Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Coilover tercihleriniz ?
Çöküş
X
-
Coilover olarak soruyorum. Bir arkadasim gp'sinde kullaniyordu ama onu kistas almak dogru olur mu bilmiyorum zaten gp kutuk bir araba. Acaba ayni coilover r56'da nasil tepkiler verir?
-
Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeknik degil de o benim sahsi yaklasimim alan razi satan razi olduktan sonra sorun yok
Kw fiyati aldim v1 1200€ v2 1500€ indirimli fiyatlari
h&r icin cok sert deniliyor ama gunluk kullanimda rahatsizlik verecek kadar cok mu sert acaba?
Eğer yaysa, orijinal yaylardan çok da farklı değil. Benim aracımda var, aracı satın aldığımın 2. ayında satın aldım, çok memnunum.
Bir yorum yaz:
-
XYZ coilover ben type-r'ımda kullanmıştım. Sağ ön patlamıştı, sağolsun Mustafa (JDM Works) hemen yardımcı oldu, 2 hafta içerisinde, sadece kargo ücretini ödeyerek sıfır sağ ön parçayı hemen getirdi.
Bir yorum yaz:
-
Teknik degil de o benim sahsi yaklasimim alan razi satan razi olduktan sonra sorun yok
Kw fiyati aldim v1 1200€ v2 1500€ indirimli fiyatlari
h&r icin cok sert deniliyor ama gunluk kullanimda rahatsizlik verecek kadar cok mu sert acaba?
Bir yorum yaz:
-
Yani enteresan bir yaklasim olmus cep harcligifiyat/performans acisindan XYZ'yi tercih edin derim. İster helal ister haram ister baba parasiyla olsun
Megan racing v2 Ege'de vardi. Bavula koyup getirdi basarili coiller ama yine 2000 i bulur gelmesi gumrugu vs. O para gozden cikacaksa 3/5 daha verin xyz alin, hic deilse v3 olur, hemde viraj cubuklari icinden cikiyor.
Bugun alicak olsam ya uyguna v3 KW zorlarim, yada xyz alirdim
Bir yorum yaz:
-
Guzel fiyatlar valla babamdan cep harcligi alip arabama harcasaydim hemen alirdim bir de caylarini icer gule oynaya evime donerdim ama o para kolay kazanilmiyor)
Ebay'de megan racing buldum 690$ ama sadece us shippingmis o da
Bir yorum yaz:
-
Nasil fiyatlar ya bunlarhayirdir biriniz yakinda coiloverini mi satcak
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiV2 minimum 1400 euro oda nakit sanirim yurt disindada sanirim yaklasik rakamlar yoksa aticam cantama getiricem amerikadan
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Bulursan v2 haber eyle bnada2 sene once ben 3000 e almistim ama euro 2.00 tl idi
Bir yorum yaz:
-
fiyat 2800 dediler bugün bana telde. dolayısıyla bende koni sarı seri alıp arka viraj denge çubuğu alıp birde kamber plate alıp arta kalana birde egzantrikle enjektör alırım. hiç olmadı o fiyata kw v2 bulunuyor yanlışım yoksa
Bir yorum yaz:
-
2500 tl civarında v3 olarak ve viraj cubuklarıyla beraber veriyorlar.
JDM Works bostancı satıyor. Bayii o dur.
Seçkin ve Alptug oradan alısveris etmişlerdi. Seccop görürse yardımcı olacaktır
Bir yorum yaz:
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterjdm works diye bir yer buldum fakat sitelerine ne model ne fiyat koymuşlar bakalım mail attım. ama sanırım 1500 civarı bişey gibi geliyor bana.
Bir yorum yaz:
-
jdm works diye bir yer buldum fakat sitelerine ne model ne fiyat koymuşlar bakalım mail attım. ama sanırım 1500 civarı bişey gibi geliyor bana.
Bir yorum yaz:
-
Ben de ariyorum suan xyz'nin fiyatini ve bulunabilirligini merak ettim
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: