Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R59 White Silver Cooper S Project - 35 HB 5655

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    rtük el koydu mesajına
    En son düzenleyen Kekuti; 28-12-12, 16:44.

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı selcukerdemir35 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    body kit rengi araç rengini tutmamıs fazla parlak kalmış, yaylar cok yüksekte bırakmış aracı baya bir düşmeye ihtiyacı var farlar ise içlerinin siyah zemini replica sonar mercekli farları andırıyor jantların acil degişime ihtiyacı var vede şeritlerin hepsini sök bence arabayı r53 ve r56 lardan ayırsın egzoz uçlarınıda muhakkak degiştirmelisin
    kazasız belasız kullanman dilegiyle.
    Eyvallah abi begendigin her halinden belli yukarida yapilan ve yapilacaklari yazdik. Suan icin onlar haricinde kafamda baska herhangi birsey yok. Bu yapilanlari da yapilacak olanlarida Kerem Abi olsun Aren Abi olsun bu ise gonul vermis ve isinin ehli kisilerle kararlastiripta yaptik ve yapacagiz insallah. Gorusune saygi duyuyorum ama boyle iyi bu arada kule gergisi hakkinda senden bir cevap gelmeyince firsattan istifade Kerem Abi bir guzel kazikladi beni

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    adaşım maşallah harika bir araç olmuş bir r52 kullanıcısı olarak sonraki aracım olarak görüyorum tek kelimeyle şahane olmuş kazasız belasız binin inş. Bende bu başlık altından ayn autoya ve beni irtibata geçirip aynı sizin gibi benim işlerime de kendi işi gibi koşan pazarlık yapan Aren'e teşekkür etmek yetmez. Aynı teşekkür birde sponsorumuz hürmak gökhan abiye kekutiyle henüz tanışamadık ama banada bir coil sözü verirse almanyada olsa giderim yanına ))
    Cok sagol boyle iyi yorumlar aldikca daha da bi sevk oluyor aracla ugrasmak icin kurdugunuz cumle gercekten cok dogru. Istanbul'da suana kadar tanistigim kim varsa hicbiri en ufak bir karsilik beklemeden "kendi isiymis gibi" yeri geldiginde islerini birakilta yardim ediyorlar.

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kaan'cim araban HARIKA olmus! Gule gule kullan.. Izmir'in en yakisiklisi oldugu kesin! (kendi adima burda uzuluyorum )

Emegi gecen tum dostlarima da yardimlarindan dolayi bende tesekkur ederim. Uyelerimizin ticari konularda birbirine destek olmasi sitemizin cok dogru yolda oldugunu gosteriyor.

Elbetteki bu konuda Sponsorlarimizin gosterdigi iyi niyet ve destek yadsinamaz. Izmir'de yasayan bir MINI severe toplamda 1200 km yol yaptirmak kolay degil Islerinin ehli olduklari belli.. Tesekkurler..
    Cok saol Haktan Abicim sorma valla aklimi celdiler taa Istanbul'a kadar cektiler beni. saka bir yana gercekten AYN Auto'dan Hurmak Oto'ya arac ile ilgilenen kim olduysa hepsi isinin ehliydi. Hele yardimci olan abilere laf yok hatta Kerem Abiyle olan whatsapp ve telefon trafigimiz kaldigi yerden devam ediyor devami gelecek

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    body kit rengi araç rengini tutmamıs fazla parlak kalmış, yaylar cok yüksekte bırakmış aracı baya bir düşmeye ihtiyacı var farlar ise içlerinin siyah zemini replica sonar mercekli farları andırıyor jantların acil degişime ihtiyacı var vede şeritlerin hepsini sök bence arabayı r53 ve r56 lardan ayırsın egzoz uçlarınıda muhakkak degiştirmelisin
    kazasız belasız kullanman dilegiyle.

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    adaşım maşallah harika bir araç olmuş bir r52 kullanıcısı olarak sonraki aracım olarak görüyorum tek kelimeyle şahane olmuş kazasız belasız binin inş. Bende bu başlık altından ayn autoya ve beni irtibata geçirip aynı sizin gibi benim işlerime de kendi işi gibi koşan pazarlık yapan Aren'e teşekkür etmek yetmez. Aynı teşekkür birde sponsorumuz hürmak gökhan abiye kekutiyle henüz tanışamadık ama banada bir coil sözü verirse almanyada olsa giderim yanına ))

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Kaan'cim araban HARIKA olmus! Gule gule kullan.. Izmir'in en yakisiklisi oldugu kesin! (kendi adima burda uzuluyorum )

Emegi gecen tum dostlarima da yardimlarindan dolayi bende tesekkur ederim. Uyelerimizin ticari konularda birbirine destek olmasi sitemizin cok dogru yolda oldugunu gosteriyor.

Elbetteki bu konuda Sponsorlarimizin gosterdigi iyi niyet ve destek yadsinamaz. Izmir'de yasayan bir MINI severe toplamda 1200 km yol yaptirmak kolay degil Islerinin ehli olduklari belli.. Tesekkurler..

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Cem, Heatshield'ı ben almıştım. Hediye ettim
    dunyanın en gereksiz parcası titresimden motora vuruyor

Scoop'un olması kötü değil, ancak hava girişi kısmı yok r59'da.. içeri scooptan hava almıyor, scoop delik olmasına ragmen

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yorumlara açığız.

- Mesela sizce arka şeritler nasıl ? Sökülmeli mi ?
    - Krom Benzin kapağı ?
    - Jant ve Basıklık konusunda yorumları tahmin edebiliyorum, o nedenle biraz daha zamana ihtiyacımız var
    - Kaput içindeki halıdan scoop için acık alan bırakılmamış. Scoop aldığı havayı, halıya üflüyor Yusufa ne dediysem kestirtemedim Sizin fikriniz ne olur..

Yeni parçalar için siparişleri verdik, Mart ayı gibi yeni bir güncelleme çekeceğim..
    Kaan’cım APP plaka yollatıyorum sana, adres bilgilerini bi ara mesaj at.. Tekrar hayırlı olsun
    -Krom benzin kapagi hic bir cabrio modeline olmuyor diye biliyorum....kapanma mekanizmasi sebebiyle
    -R56 kaput alti izolasyonu ve krom scoop lar icin koruyucu heat shield yapilabilir (http://www.outmotoring.com/images/P/..._shield_md.jpg) kesmek yerine.

Guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle.
    En son düzenleyen Cem; 27-12-12, 21:27.

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kaan'cım çok güzel olmuş... kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah'ım
    Ali Abicim cok saol. Elimizden geldigince iyi seyler yapmaya calistik geriside gelecek Kerem Abiye kaldi hersey

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Kaan'cım çok güzel olmuş... kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah'ım

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    http://www.konigwheels.com/Konig-Hom...ssenger-Wheels

Abi bak ben bunların hepsine hastayım. Senin arabaya cok iyi gider bence bu tarz.

Bir yorum yaz:

• Yasin Mavi
    yanıtladı
    Keremle baştan yarat . Emeğinize sağlık çok güzel olmuş..

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    ))))))))))) sen var ya sennn

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R53 den vazgecemem ben onada bındm ama R53 Daha farklı yalnş anlama kardşm be..
    bu tartışmaya girmeyeceğim ahhahahah

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X