Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Bu renk muthis gercekten ! Ama r56 lci da gormemistim bu rengi heralde yeni bir renk.. Kiskandim
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
maşallah çok güzel olmuş siyah renkte bu yaptıklarınız çok daha enteresan durabilirdi böylede çok sevimli olmuş güle güle kullanın
ama favorim JCW fuar aracı olan hyper blue ye benzeyen renk coupe de çok acaip duruyor onda bu yaptıklarınız
tekrardan kazasız belasız sürüşler
bi arkadasimda vardi bu renk coupe eski lightining blueymus meger. artik laser blue yerini yeniden bu renge birakacakmis hatch kasada ayrica gelmis gecmis tum mavi tonlari arasinda budur favorim
Konu 12 sayfa ile rekora gitti Kaanin konu heba oldu ))
Aynen abi rekora kosuyoruz abi uslup noktasinda bazi arkadaslar sknti cikarinca konuda uzadi. En azindan benim konu iyi birseye vesile oldu bi ara ziyaretine godecegim zaten bu sekilde huzursuzluk cikarmasinin sebebi ne acaba bi ogrenelim. Bulusmada olsun, site icerisinde olsun herkes yeterince samimi ve icten davrandi. O niye boyle karsilik verdi bilmiyorum.
Derdi seninle degil Selcuk'un.
Neyse karsilikli gorusuruz kismet olursa.
Ozellikle artik aramizdan ayrilanlar konusunu kapatalim. Ne de olsa burda yok.
Keske kimse gitmese de herkez gelse.. ama olmuyor...
Kaan senin bu konuya 'hit konu' diye ek koymaliyiz tabiiki.
Derdi seninle degil Selcuk'un.
Neyse karsilikli gorusuruz kismet olursa.
Ozellikle artik aramizdan ayrilanlar konusunu kapatalim. Ne de olsa burda yok.
Keske kimse gitmese de herkez gelse.. ama olmuyor...
Kaan senin bu konuya 'hit konu' diye ek koymaliyiz tabiiki.
Wishman
Abi bizimde derdimiz o zaten. Bizde kimse ayrilsin istemiyoruz ve forum sakinleri olarak herkes elinden geleni yapiyor yardim noktasinda. Ama yapacak birsey yok. Neyse artik abi hayir olsun bakalim.
Yorum Yap