Yekta enjektor almis zaten Haluk bu yuzden listede yok conta zaten burda var kanka getirmeye degmez
Kapak saplamasi alinadabikir alinmasada olur bende almadim mesela
Crowet ozgur aldi iticiletine yag gelmedi gibi bir rivayet var ozgurun 3 gun kullanip ise yaramadigi dedigi malasa acikcasi pek guvenemiyorum
Egzantrigi secen Ozgün kanka zaten herhalde Ozgur bu isi ondan iyi bilmiyodur
@luai rmw nin senin tercih ettigin egzantrigi oldukca ovdun schric pek iyi dgil dedin bence lift degerlerini bir arastir derim kanka cunku rmw de egzost daha buyuk emme kucuk schric de emme buyuk egzost biraz daha kucuk
Su an ilk etapta gecilen siparisler bu sekilde eksikler var
Haluk gorurse yazar ona egzantrik icin bekle ben bir deniyim istersen oyle alalim dedim ama al kanka dedi takicaz gorucez bi hurafeyi daha kaldiricaz ortadan
Kapak saplamasi alinadabikir alinmasada olur bende almadim mesela
Crowet ozgur aldi iticiletine yag gelmedi gibi bir rivayet var ozgurun 3 gun kullanip ise yaramadigi dedigi malasa acikcasi pek guvenemiyorum
Egzantrigi secen Ozgün kanka zaten herhalde Ozgur bu isi ondan iyi bilmiyodur
@luai rmw nin senin tercih ettigin egzantrigi oldukca ovdun schric pek iyi dgil dedin bence lift degerlerini bir arastir derim kanka cunku rmw de egzost daha buyuk emme kucuk schric de emme buyuk egzost biraz daha kucuk
Su an ilk etapta gecilen siparisler bu sekilde eksikler var
Haluk gorurse yazar ona egzantrik icin bekle ben bir deniyim istersen oyle alalim dedim ama al kanka dedi takicaz gorucez bi hurafeyi daha kaldiricaz ortadan
Yorum Yap