Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
- Mesela sizce arka şeritler nasıl ? Sökülmeli mi ?
- Krom Benzin kapağı ?
- Jant ve Basıklık konusunda yorumları tahmin edebiliyorum, o nedenle biraz daha zamana ihtiyacımız var
- Kaput içindeki halıdan scoop için acık alan bırakılmamış. Scoop aldığı havayı, halıya üflüyor Yusufa ne dediysem kestirtemedim Sizin fikriniz ne olur..
Yeni parçalar için siparişleri verdik, Mart ayı gibi yeni bir güncelleme çekeceğim..
Kaan’cım APP plaka yollatıyorum sana, adres bilgilerini bi ara mesaj at.. Tekrar hayırlı olsun
-Krom benzin kapagi hic bir cabrio modeline olmuyor diye biliyorum....kapanma mekanizmasi sebebiyle
-R56 kaput alti izolasyonu ve krom scoop lar icin koruyucu heat shield yapilabilir (http://www.outmotoring.com/images/P/..._shield_md.jpg) kesmek yerine.
Cem, Heatshield'ı ben almıştım. Hediye ettim
dunyanın en gereksiz parcası titresimden motora vuruyor
Scoop'un olması kötü değil, ancak hava girişi kısmı yok r59'da.. içeri scooptan hava almıyor, scoop delik olmasına ragmen
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Kaan'cim araban HARIKA olmus! Gule gule kullan.. Izmir'in en yakisiklisi oldugu kesin! (kendi adima burda uzuluyorum )
Emegi gecen tum dostlarima da yardimlarindan dolayi bende tesekkur ederim. Uyelerimizin ticari konularda birbirine destek olmasi sitemizin cok dogru yolda oldugunu gosteriyor.
Elbetteki bu konuda Sponsorlarimizin gosterdigi iyi niyet ve destek yadsinamaz. Izmir'de yasayan bir MINI severe toplamda 1200 km yol yaptirmak kolay degil Islerinin ehli olduklari belli.. Tesekkurler..
adaşım maşallah harika bir araç olmuş bir r52 kullanıcısı olarak sonraki aracım olarak görüyorum tek kelimeyle şahane olmuş kazasız belasız binin inş. Bende bu başlık altından ayn autoya ve beni irtibata geçirip aynı sizin gibi benim işlerime de kendi işi gibi koşan pazarlık yapan Aren'e teşekkür etmek yetmez. Aynı teşekkür birde sponsorumuz hürmak gökhan abiye kekutiyle henüz tanışamadık ama banada bir coil sözü verirse almanyada olsa giderim yanına ))
body kit rengi araç rengini tutmamıs fazla parlak kalmış, yaylar cok yüksekte bırakmış aracı baya bir düşmeye ihtiyacı var farlar ise içlerinin siyah zemini replica sonar mercekli farları andırıyor jantların acil degişime ihtiyacı var vede şeritlerin hepsini sök bence arabayı r53 ve r56 lardan ayırsın egzoz uçlarınıda muhakkak degiştirmelisin
kazasız belasız kullanman dilegiyle.
Kaan'cim araban HARIKA olmus! Gule gule kullan.. Izmir'in en yakisiklisi oldugu kesin! (kendi adima burda uzuluyorum )
Emegi gecen tum dostlarima da yardimlarindan dolayi bende tesekkur ederim. Uyelerimizin ticari konularda birbirine destek olmasi sitemizin cok dogru yolda oldugunu gosteriyor.
Elbetteki bu konuda Sponsorlarimizin gosterdigi iyi niyet ve destek yadsinamaz. Izmir'de yasayan bir MINI severe toplamda 1200 km yol yaptirmak kolay degil Islerinin ehli olduklari belli.. Tesekkurler..
Cok saol Haktan Abicim sorma valla aklimi celdiler taa Istanbul'a kadar cektiler beni. saka bir yana gercekten AYN Auto'dan Hurmak Oto'ya arac ile ilgilenen kim olduysa hepsi isinin ehliydi. Hele yardimci olan abilere laf yok hatta Kerem Abiyle olan whatsapp ve telefon trafigimiz kaldigi yerden devam ediyor devami gelecek
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
adaşım maşallah harika bir araç olmuş bir r52 kullanıcısı olarak sonraki aracım olarak görüyorum tek kelimeyle şahane olmuş kazasız belasız binin inş. Bende bu başlık altından ayn autoya ve beni irtibata geçirip aynı sizin gibi benim işlerime de kendi işi gibi koşan pazarlık yapan Aren'e teşekkür etmek yetmez. Aynı teşekkür birde sponsorumuz hürmak gökhan abiye kekutiyle henüz tanışamadık ama banada bir coil sözü verirse almanyada olsa giderim yanına ))
Cok sagol boyle iyi yorumlar aldikca daha da bi sevk oluyor aracla ugrasmak icin kurdugunuz cumle gercekten cok dogru. Istanbul'da suana kadar tanistigim kim varsa hicbiri en ufak bir karsilik beklemeden "kendi isiymis gibi" yeri geldiginde islerini birakilta yardim ediyorlar.
Aslı selcukerdemir35 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
body kit rengi araç rengini tutmamıs fazla parlak kalmış, yaylar cok yüksekte bırakmış aracı baya bir düşmeye ihtiyacı var farlar ise içlerinin siyah zemini replica sonar mercekli farları andırıyor jantların acil degişime ihtiyacı var vede şeritlerin hepsini sök bence arabayı r53 ve r56 lardan ayırsın egzoz uçlarınıda muhakkak degiştirmelisin
kazasız belasız kullanman dilegiyle.
Eyvallah abi begendigin her halinden belli yukarida yapilan ve yapilacaklari yazdik. Suan icin onlar haricinde kafamda baska herhangi birsey yok. Bu yapilanlari da yapilacak olanlarida Kerem Abi olsun Aren Abi olsun bu ise gonul vermis ve isinin ehli kisilerle kararlastiripta yaptik ve yapacagiz insallah. Gorusune saygi duyuyorum ama boyle iyi bu arada kule gergisi hakkinda senden bir cevap gelmeyince firsattan istifade Kerem Abi bir guzel kazikladi beni
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
kaancım eminim beklediğinden iyi olmuş :d maaşallah çok güzel görünüyor
sigpic 2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.
Kaan;
Gule gule kullan. Ben ozellile hani tam Mini'nin arkasindan cekilen resimi cok begendim. Cok guzel gorunuyor. Benim Mini'de ki o LOPEZ goruntusu senin coupe'de tamamen farkli.
Bide mumkun olunca ayni sekilde tam onden diz cokerek bir resim alip paylasirmisin?
P.S: Ama Selcuk yorumun hic olmamis. :-( Inan gidip tekrar baktim resimlere acaba ben mi yanlis goruyorum diye. :-(
Hic bir MINI digerine benzemiyor ki, zaten ozelligi bu sahibinin einde bir karakteri oluyor. Bu yuzden de 'mukemmel' MINI diye bir sey olmayacak her MINI'nin baskabaska guzel ozellikleri olacak.
Yorum Yap