Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• SERKAN
    yanıtladı
    R53 den vazgecemem ben onada bındm ama R53 Daha farklı yalnş anlama kardşm be..

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kırmızı çok can yakar bee
    gel sanada alalım 1 tane

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    Kırmızı çok can yakar bee

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Siyah arabada ki jant konig e benziyor ama guzel

Sanirim Uzman'in arabadaki jant o

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Siyah arabada ki jant konig e benziyor ama guzel

Sanirim Uzman'in arabadaki jant o

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı

Yalniz kirmizi aractaki marspiyeldeki lipte iyimis sanki

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi harika olmus arac, masallah diyelim cok canlar yakacak Aren ve Kerem zaten isini biliyor. Mini shop gibi birsey acmali bu adamlar
    Ahaha valla sonunda ben acıcam heheh

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi jant belli ya abi ya senin jantin siyahi, ya r112 siyah yada advan sonuncunun anca replikasi olur da

İngilterede bi arkadasimiz Advan 18 takmisti bi soralim bakalim

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    4x100 18 varsa olabilir ama bulamadım, sanırım bijon aralıkları porya vs bişeyler değişmesi gerekiyor biraz sıkıntılı olur..
    Abi jant belli ya abi ya senin jantin siyahi, ya r112 siyah yada advan sonuncunun anca replikasi olur da

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Abi harika olmus arac, masallah diyelim cok canlar yakacak Aren ve Kerem zaten isini biliyor. Mini shop gibi birsey acmali bu adamlar

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim fikrim eger gazlamayla isin yoksa 18 oz ultraleggera al derim gazlicaksanda 17 sini al derim
    4x100 18 varsa olabilir ama bulamadım, sanırım bijon aralıkları porya vs bişeyler değişmesi gerekiyor biraz sıkıntılı olur..

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    İstanbul ekibi dersine iyi calismis Kaan hayirli olsun turkiyedeki en guzel miniler arasinda yerini aldin

Benim fikrim eger gazlamayla isin yoksa 18 oz ultraleggera al derim gazlicaksanda 17 sini al derim

Bu kadar zaman sitede hep yazdik herek istanbuldan gerek istanbul disi kim gelirse elmizden geldigi kadar yardimci oluruz diye bircok arkadasimiz lafta kalmadigimizi anlamistir birde son zamanlarda laf tasima carpitma gibi haberler aliyorum bana birsey diyecek olan varsa laf tasiyan karaktersiz arkadaslar bir zahmet beni arasinlar

Bu isten kar guddugumuz yok biz sanayide yonlendirdigimiz iskender abi ayn ecu fast ve hurmaktan en ufak bir karimiz olmamakla beraber arkadaslarimiz adina catir catir pazarlik yapiyoruz cok sukur isimiz gucumuz yerinde gelip tanisan arkadaslar bizi daha iyi anliyordur su an
    Neyse konuyu dagatmayalim anlattiklarimla alakali sıkı bir konu acarim yakin zamanda

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arac inanilmaz guzl olmus cok beendim su yilbasi gecsin yavas yavas bnde aynilarindan yaptirmaya baslicm insalla
    Chris, kesinlikle Body-kitle mükemmel duracak araban.. Rengi daha çok gösterebileceğine inanıyorum ben

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maşallah çok güzel olmuş.Zaten birlikte çalıştığın kişiler gözü kapalı çalışılacak kişiler.

Yalnız motora girdiğinizde AEM hava filtresi kurun araca.Onun scooptan hava filtresine giden kanalı var çok iş görür.Kerem biliyor zaten.

Güle güle kullan
    merak etme Talhacım konu bende hehehe

ancak şöyle bir durum var. Kaan kardesimiz, fazla gidişiyle işi olan bir arkadasımız değil. O nedenle bu yazılımdı downpipe filtre bunları sona attık. Önce yapılmayan daha evvel TR'de takılmayan parçaları sipariş edicek Ocak sonu gibi.. Ondan sonrasında motora bakılacak.

Bu araç daha 5000 km'deki Yetkili servise girmesi, 10000km'de İzmirde yetkilide yağ bakımı vs ilk bakım yaptırması doğru olacaktır. Bu servise giderkende, motorda oynama yapılmadan girmesi arabanın yetkilide kaydının olması bence araç sahibi için avantaj Yoksa bizde yağ diye zeytinyağı koymuyoruz ama yetkilide kaydının olması önemli.. Ayrıca LCI motorda bende 12.000km'den sonra yaptım yapacağım herşeyi.. O zamana kadar 1 kere garantiyle işim oldu(termostat).. Biraz arabanın durumunu görmek gerekli, kronik sıkıntı vs.. km yapınca bunların ortaya çıkacağı kanaatindeyim.. o yuzden biraz sabırla bekleyip km yapmanın doğru oldugu düşüncesindeyim..

Hatta Kaan geldiğinde "dp yazılımda mı yapsak Kerem" diye sordu ama ben karşı çıkmıştım.. Yavaş yavaş tadında yapmak doğru olur.. AEM'e gelince, ben testini yapmadan önermek istemedim.. Mevcutta seckin ve Can kullanıyor bu filtreyi. Süper bir kit olduğu kanaatindeyim,ancak şu an için gereksiz olur Kaan'ın aracı için benim bmc filtre 16.000km'ye geldi ve performans olarak bir kayıp yaşamadım, bnce AEM'den sonra alınabilecek en mantıklı üründü..

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Arac inanilmaz guzl olmus cok beendim su yilbasi gecsin yavas yavas bnde aynilarindan yaptirmaya baslicm insalla

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X