Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
arkasında -3'e kadar kamber verebilme şansın oluyor Meto abeey..
Ön taraf -0.5 / -1 gibi veribeliri stok oldugunda. Ancak sümük gibi basıcam yere dersen o zaman dediğin gibi lazım kamber
Yay taktığımızda yol tutuş orjinalden biraz daja iyi gözüksede sekme yapmakta coilover ile istediğiniz yükseklik ve sertlikte kullanmanız mümkün konfor olarak KW V3 için orjinalden daha bile konforlu diyebiliriz
Coilover'da konforlar ne durumda? H&R 3.5 yay var benim aracımda, orijinal yaylarıyla da sertti zaten, coilover'da nasıldır durumlar?
Yay taktığımızda yol tutuş orjinalden biraz daja iyi gözüksede sekme yapmakta coilover ile istediğiniz yükseklik ve sertlikte kullanmanız mümkün konfor olarak KW V3 için orjinalden daha bile konforlu diyebiliriz
ankette niye k-sport coilover yok.Ben taktım gerçekten bi aracı bu kadar mı keyifli hale getirir.Sonuna kadar parasını hakediyor.Hemde yaylı halinden daha basık.Arka lastikle davlumbaz arasına parmak girmiyor.
zaten daha basık olurda anketin açılış tarihine bak
ankette niye k-sport coilover yok.Ben taktım gerçekten bi aracı bu kadar mı keyifli hale getirir.Sonuna kadar parasını hakediyor.Hemde yaylı halinden daha basık.Arka lastikle davlumbaz arasına parmak girmiyor.
Bir yorum yaz: