Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
sorun kesinlikle akslardan kaynaklı. alçaklıktan dolayı aksların çalışma şekli değişiyor ve titreşime yolaçıyor. iyi bir aks ustası işinizi çözecektir. yay taktığım minimde aks kafası tamir edildi ve sorun düzeldi. coil taktığım minide ise kaç kez tamir ettirdiysemde işe yaramadı. sonunda aksçı aks kafasını değiştirmişti. sonrasında hiç bir sorun yaşamadım.
Ben de yaydan coil'e geçtim, titreşim hissedilir derecede arttı. Bir çözüm olması çok rahatlattı, umarım işe yarar. Teşekkür ederim
sorun kesinlikle akslardan kaynaklı. alçaklıktan dolayı aksların çalışma şekli değişiyor ve titreşime yolaçıyor. iyi bir aks ustası işinizi çözecektir. yay taktığım minimde aks kafası tamir edildi ve sorun düzeldi. coil taktığım minide ise kaç kez tamir ettirdiysemde işe yaramadı. sonunda aksçı aks kafasını değiştirmişti. sonrasında hiç bir sorun yaşamadım.
Hangi aksçı da hallettiniz acaba işinizi? Kaç oldu aks yaptırıyoruz çözemedik bir türlü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap