Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tenteli arabaya clk dan beri karsiyim cok kotu kedi ve terletme tecrubelerim var

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Kediyi anladim da terletme?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Nanolu urun demissin ama ne oluyor tam olarak? Faydasi nedir? Ben meguiarsin tente temizleme ve koruma urununu kullaniyorum. Farki nedir acaba?

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Kaan hayirli olsun guzel sik tam kafacelen ustu acik tasarimiyla .Ben tenteli arac kullanan arkadaslara nano lu urunlerden oneriyorum .Gtechniq hem uzun dayanimli hemde uygulamasi kolay .

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Tenteli arabaya clk dan beri karsiyim cok kotu kedi ve terletme tecrubelerim var

Bir yorum yaz:

• ozsimav
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada ilk cabrio arac deneyimim oldugu icin birsey sormak istiyorum. Ben ilk araci yikadigimda tenteyi meguiars ten aldigim tente temizleme sivisini puskurtum aldigim elbise fircasiyla fircalayarak temizledim ustunede koruma spreyini sktm ama bana tenteyi tulertecekmis gibi geldi nedense. Bugun tekrar yikama zamani geldi tekrardan fircayla temizleme urununu kullanip uzerine koruma spreyini sikayim mi? Yoksa normal arac sampuanini eldivenle tavana uygulayip durulamam yeterli olur mu?

Bence tenteyle fazla ugrasma kaan bendede koruma var nezaman uyguladam iz birakiyor...

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ozan ufak at be hahahah
    bi kere o bir Roadster! cabrio da neymis?

Vw eos almak uzereyken mini'ye karar verdim sen de biliyorsun

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ozan ufak at be hahahah

Alla alla neden atmak olsun

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Bu arada ilk cabrio arac deneyimim oldugu icin birsey sormak istiyorum. Ben ilk araci yikadigimda tenteyi meguiars ten aldigim tente temizleme sivisini puskurtum aldigim elbise fircasiyla fircalayarak temizledim ustunede koruma spreyini sktm ama bana tenteyi tulertecekmis gibi geldi nedense. Bugun tekrar yikama zamani geldi tekrardan fircayla temizleme urununu kullanip uzerine koruma spreyini sikayim mi? Yoksa normal arac sampuanini eldivenle tavana uygulayip durulamam yeterli olur mu?

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Istanbula geldigimde mutlaka haber veririm. Sizlerlede tanismis oluruz hem guzel olur.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ozancım bence gormemissindir Istanbula gelse arardı

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cidden cok hos bir araba, ben de 4 kişilik, bagajlı bir araba ihtiyacı duymasam işimden dolayı muhtemelen almıstım bir tane. Ortakoy'de gormus olma ihtimalim var mı seni birkac hafta once? Aynı renk bir cabrio gordum 1-2 kere ama plakasını hatırlamıyorum.
    ozan ufak at be hahahah

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Valla onuda dusundum aslinda ama polisin ortalarda gozukmemesi ve geri geri gitmek icin manevra yapmam gerekti birde anayolda. Ondan direkt gectim ama bi anda polis gokten indi sanki

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Kaancım böyle durumlarda terse gireceksen geri geri gideceksin o zaman birsey yapamaz otoyol degilse

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    kaan'cim gecmis olsun. ne cezasi yedin?
    Anemon otelin karsisinda sehzade mehmet kolejine gidiyordum bi gece. Okulun onune cikan yolu dogalgaz geliyor diye seritlerle kapatmislar. Bende ciftlik parkinin oradan gecmeyim sknti olur diye ters yone girdim. Ama bugune kadar diger yol acik oldugu halde bin kisi gecer ordan. Uzaktan gormus polis geldi trafik polisi cagirdi falan. Adami taniyoruz durumu anlattik ama kapaliysa burasi gelme madem buraya sende falan seklinde konusunca bende biraktim artik yazdilar.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok saol alen abim. Insallah sorunsuz bi sekilde uzun suren bi birliktelik olur ceza noktasinda ertesi gunu polisin cekememezlik yapip yazdigi bi ceza var ama o da nazarlik diye dusunup kafama takmadim pek

kaan'cim gecmis olsun. ne cezasi yedin?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X