mm daha dusuk.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: