Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Wishmanım oyle 30 40 la kopmaz bi cık 70 e 80 e yani senin top speed de kopart :P
Tamam biliyorum da 70-80'e cikinca sacim bozuluyor, pencereyi kapa desen o zaman kim sevinc cigliklarimi duyacak, e bu durumda kopamiyom..
P.S: Zaten bi gun kokunden koparip atacam.
Tamam biliyorum da 70-80'e cikinca sacim bozuluyor, pencereyi kapa desen o zaman kim sevinc cigliklarimi duyacak, e bu durumda kopamiyom..
P.S: Zaten bi gun kokunden koparip atacam.
Wishkonuyuboylebirtoparladiman
evet abi en az 80 lere kadar zorlaman lazım anca ozaman
Benim Countryman Turkiyedeki yegane fabrika cikisi siparis verilmis spor suspansiyon kitli arac viraj denge cubuklari viraj demirleri amortisor ve yaylar farkli ayrica normal bir cm den 10mm daha dusuk.
Arkadaslar coilover tercihi kismina yazmistim KW Variant 3 almayi dusunuyordum. Fakat fiyati 5500TL cikinca vazgecmek zorunda kaldim. JCW Body Kit yapmak istedigim icin araci alcaltmam gerekiyor. Haktan adminle gorustum suan icin tercihim Einbach Pro kit yaylardan yana ama. Siz ne onerirsiniz acaba?
Arkadaslar coilover tercihi kismina yazmistim KW Variant 3 almayi dusunuyordum. Fakat fiyati 5500TL cikinca vazgecmek zorunda kaldim. JCW Body Kit yapmak istedigim icin araci alcaltmam gerekiyor. Haktan adminle gorustum suan icin tercihim Einbach Pro kit yaylardan yana ama. Siz ne onerirsiniz acaba?
Araban sadece alcatmak içinse V1 ve V2 yeterli. V3 ve ClubSport genelede pist için. Ben ikisini kulanıyordum.
Acikcasi dusuncem simdilik body kit siritmasin diye araci alcaltmak. Ama daha sonrasi icin yol tutusunuda dusunuyorum. Yavas yavas motorlada oynamaya baslayacagiz artik. Ondan yol tutusu ileride onemli olacak. Sonucta coiloveri bir kere ayarlayacagim ve daha sonra bidaha ayariyla oynamayacagim buyuk ihtimal
Yorum Yap