http://www.konigwheels.com/Konig-Hom...ssenger-Wheels
Abi bak ben bunların hepsine hastayım. Senin arabaya cok iyi gider bence bu tarz.
Abi bak ben bunların hepsine hastayım. Senin arabaya cok iyi gider bence bu tarz.

geriside gelecek Kerem Abiye kaldi hersey

Yusufa ne dediysem kestirtemedim
Sizin fikriniz ne olur..
titresimden motora vuruyor
SOLD
)
Islerinin ehli olduklari belli.. Tesekkurler..
kekutiyle henüz tanışamadık ama banada bir coil sözü verirse almanyada olsa giderim yanına
))
)
Islerinin ehli olduklari belli.. Tesekkurler..
sorma valla aklimi celdiler taa Istanbul'a kadar cektiler beni.
saka bir yana gercekten AYN Auto'dan Hurmak Oto'ya arac ile ilgilenen kim olduysa hepsi isinin ehliydi. Hele yardimci olan abilere laf yok
hatta Kerem Abiyle olan whatsapp ve telefon trafigimiz kaldigi yerden devam ediyor
devami gelecek 
kekutiyle henüz tanışamadık ama banada bir coil sözü verirse almanyada olsa giderim yanına
))
kurdugunuz cumle gercekten cok dogru. Istanbul'da suana kadar tanistigim kim varsa hicbiri en ufak bir karsilik beklemeden "kendi isiymis gibi" yeri geldiginde islerini birakilta yardim ediyorlar.
yukarida yapilan ve yapilacaklari yazdik. Suan icin onlar haricinde kafamda baska herhangi birsey yok. Bu yapilanlari da yapilacak olanlarida Kerem Abi olsun Aren Abi olsun bu ise gonul vermis ve isinin ehli kisilerle kararlastiripta yaptik ve yapacagiz insallah. Gorusune saygi duyuyorum ama boyle iyi
bu arada kule gergisi hakkinda senden bir cevap gelmeyince firsattan istifade Kerem Abi bir guzel kazikladi beni 
SOLD

Yorum Yap