Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    araba jantlar hersey mukemmel su anda şeritler kesinlikle sokulmemeli diyorum ben basıklık olayı daha sonra coil ile çözülür bence araba doyuma ulasmıs
    Cok sagol Alen Abi. Onlarida tamamlayacagiz ins. Kerem Abinin yardimlariyla

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Kerem abicim hersey icin cok tesekkurler. 1 aydir biraz fazla basini agrittim ama sonunda bekledigimdende guzel oldu A.Y.N. Auto Yusuf ve Ahmet Ustaya cok tesekkur ederim. 6 gun boyunca hem arac orada kaldi hemde ellerinden gelenin fazlasini yaptilar. Hurmak Oto Metin Amca ve Gokhan Abiye cok tesekkur ederim. Ellerinden geldigince fiyatta yardimci olmaya calistilar Aren Abiye ugraslarindan dolayi tesekkuru borc bilirim

En son düzenleyen kaanunal; 27-12-12, 13:00.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Iste bu cok guzel olmus! inanilmaz! Kaan gule gule kullan dostum

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    araba jantlar hersey mukemmel su anda şeritler kesinlikle sokulmemeli diyorum ben basıklık olayı daha sonra coil ile çözülür bence araba doyuma ulasmıs

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Yorumlara açığız.

- Mesela sizce arka şeritler nasıl ? Sökülmeli mi ?
    - Krom Benzin kapağı ?
    - Jant ve Basıklık konusunda yorumları tahmin edebiliyorum, o nedenle biraz daha zamana ihtiyacımız var
    - Kaput içindeki halıdan scoop için acık alan bırakılmamış. Scoop aldığı havayı, halıya üflüyor Yusufa ne dediysem kestirtemedim Sizin fikriniz ne olur..

Yeni parçalar için siparişleri verdik, Mart ayı gibi yeni bir güncelleme çekeceğim..
    Kaan’cım APP plaka yollatıyorum sana, adres bilgilerini bi ara mesaj at.. Tekrar hayırlı olsun

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Meguiars’dan kareler..

Arkadaşlar iyi dilekler için şimdiden teşekkürler.. .

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Body kit boyadan çıktıktan sonra AYN Auto sakinleri Ahmet ve Yusuf Biraderler işe koyuldu

JCW Catback Egsoz 

Ve yola çıkmaya hazırlandı 
    ancak çıkmadan evvel son dakikada filmde mi çekilse denildi ve 2 numara Llumar Cam filmi yaptırıldı.. Son karelerimiz..
    Kaan’cım kesene bereket. Bizi bu arabadan mahrum bırakma fazla.. Daha eksikler mevcut, sende farkındasın zaten. İnşallah çok daha keyifli bir araç haline gelicektir.. Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Hayırlı olsun

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Herkese Merhabalar,

Kaan kardeşimiz geçen hafta Çarşamba'dan itibaren vaktini biraz arabasına ayırmaya karar vermiş ve çok şükür AYN Auto ve Hürmak sayesinde güzel bir araç ortaya çıkmaya başladı. Açıkcası harcanan paraya, emeğe ve zamana deydi diye düşünüyorum. Sırasıyla aşamaları paylaşacağım, araç yapılırken orda olamadığımdan ötürü resimleri daha kaliteli çekme fırsatımız olmadı Ütüyle çektik şimdiden iyi seyirler..

Bu hafta gerçekleştirilenler ;

- JCW Bodykit
    - Amerikan Dodik ve sinyaller
    - JCW Cat-Back Egsoz
    - KW Yay
    - BMC Kutu içi filtre
    - JCW Kule Gergisi
    - Piano Black kaplamalar
    - Piano black Diffusor ve Piano Black Scoop

Sırasıyla AYN'de ilk gününden itibaren resimleri paylaşıyorum

KW yay ve BMC Filtre takıldı.

Sonrasında Hürmak ziyaret edildi ve sağolsun Gökhan abimizin kafasını ağrıttık. Sıkı pazarlıklar sonucunda yine burnundan kıl aldırmayan Gökhan Bey, JCW Bodykit ve Amerikan dodikleri bize iteledi şaka bir yana, başını ağrıttık abicim İyiki senin gibi bir sponsorumuz var..

JCW Kule gergisi

bu arada far çerçeveleri kaplatıldı, ayrıca Hunter'da rot ayarı ve kamber ayarı yapıldı. -1.5 kamber arka kısıma verildi.

....

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    kazasız belasız güle güle kullan kaan cım ama buna coilover tak nolur arabanın görünüşü degişsinn

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    cok guzel masallah ya

Bir yorum yaz:

• GRKM
    yanıtladı
    hayirli olsun gule gule kullanin

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    http://m.youtube.com/watch?gl=GB&hl=...&v=9rCs9sUFWj4
    Bahs ettigim urunlerden uygulanmis arac .Bende kullaniyorum c3 smart c.wax

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kazasız, belasız kardeşim
    Eyvallah ali abim cok saol abi bulusmadan sonra gorusemedik. En kisa zamanda gelecegim insallah ziyarete

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    kazasız, belasız kardeşim

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tenteli arabaya clk dan beri karsiyim cok kotu kedi ve terletme tecrubelerim var

Sent from my iPad using Tapatalk HD

hele ki manuelse bende karsiyim!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X