Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Minisini alçantanlar?
Çöküş
X
-
evet abi en az 80 lere kadar zorlaman lazım anca ozamanAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTamam biliyorum da 70-80'e cikinca sacim bozuluyor, pencereyi kapa desen o zaman kim sevinc cigliklarimi duyacak, e bu durumda kopamiyom..
P.S: Zaten bi gun kokunden koparip atacam.
Wishkonuyuboylebirtoparladiman
Bir yorum yaz:
-
Tamam biliyorum da 70-80'e cikinca sacim bozuluyor, pencereyi kapa desen o zaman kim sevinc cigliklarimi duyacak, e bu durumda kopamiyom..Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishmanım oyle 30 40 la kopmaz bi cık 70 e 80 e
yani senin top speed de kopart :P
P.S: Zaten bi gun kokunden koparip atacam.
Wishkonuyuboylebirtoparladiman
Bir yorum yaz:
-
Wishmanım oyle 30 40 la kopmaz bi cık 70 e 80 e
yani senin top speed de kopart :P
Bir yorum yaz:
-
Dedim ya iste Polis Akademisindeki gibin, 40-50 ile direkler arasi slalom yaparken zevkten 4forall oluyom, kesinlikle kopma yok.Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bu kopartma dediklerini kaç KM hızda deniyorsun

Giovanni nin en yüksek süretini gökhan arslan Yaptı diye biliyordum ama

:
Wishcukulataman
Bir yorum yaz:
-
Abi bu kopartma dediklerini kaç KM hızda deniyorsun

Giovanni nin en yüksek süretini gökhan arslan Yaptı diye biliyordum ama

:
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGiovanni'de on kule gergisi, arka kule gergisi (koltuk diklestirici), 16 mm sway bar (kirmizi havali cubuk), hatta onde (ismi neydi Luai biliyor) yan bilmemne cubuklari gergisi var.
Hala 'kopartamadim' gitti. Virajlari 'Polis Akademisindeki' cukulata renkli bagyan polis gibi 'cigliklarla' donuveriyorum.....
P.S: Yazik degil mi Giovanni'ye. Istemezmiki normal bir sahibi olsun.
Wishwishman
Bir yorum yaz:
-
Giovanni'de on kule gergisi, arka kule gergisi (koltuk diklestirici), 16 mm sway bar (kirmizi havali cubuk), hatta onde (ismi neydi Luai biliyor) yan bilmemne cubuklari gergisi var.
Hala 'kopartamadim' gitti. Virajlari 'Polis Akademisindeki' cukulata renkli bagyan polis gibi 'cigliklarla' donuveriyorum.....
P.S: Yazik degil mi Giovanni'ye. Istemezmiki normal bir sahibi olsun.
Wishwishman
Bir yorum yaz:
-
Ve en onemli detay lastik .. Dunya malzeme alin takin ayarlatin ilk ve son temasiniz yeterince kuvvetli degilse emekler bosa gider . Ozellikle sertlesen tepkileri netlesen aracta lastik faktoru cok daha on plana cikar
Bir yorum yaz:
-
Arabamda H&R coilover megan racing ayarli rot kollari HR sway bar omp kule gergisi ve kule teavers gergisi mevcut
Eski arabamda travers gergisi ayarli rot kolu ve HR coil yerine HR yayim vardi eski aracim R53 2005 modeldi buda 2006 ayni sase model aradaki farki size anlatamam kendim kopartmak istersem anca kopuyo ki zaten normal sartlarda koptugu anlar cok limit yinede efsane bi yol tutusu var tek eksigim arka kule gergisi ileride X brace bi ihtimal dusunuleblir
Namda presletmek goruntu icin iyi olabilir ama surus keyfini oldrucegine eminim ve dengesiz kopuslar yasayacagnizdan eminim normal kullanmda anca kulelere zarar verir arabayi dokersiniz anlik kopmalarda degisik reaksyonlar verir araciniz buda bazen kacinlmaz sonlari getirir
Abi anlmadim bi anda kopmicak yerde altimdan cikti diye hayflanilir fakat herkezin kendi karari herkeze kazasiz keyifli surusler
Bir yorum yaz:
-
Tövbe kardeşim, lafı yanlış anlamayalım lütfenAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTovbe de
))
Bir yorum yaz:
-
Temmuz-Agustos her zaman, ben isi gucu olmayan, bos zamani cok, sevimsiz, uyumsuz, ihtiyar, bilgisayar karsisinda kendisini kral zanneden, 82 kg'lik vucudum ile kendisini 'Jonny Deep' olarak gostermeye calisan, her seye salata bir adamimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOfftopic moftopic sen yazincs dunyayi unutuyorum Wishmanim
sen ne zaman İstanbula gelmek icin uygun olacaksin?
P.S: Tek istegim gelmeye degecek birsey olsun. Ben herzaman hazirim. Bulusma bahane, Giovanni'yi kullanmak sahane...
Wishdokturbeylerbeyibanayaradiman
Bir yorum yaz:
-
Offtopic moftopic sen yazincs dunyayi unutuyorum Wishmanim
sen ne zaman İstanbula gelmek icin uygun olacaksin?
Bir yorum yaz:
-
Offtopic olmamak/yapmamak icin konunun sonuna kadar bekledim. Hepiniz degerli bilgiler paylastiniz ama hic biriniz Erdem'e 'Yesil R53' ilk bulusmada etleri sen seciyon arkadas demedi..
Hep diyorum gonulluye ihtiyacimiz var.
P.S : Mangal Partisini sabirsizlikla bekliyoruz, tanismayanlar tanisip kaynasacak. Top oynucaz, ip atlicaz, et pisirecez!!!
O gunden sonra bizim icin 'O gun 'Mini'ciler $endi, O gun dev gibi bir dana yendi' denecek....
WishdogrudememismiyimdimimanEn son düzenleyen WISHMAN; 16-06-12, 03:36.
Bir yorum yaz:
-
Herkesin ki bir deneyim ama benim r53 icin bakimlarndahil harcadigim en buyuk para cok sukur coiloverla sinirli kaldi . Son kurusuna kadar hak eden uygulamalrdan biri. Alirsaniz satmak istemeyeceksiniz.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: