Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 AT 991 R53 MINI Cooper S Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kanka işte zamanında birisi kullandı daha doğrusu kullanamadı egzantrik kötü oldu bunlar kıstas değil ben deniyorum max. 440 usd me olur olan ama en azından hurafeyi kaldırırım ortadan schrick de kötü egzantrikti bence gayet iyi ben birazdaha lift büyüttüm hayır 264/272 olan bir egzantrik 272/272 olunca nasıl kötü olur ben hadi 300 / 300 atmosferik egzantriği taksam eyvallah
    kulaktan dolma iş yapıcak halimiz yok kanka, hurafe filan pek olmamış.. ben sadece görüşümü belirttim kötüdür diye kesin bi yargı demedim ama kendi fikrim tercih etmezdim dedim.. okuduğum ve gördüğüm kadarıyla (gerçi bugün de bakındım biraz ama pek detaylı birşey de bulamadım) schrick ayarında ve benim mantığıma yönelik değil.. çok devir çevirmek lazım o da bu sc ile boktan kapak yapısıyla ne kadar verimli ve güvenli tartışılır.. bana güvenli olsun daha önemli.. benim param da kıymetlidir 440 dolar güzel para bu devirde valla
    aşağı yukarı bu setup ı ben yapalı zaten 3 sene hatta daha fazla oldu bu yollardan geçeli.. zamanında gece gündüz araştırdım ettim tr de nerdeyse kimse yoktu o zaman mini ile uğraşan luai ve özgür den başka, hatta kapak işleten meth kit takan ilk kişi de benimdir heralde mini de, sağolsun iskender abiyle kafa yorup baştan header modeli yaptık herkes megan, ss kullanırken, ukalalık olarak algılamayın şimdi de yardım olsun diye bildiklerimi tecrübelerimi yazdım ama yanlış anlaşıldı kulp takıyormuşum gibi oldu heralde..
    conta için de burdan alacağınız conta 77mm dir heralde? oem de 77.5 diye bir ölçü yok, onun için belirttim beraber conta seti de sipariş verin diye..
    ayrıca 264-72 olan egzantirik 72-72 den iyi de olabilir kanka sadece derece değil mühim olan, benim de çok detaylı bilgim yok ama öyle kesin bir yargıya varmak doğru olmaz lift değeri overlap duration vs birçok değişkeni var farklı bi dünya egzantiriği takmadan ne şekilde etki yapabiliceğini anlamak.. özgüne değil lafım, kardeşim gibidir bilgisine tecrübesine saygım sonsuz ama bir yanda da o kadar deneyen kullanan var iyi araştırmak lazım..
    neyse inşallah dertsiz sıkıntısız toplanır motor, beklenenden de güzel şeyler çıkartır umarım hayırlı olsun tekrar haluk, Allah yardımcın olsun zor işler bunlar zehri almışsın bi kere sende..

Yorum Yap

Kanka hurafeyi yazdigim sebebi soyledim daha once egzantrigi sen alsan denesen lafim olmazdi ama ozgur aldi takti soktu kistas degil bende crower ile yazistim Ozgun ve Kaanla konustum su an ben kapagida eski hali ile tutmuyorum kapaktada degisiklikler yapildi
      Yazicak cok sey var su an disaridayim ozgur luai meselesi degil benim egzantigim icinde yeterli degil dendi sende nasil yurudugunu gordun

İskenderin yaptigi headrs konusunu iyi biliyorum fehime gelen egzosttan yola cikildi
      440 usd konusuna gelince ben deniyorum dedim paran bisa gider vs yada cok mu paran var gibi bi yoruma bende en son bunu yazdim kimseyi kimsenin harcadgi baglamaz kanka ben yaziyorum sen bazi seyleri uzerine alnmissin ama alakasi yok forum ortami iste aradim musayit degilsin herhalde musayit olunca ararsin konusuruz

İ

Yorum Yap

Yekta teknik yazma tipi ve formatı belli fazla diyecek bisey yok!! Keske o kadar türkcem müsait olsa bende yaza bilsem

Yekta senden 2 ay sonra taktım metenolu :P
        RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Proje oncelikle hayirli olsun, Allah utandirmasin . Ciddi setupla araba hazirlamak guzel ama bence Yekta bu konuda en dogru receteyi kullanan arkadasimiz. Gorunen koy kilavuz istemiyor masallah.

Bu arada arac 02- 04 mu ? 2005 mi ?

EMG nin hatali oldugu donemde de arabayla oldukca yol yapmisligim var biliyorsunuz. Araba agresif, her daim hemde ama benim kullanim zevkime gore fazla hissizdi.. Nedeni de egzantrik secimiyle baglantili .. BEnce orta / ust egzantrik mini de daha keyifli. N2 yi tecrube etmedim ama bugun r53 hazirliyor olsam ve gunden gune rolling, drag kovalamiyor olsam Newman v.b. turde bir egzantrik kullanirdim.

Conta nin biraz ince olmasi aslinda sikistirma icin iyi hos guzel olabilir yekta ne dersin kafa atar mi ki pistonlar yarim mm le ?

Yorum Yap

Gorkem araç 2005 model ince conta kullanilcak kendi aracimdada kullaniyorum su an fakat bu egzantrik ile atilicak her vitese cok dikkat edilmesi gerekiyor yakalama sansi cok yuksek

Anlamadigim ve anlatamadigim bir konu var arkadaslar ben ve Haluk ortak paydada bulustugumuz nokta roll , bu araclarda secilen egzantrik agresif bir egzantrik tamamen üst yürümek adına

İste burada kisilerin degil arac sahiplerinin ne istedgi onemli ben ne yardan ne serden gibi bir kaygim yok hizli olmali 2. arac olarak kullandigim bir arac , ayni sekilde haluk 2. Arac olarak kullaniyor

EMGyi kullandin Gorkem altlar sana zayif gelebilir ama benim hosuma giden ustlerde dolu dolu yurumesi

Denedigim araclar belli arkadaslar devir donen s2k m3 type R vs amaç pist yada trafik değil tamamen roll

Benim bu araclar ile yurumem icin alt orta ihtiyacim yok hepinizin goruslerine saygi duyuyorum konu zaman zaman projeden cikiyor sonucta arac roll icin hazirlaniyor konu bir anket icermiyor

Ben kendi aracimi yaptim yuruttum ne kadar yurudugunu az cok kimilerini izlediniz kimileriniz canli gordu ,emg de yabanci birnin arabasi degil haluk unkide, benim bu arabalarla ilgilenmem hobi sevdigim icin ugrasiyorum , hizlansin herkes, miniler olarak hizli olalim ama nedense kendi aramizda zaman zaman anlamsiz isler oluyor bu güne kadar bana kim ne sorduysa elimden geldiğince yardımcı oldum setup ımı saklamadım ama saklıyacağım herkes yaptığı işi madem saklıyor böyle mi olmalıyız ?

Ben sadece sipariş gecilen parcalari yazdim sonucta araba tek kalemde 1 kerede bitmesi imkansiz yaza kadar ufak ufak oturmaya baslar kendi aracimada bu arabayada bazi seyler yapilicak Turkiye'de denenmemis seyler egzantrik degil sadece Yekta ile konustuk telefonda ve anlattim yeni setupta ne degisikler olacagini

Bana ugrasma S2K lari gecemezsin m3 gecemezsin uzunda alirlar dediler uzunda dahi gecebilen bir arac hazirladim kimseden bi yardim almadim kendime gore ufak tefek planlarim var arabanin motoru hafta sonu toplaniyor fakat benim herseyimi tamamlamam aklimdaki isleri yapmak zaman alicak ve ciddi bir finans gerekiyor acelem yok arabayi satmiyorum uzun bir sure daha beraberiz hepinize degerli yorumlari icin tek tek tesekkur ederim ama artik egzantrik soyle bu boyle konusmayalim onumuze bakalim
            En son düzenleyen ARENIMO; 22-02-13, 13:45.

Yorum Yap

Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Proje oncelikle hayirli olsun, Allah utandirmasin . Ciddi setupla araba hazirlamak guzel ama bence Yekta bu konuda en dogru receteyi kullanan arkadasimiz. Gorunen koy kilavuz istemiyor masallah.

Bu arada arac 02- 04 mu ? 2005 mi ?

EMG nin hatali oldugu donemde de arabayla oldukca yol yapmisligim var biliyorsunuz. Araba agresif, her daim hemde ama benim kullanim zevkime gore fazla hissizdi.. Nedeni de egzantrik secimiyle baglantili .. BEnce orta / ust egzantrik mini de daha keyifli. N2 yi tecrube etmedim ama bugun r53 hazirliyor olsam ve gunden gune rolling, drag kovalamiyor olsam Newman v.b. turde bir egzantrik kullanirdim.

Conta nin biraz ince olmasi aslinda sikistirma icin iyi hos guzel olabilir yekta ne dersin kafa atar mi ki pistonlar yarim mm le ?
              Aslında Cumhurdayken de guzel yuruyordu ama Aren aldıktan sonra cok sey degisti EMG de yani araba senin kullandıgın hissiyatta degil, ben Luai ve Uzmandan da bekliyorum paylasımları bu yüzden proje bölümü açtık yapılan işler paylaşılsın herkes fikrini söylesin diye ama hep aynı adamlar konu acıyor diger projeleri göremiyoruz. Bu arada bu şekilde fikir teatisinde bulunulması harika oluyorherkes bildigini yaptıgını paylasırsa daha mükemmel şeyler çıkar ortaya. Bu arada Luai sen de basladıysan eger projeye senin konunu da bekliyoruz acıkcası.
              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Telefonda da konustuk ama burdan da yazayim, ilk yazan ben oldugum icin yazilanlari ustume aldim acikcasi.. Kendi fikrimi belirteyim istedim onun icin yazdim yoksa olay tartismak degil tabiki para sizin keyif sizin kanka.. O para muhabbetini de esprisine yazmistim ama yanlis yere gitti heralde ben header yaptirirken fehim daha yeni almisti arabayi, gerci cok muhim bi mevzu da degil madalya takmadi kimse m3 ler s2k lar gecilir tabi niye gecilmesin artik miniler baya hizli gizel seyler cikiyor ortaya.. neyse uzatmayayim daha fazla dedigim gibi insallah hizli saglikli olur yeni r53 ler goruruz bizde, benden gecti artik yaslandim

@grkm: kanka ince conta benim filrimce biraz riskli, cunku zaten lift ve duration degerleri yukseliyor egzantirikle, birde contayla veya pistonla sikistirma artar mesafe azalirsa tatsiz seyler olabilir iyi olcup bicmek lazim.. Birde cok bir getirisi yok 8,3 ten pistonla bile 9 gibi degerlere cikiyor custom olmadigi surece.. E buda cok birsey degistirmez sc arabada, ayrica daha iyi yakit gereksinimi de cabasi hele de ulkemiz kosulunda

@ luai: senin icin international bolumu acalim kanka ingilizce yaz bizde engin bilgilerinden faydalanalim

Yorum Yap

Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Telefonda da konustuk ama burdan da yazayim, ilk yazan ben oldugum icin yazilanlari ustume aldim acikcasi.. Kendi fikrimi belirteyim istedim onun icin yazdim yoksa olay tartismak degil tabiki para sizin keyif sizin kanka.. O para muhabbetini de esprisine yazmistim ama yanlis yere gitti heralde ben header yaptirirken fehim daha yeni almisti arabayi, gerci cok muhim bi mevzu da degil madalya takmadi kimse m3 ler s2k lar gecilir tabi niye gecilmesin artik miniler baya hizli gizel seyler cikiyor ortaya.. neyse uzatmayayim daha fazla dedigim gibi insallah hizli saglikli olur yeni r53 ler goruruz bizde, benden gecti artik yaslandim

@grkm: kanka ince conta benim filrimce biraz riskli, cunku zaten lift ve duration degerleri yukseliyor egzantirikle, birde contayla veya pistonla sikistirma artar mesafe azalirsa tatsiz seyler olabilir iyi olcup bicmek lazim.. Birde cok bir getirisi yok 8,3 ten pistonla bile 9 gibi degerlere cikiyor custom olmadigi surece.. E buda cok birsey degistirmez sc arabada, ayrica daha iyi yakit gereksinimi de cabasi hele de ulkemiz kosulunda

@ luai: senin icin international bolumu acalim kanka ingilizce yaz bizde engin bilgilerinden faydalanalim
                  Conta olayına katılıyorum yani subap yakalamak çok kolaylaşıyor kesicide kaldıkça yatak dövme oranımız yüksek devir döndüğümüzden artıyor birde ben ayağımı gazdan almıyorum vites atarken işte rotara düştüğümüzden subap kestik

Yakıt zaten beyin gelicek kanka normal yakıtla mı kullanırım o saatten sonra onuda bilmiyorum artık tartışma değil işte aramızdaki fikir alış verişi diyelim

Konuda bir kısımımız çok geyik oluyo diye yakınıyoduk işte bizlik konular hahah

Yorum Yap

Luai projesini ingilizce olarak yazmak isterse büyük bir mutlulukla acarız ingilizce bölüm.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Konuda bir kısımımız çok geyik oluyo diye yakınıyoduk işte bizlik konular hahah
                      Bak kac gundur sesim cikiyo mu? Uslu uslu yazdiklarinizi okuyorum. Ve ogreniyorum.

Wishgeyikman

Yorum Yap

Murat abi bizde yapıyoruz geyik işte arada hepsinden lazım

Yorum Yap

haluk abi bide burdan hayırlı olsun diyeyim inş çok delifişek bir mini daha geliyor. zaten dediğim gibi aren ve yekta başta olmak üzere r53cüler olarak çok şanslıyız. birçok bilgili ve bizim işimize kendi işi gibi koşan arkadaşlar var. işin iyi taraflarından biri de deniyceğimiz çoğu şey önceden yapılmış görülmüş şeyler. hadi inş biter biran önce de kazasız belasız gazlarsın. bende ozaman çok teknik olmasada bir proje konusu açayımmı aracım projelikmidir ?

Yorum Yap

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            haluk abi bide burdan hayırlı olsun diyeyim inş çok delifişek bir mini daha geliyor. zaten dediğim gibi aren ve yekta başta olmak üzere r53cüler olarak çok şanslıyız. birçok bilgili ve bizim işimize kendi işi gibi koşan arkadaşlar var. işin iyi taraflarından biri de deniyceğimiz çoğu şey önceden yapılmış görülmüş şeyler. hadi inş biter biran önce de kazasız belasız gazlarsın. bende ozaman çok teknik olmasada bir proje konusu açayımmı aracım projelikmidir ?
                            Kaan cok saol allah utandırmasın arabamız inşallah güzel olucak başta aren olmak üzere herkesin bilgi ve deneyimiyle toparlanıyo miniclubtr ailesine yakışır bişey cıkacak ;D

Yorum Yap

Kagancim yaptiin seyler tabii ki projelik ac bir konu yararlansin r59 sahipleri

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Yok r70

Yekta kizdirma beni snden egzantrik yaparim
                                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X