Motor içinde kilo atmak büyük fayda sonuçta motor içinde atılan kilo krankın daha hızlı dönmesine yarar buda senin oldukça hızlanmana sebep olur örneğin hafif piston hafif kol hatta rally ve pro. yarış takımlarının krankta hafifletmeye gittiklerini bizzat gözüm ile gördüm krankta taşlama ne kadar faydalı bilemem fakat yarışlarda sezonda götürse yetiyor fakat piston ve kolda hafiflemek sana büyük ölçüde hızlanma ve ömründen herhangi bir kayıp yaşatmayacaktır

yani ne kadar büyük, ne kadar çok hava o kadar iyi diye birşey yok.. o havanın giriş açısı, emme manifoldunda benzin ile havanın homojene en yakın şekilde karışmasını sağlayacak türbülansı yaratabilmek, tabi bunları egzantiriğin ve genel olarak motorun karakteristiği ile paralel bir şekilde yapabilmek gerçekten çok yüksek mühendislik, tecrübe ve emek isteyen birşey.. yani sadece cnc kullanabilmek, akışkanlar dinamiğini bilmek bile yetmeyebilir benim gözümde.. motor mekanik bilgisinin üst seviyede olması, neyin ne şekilde tepki vereceğini kestirebilmek adına gerçekten çok önemli.. he yapılır, orjinalden de iyi olur ama olmayadabilir kapak işinde.. tabiki denemeden bilmek zor ama açıkçası ben gözden çıkardığım bir motor olmadığı sürece pek cesaret edemezdim senin gibi bu konularda bilgim olsa bile..

SOLD
Yorum Yap