Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655
Çöküş
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterA.Y.N. Auto Yusuf ve Ahmet Abi'ye, Iskender ve Ahmet Usta'ya ve EcuFast'e cikardiklari iscilikten ve yardimlarindan oturu cok tesekkur ederim. Kerem ve Aren Abi'ye ayri bi tesekkur ederim herseye kostular ve tekrardan kafamda nasil olacak diye bir dusunce olmadan Istanbul'a gittim ve butun islerimi hallettim. Onlar sayesinde bizde bi Gergin yaptik sonunda
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterher ne kadar lıstede adım olmasa da kaancım umarım çorbada tuzum vardır ınancındayım şaka bır yana kazasız belasız cezasız günler dılıyorum 10 numero 5 yıldız
Yorum Yap
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkazasız belasız kullan Kaan, artık buluşma sonrası Ali ile sakin sakin dönmek yok
Yorum Yap
-
[QUOTE=kaanunal;25408]Abicim cok ozur dilerim ders esnasinda atilan bir mesaj olduundan kafami toparlayamadim. Senin ve Ali Iner ve Ali Abimin katkisi ayri. Lutfen kusuruma bakmayin
maşallah ders rasında mı bu çocuk okumaz demıştım ben ama canımsın kardeşim sıkıntı yok rahat ol takıldım sadece
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi valla hic okuyasim yok biliomusun 7 sene burstan geriye kaldi 2 sene okul 2 seneye bitti bitti yoksa evde ciddi skntilar cikicak
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan istanbulun tasi topragi altin diyorlar ne dersin istanbula yerlesmeye is guc ayarlaris sana hic olmadi beraber sanayide custom MINI garage acaris hehehehehehehe
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Kaan boş konusma bitir okulu sakın aptallık etme1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi Aren Abide seni buraya alalim okul bitince dedi. Zaten birakmayi dusunuyorum dedim. O da ayni tepkiyi verdi okul bitsin o zaman ordayim yada Istanbul'a gecis olursa aninda gelecegim
Hayırlı olsun tekrar, güzel oldu. Sürüş deneyimin ve yorumlarını paylaş bakalım, yaptırmak isteyenlere ön ayak ol1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraçla ilgili güncelleyelim off-topic olarak sonra kızıcam sana
Hayırlı olsun tekrar, güzel oldu. Sürüş deneyimin ve yorumlarını paylaş bakalım, yaptırmak isteyenlere ön ayak ol
Yorum Yap
Yorum Yap