Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    İstanbul ekibi dersine iyi calismis Kaan hayirli olsun turkiyedeki en guzel miniler arasinda yerini aldin

Benim fikrim eger gazlamayla isin yoksa 18 oz ultraleggera al derim gazlicaksanda 17 sini al derim

Bu kadar zaman sitede hep yazdik herek istanbuldan gerek istanbul disi kim gelirse elmizden geldigi kadar yardimci oluruz diye bircok arkadasimiz lafta kalmadigimizi anlamistir birde son zamanlarda laf tasima carpitma gibi haberler aliyorum bana birsey diyecek olan varsa laf tasiyan karaktersiz arkadaslar bir zahmet beni arasinlar

Bu isten kar guddugumuz yok biz sanayide yonlendirdigimiz iskender abi ayn ecu fast ve hurmaktan en ufak bir karimiz olmamakla beraber arkadaslarimiz adina catir catir pazarlik yapiyoruz cok sukur isimiz gucumuz yerinde gelip tanisan arkadaslar bizi daha iyi anliyordur su an
    Neyse konuyu dagatmayalim anlattiklarimla alakali sıkı bir konu acarim yakin zamanda
    Sinir yapmışsın ustaaa !!!

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Sinir yapmışsın ustaaa !!!
      Ben değil abi siniri yapan demekki çok doğru düzgün işler yapıyoruz ki can sıkıntısı yaratıyoruz verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz hahahah

@ Selçuk 1 kez açıklama yapıcam ve son kez

1. olarak renk için çok uğraşıldı ve en yakını seçildi bu gün sıfır araç alsan dahi tampon ile arasında muhakkat az yada çok renk farkı olacaktır sebebi materyal farklılığı ne yazık ki kaplamadaki gibi olmuyor

2. olarak jantlar aracın oem jantı en azndan replica birşey alınmadı ,kaan durumunu toparlar güzel bir jant alır kolay değil çocuk onca yol geldi masraf yaptı vs.

3. olarak JCW çıkışlar gayet güzel duruyor sonuçta orjinal bir ekipman ve orjinal jcw susturucu

renkler ve zevkler tartışılmaz denir ama renk ve zevk tartışılmaz ise dünyada konuşulucak konu kalmaz herkese saygımız var ama şu da var uslup çok önemlidir görüşlerini bildirirken daha düzgün yazabilirsin orasıda sana kalmış gerçi bildiğini oku sonra bazı konularda ceza alıncada alınmaca gücenmece yok sonuçta forum ortamı demokratik bir platform değil

Yorum Yap

Aslı aliiner tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        kaancım eminim beklediğinden iyi olmuş :d maaşallah çok güzel görünüyor
        Valla sorma Ali Abi ha gittik ha gidicez diye bekledik durduk ama sonunda degdi. Daha yolumuz uzun ama iyi bir baslangic oldu en azindan

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Kaan;
          Gule gule kullan. Ben ozellile hani tam Mini'nin arkasindan cekilen resimi cok begendim. Cok guzel gorunuyor. Benim Mini'de ki o LOPEZ goruntusu senin coupe'de tamamen farkli.

Bide mumkun olunca ayni sekilde tam onden diz cokerek bir resim alip paylasirmisin?

P.S: Ama Selcuk yorumun hic olmamis. :-( Inan gidip tekrar baktim resimlere acaba ben mi yanlis goruyorum diye. :-(
          Hic bir MINI digerine benzemiyor ki, zaten ozelligi bu sahibinin einde bir karakteri oluyor. Bu yuzden de 'mukemmel' MINI diye bir sey olmayacak her MINI'nin baskabaska guzel ozellikleri olacak.

Wishman
          Murat Abicim sagol elimizden geldigince ve maddiyatin yettigi kadar birseyler yaptik bu arada ne zamandir goremedik ozledik seni. Buralardaysan bi ufak bulusma yapalimda fotografi orada sen aradan cikartirsin

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Kardeşim ALLAH kaza bela vermesın,her şeyiyle çok güzel olmuş aracın zamanla daha da güzelleştireceksın emınım,İstanbul yaramış
            Sagolasin abi insallah zamanla daha iyi seyler yapacagiz

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              adaşım maşallah harika bir araç olmuş bir r52 kullanıcısı olarak sonraki aracım olarak görüyorum tek kelimeyle şahane olmuş kazasız belasız binin inş. Bende bu başlık altından ayn autoya ve beni irtibata geçirip aynı sizin gibi benim işlerime de kendi işi gibi koşan pazarlık yapan Aren'e teşekkür etmek yetmez. Aynı teşekkür birde sponsorumuz hürmak gökhan abiye kekutiyle henüz tanışamadık ama banada bir coil sözü verirse almanyada olsa giderim yanına ))
              hahahaha teşekkür ederim piyango bana tutsun Coil-over fabrikası acıcam
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

bide şu boya tutmamış diyorsun ya ? hangi resimden anladın söyle bi merak ettm

genelde soru sorduğumda cevapları veremiyorsun ama.

Yorum Yap

Pislikler temizlendi , arkadaslar kinseye saygida kusur etmiyoruz arkadasi daha once sureli uzaklastirdik ama olmadgindan suresiz banlandi iyide oldu saygisiz uslubuna dikkat etmeyen camur at izi kalsin insanlara ihtiyacimiz yok
                  En son düzenleyen ARENIMO; 28-12-12, 19:39.

Yorum Yap

Arkadaslar konu disinda gelismesin sohbetimiz simdi disardayim tam bakamiuorum konuya ama amaci disina tasmasin farkli yetlere gitmesin kekuti mesajini ben sildim aricam seni tahsilat pesindeyim

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Gokhan kac para alican? Gelelim mi? Bize de koklatir misin?
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        bide şu boya tutmamış diyorsun ya ? hangi resimden anladın söyle bi merak ettm

genelde soru sorduğumda cevapları veremiyorsun ama.
                        ) bnce o astarli fotoyu aracla karsilastirmiss ondandir abisi olur o kadar fark.. Elinize emeginize saglik allah nazardan korusun cok cok guzel maasallah !!!
                        sigpic
                        2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.

Yorum Yap

Replika gorunumlu orjinal farlari unutmayin bence
                          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Gokhan kac para alican? Gelelim mi? Bize de koklatir misin?
                            gelebılırsınız haktan ama yanlız ısler ters dondu odemelerı sızden alırım yıne bosuna benzın harcadık
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Replika gorunumlu orjinal farlari unutmayin bence
                              Ama replica gibi gorunuo o da hakli
                              sigpic
                              2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.

Yorum Yap

Aslı aliiner tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                ) bnce o astarli fotoyu aracla karsilastirmiss ondandir abisi olur o kadar fark.. Elinize emeginize saglik allah nazardan korusun cok cok guzel maasallah !!!
                                Ahahhah eyw abi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X