Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 AT 991 R53 MINI Cooper S Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Yekta enjektor almis zaten Haluk bu yuzden listede yok conta zaten burda var kanka getirmeye degmez
    Kapak saplamasi alinadabikir alinmasada olur bende almadim mesela
    Crowet ozgur aldi iticiletine yag gelmedi gibi bir rivayet var ozgurun 3 gun kullanip ise yaramadigi dedigi malasa acikcasi pek guvenemiyorum
    Egzantrigi secen Ozgün kanka zaten herhalde Ozgur bu isi ondan iyi bilmiyodur
    @luai rmw nin senin tercih ettigin egzantrigi oldukca ovdun schric pek iyi dgil dedin bence lift degerlerini bir arastir derim kanka cunku rmw de egzost daha buyuk emme kucuk schric de emme buyuk egzost biraz daha kucuk

Su an ilk etapta gecilen siparisler bu sekilde eksikler var

Haluk gorurse yazar ona egzantrik icin bekle ben bir deniyim istersen oyle alalim dedim ama al kanka dedi takicaz gorucez bi hurafeyi daha kaldiricaz ortadan

Yorum Yap

@ yekta msd coil pack olarak alindi Komple geliyo zaten kanka

Yorum Yap

Hayırlısı Olsun inş allah utandırmasn aren sana da tşkler kardşim ilgin ve alakandan dolayı güzel olacak güzel...
        2002 R53,AF 3343 - 2005 R53 MAB 93 - 2005 R53 CEY 48 - 2008 R56 FD0970 - 2006 R53 CCS 01

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Marka olarak Crower benim bildiğim bir marka değil açıkcası ama tavsiye etmediğinizi belirtirken; nedeninide açıklarmısın Luai daha evvel malum kişi aracında denemiş ama neyinden memnun kalmadı? ne rahatsızlık verdi egzantrik ? ne biliim malzeme mi kötü ? neye göre dünyanın en kötü egzantriği
          NS2 yazdım dikkat edersen Crower NS1 ve NS2 var. Adamın arabasında Schrick vardı daha iyi gidiyordu sonra Crower NS2 modeli gordu dedi onu takim arabası daha kötü gitmeye başladı ayardan dedik ayar yaptık gene eskisi gibi gitmedi. Sonra NAM forumlarda araştırdık ordada memnun kalmayan var Schrick ve RMW vardı onlarda.

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Yekta enjektor almis zaten Haluk bu yuzden listede yok conta zaten burda var kanka getirmeye degmez
          Kapak saplamasi alinadabikir alinmasada olur bende almadim mesela
          Crowet ozgur aldi iticiletine yag gelmedi gibi bir rivayet var ozgurun 3 gun kullanip ise yaramadigi dedigi malasa acikcasi pek guvenemiyorum
          Egzantrigi secen Ozgün kanka zaten herhalde Ozgur bu isi ondan iyi bilmiyodur
          @luai rmw nin senin tercih ettigin egzantrigi oldukca ovdun schric pek iyi dgil dedin bence lift degerlerini bir arastir derim kanka cunku rmw de egzost daha buyuk emme kucuk schric de emme buyuk egzost biraz daha kucuk

Su an ilk etapta gecilen siparisler bu sekilde eksikler var

Haluk gorurse yazar ona egzantrik icin bekle ben bir deniyim istersen oyle alalim dedim ama al kanka dedi takicaz gorucez bi hurafeyi daha kaldiricaz ortadan
          Ozgurun iticilerin yağ gelmemek sebebi yağ soğtucudan onu sornra hal oldu zaten. 3 gün abartım ola bilir obur egzantrik gelir gelmez kargodan onu taktık. Madem Schrick daha iyi bari onu terchi etseydiniz NS2 yerine.
          RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Ozgurun iticilerin yağ gelmemek sebebi yağ soğtucudan onu sornra hal oldu zaten. 3 gün abartım ola bilir obur egzantrik gelir gelmez kargodan onu taktık. Madem Schrick daha iyi bari onu terchi etseydiniz NS2 yerine.[/QUOTE]

Luai işte kalıplaşmış işler diyoruz ya ben onu yapmıyorum özgür takımş olmamış bu egzantrik kötü demek yanlış şahsen böyle düşünüyorum

Özgür benim için kıstas değil bana eğer Özgün al dediyse PPR Kaan al dediyse ve ben adamlarla yazıştıysam güvendim sorun değil 440 usd param gider yenisini alırım çok dert etmiyorum be kanka böyle işleri

Ben schrick iyi süper desem ve aracımda schrick olmasa ve daha sonra ben gidip başka bir egzantrik alsam tamam dersinki bu kadar övdün neden almadın diye

Ama ben bu egzantrikle 2 sene gazladım eski aracımdada vardı ben farklı birşey denemek istedim ve deniyeceğim Haluk'a da söyledim kanka istersen önce ben denerim sana öyle tavsiye ederim dedim sağolsun güvendi aldı

Elimde eski egzantriğimde duruyo Luai crower da var çok sıkılırsam billet yaptırırım ne olucak sanki neşeme göre takılıyorum kime ne

Yorum Yap

MiniTorque'da bakındım biraz, genelde RMW / Schrick ve Crower tercih ediliyor R53'de.. R56 için Schrick alıyor insanlar.

Çok fazla araba var özellikle Crower Egzantrikle ilgili bir sıkıntı göremedim..
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                MiniTorque'da bakındım biraz, genelde RMW / Schrick ve Crower tercih ediliyor R53'de.. R56 için Schrick alıyor insanlar.

Çok fazla araba var özellikle Crower Egzantrikle ilgili bir sıkıntı göremedim..

Kanka işte zamanında birisi kullandı daha doğrusu kullanamadı egzantrik kötü oldu bunlar kıstas değil ben deniyorum max. 440 usd me olur olan ama en azından hurafeyi kaldırırım ortadan schrick de kötü egzantrikti bence gayet iyi ben birazdaha lift büyüttüm hayır 264/272 olan bir egzantrik 272/272 olunca nasıl kötü olur ben hadi 300 / 300 atmosferik egzantriği taksam eyvallah

Yorum Yap

Ozgurun iticilerin yağ gelmemek sebebi yağ soğtucudan onu sornra hal oldu zaten. 3 gün abartım ola bilir obur egzantrik gelir gelmez kargodan onu taktık. Madem Schrick daha iyi bari onu terchi etseydiniz NS2 yerine.

Luai işte kalıplaşmış işler diyoruz ya ben onu yapmıyorum özgür takımş olmamış bu egzantrik kötü demek yanlış şahsen böyle düşünüyorum

Özgür benim için kıstas değil bana eğer Özgün al dediyse PPR Kaan al dediyse ve ben adamlarla yazıştıysam güvendim sorun değil 440 usd param gider yenisini alırım çok dert etmiyorum be kanka böyle işleri

Ben schrick iyi süper desem ve aracımda schrick olmasa ve daha sonra ben gidip başka bir egzantrik alsam tamam dersinki bu kadar övdün neden almadın diye

Ama ben bu egzantrikle 2 sene gazladım eski aracımdada vardı ben farklı birşey denemek istedim ve deniyeceğim Haluk'a da söyledim kanka istersen önce ben denerim sana öyle tavsiye ederim dedim sağolsun güvendi aldı

Elimde eski egzantriğimde duruyo Luai crower da var çok sıkılırsam billet yaptırırım ne olucak sanki neşeme göre takılıyorum kime ne
                  iki kisi tavsiye etti dene ozman ben burda kimseye zara ve vakit kayip etmesi istemem ama madem maddi sıkıntısı yoksa devam yapmaya

Umarım istediginiz verim alirsiniz.
                  RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Arkadaşlar hayırlı olsun projeniz.Kazasız belasız keyifle kullanabilmek nasbi olur inş...
                    sigpic

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      iki kisi tavsiye etti dene ozman ben burda kimseye zara ve vakit kayip etmesi istemem ama madem maddi sıkıntısı yoksa devam yapmaya

Umarım istediginiz verim alirsiniz.
                      Çok şükür maddi olarak bir sıkıntım yok kankacım zaten hobi işi bu agresif değerler yok 2 egzantrik arasında çok ki sorun olursa söker başka takarız ben denemeyi seviyorum

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Arkadaşlar hayırlı olsun projeniz.Kazasız belasız keyifle kullanabilmek nasbi olur inş...
                        Kanka sağol ama projenin sizi bizi yok araba sitemizin arabası herkes fikrini söylüyor bak burada araba daha iyi gitsin miniler hızlansın diye Luai Yekta ben kafa patlatıyoruz sende kısmet olur bir proje yaparsan hepimiz yine elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya kafa patlatmaya çalışacağız

Yorum Yap

maşallah hayırlı olsun diyelim inş sıkıntısız olur hızlı miniler çoğalsın

Luai sende paylaş artık proje resimlerinide projeler çoğalsın
                          En son düzenleyen uzman; 21-02-13, 14:04.

Yorum Yap

Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            maşallah hayırlı olsun diyelim inş sıkıntısız olur hızlı miniler çoğalsın

Luai sende paylaş artık proje resimlerinide projeler çoğalsın
                            Paylaşicam Istanbula geldimde inşallah çok resim çekmemlazım parçaların haddi hesabı yok. Asıl sen paylaş sende bi kaç şey aldın onları göster.

R53ler hızlanın!!
                            RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Kanka sağol ama projenin sizi bizi yok araba sitemizin arabası herkes fikrini söylüyor bak burada araba daha iyi gitsin miniler hızlansın diye Luai Yekta ben kafa patlatıyoruz sende kısmet olur bir proje yaparsan hepimiz yine elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya kafa patlatmaya çalışacağız
                              sağol eksik olmayın, hayırlı olsun projemiz
                              sigpic

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Paylaşicam Istanbula geldimde inşallah çok resim çekmemlazım parçaların haddi hesabı yok. Asıl sen paylaş sende bi kaç şey aldın onları göster.

R53ler hızlanın!!
                                resim çokta zaman alır yazı yazması uğraşması sana veririm sen halledersin habibi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X