Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r53 e Yapılacaklara tavsiye

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    #46
    Bir fikir alayım dedım neler olmus..soracaklarım vardı soramadım gergin ortamdan
    Bana piston lazım oem pıston isi yattı benım fıyat baya pahalı geldı 1800 gıbı fıyatlar konusuluyor..cp piston demıs luai fiyat olarak uygununu nerden bulabılrıım acaba ?

    Yorum Yap


      #47
      Aren ben birisi beni arayıp tanımadığım bi kişi ve Ramazan'ın tam iftar vaktinde gel deneyelim demesi çok sinir etti... Çok uzattı bende fazla muhabbet etmekte istemedim boyle şeyler sevmediğim için tamam tamam deyip ben piste hızlıyım dedim Arende geçer beni dedim ve kapatım.

      Facebook'taki yazıları yine söylüyorum ben yazdırmam böyle şeyler o konuda rahat ol. 106GTI sahibi beni aradında böyle bi şey geçiyor FB benim haberim yoktu bile onu soyledimi sana?

      Dyno konusu gelince daha önce muhabbetinde yaptık yemekte ilk buluştumda ben isterse dyno 400hp yazsın umrumda değil!! Sadece bi parça taktımda aynı sıcaklıkta önce ve sonra merrrak ederim ne kadar fark etti. Bunun muhabbeti yaptık.

      S2000e gelince kim dedi 20 boy geçitim????? :S
      Ben zamanında bi arkadaş s2000nin plakası bilmiyorum Urfa tanır onun plakası onla denedim ve Urfa zamanında ben denemem dedi hızlıdır diye bende denedim oda 3-4 boy belki ve beni hiç umursamadım dedim boş iş yaptık o günden hiç denemedim kimseyle tahki BS. O saydın kişiler hiç tanımıyorum tüm techturkey s2kleri. Ben toplasam 2-3 kişi tanırım o kadar.

      Benim arkamdan neler konuşuluyor kim dedi ben emmeden NOS takicam?

      Neyse görüştümede konuşuruz ben şimdi yurtdışındayım.
      RMW tuned.... is yours?

      Yorum Yap


        #48
        Luai sunu iyi anladim yazdiklarimi cidden anlamiyosun bu yuzden bi anlasmazlik var yazdiklarimi iyice karistirdin neyse dondugunde yuz yuze konussak daha iyi olucak

        Yorum Yap


          #49
          Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Bir fikir alayım dedım neler olmus..soracaklarım vardı soramadım gergin ortamdan
          Bana piston lazım oem pıston isi yattı benım fıyat baya pahalı geldı 1800 gıbı fıyatlar konusuluyor..cp piston demıs luai fiyat olarak uygununu nerden bulabılrıım acaba ?
          acelen yoksa eğer amerikadan sipariş verebilirsin gerçi acelen varsa da başka çaren yok tr de elinde bulunduran olduğunu pek sanmıyorum.. 550-600 dolar gibi birşeydi seti..
          ayrıca niye kesin değiştiriyorsun? gömleklerde blokta sıkıntı varmı? varsa eğer önce rektefiyecinle konuş honlama gerekiyorsa yani piston çapın artacaksa ona göre sipariş ver ki sıkıntı yaşama.. orjinal ölçü 77mm dir, bir üstü 77.5..
          yazmıştım ama tekrar yazayım, tr de wiseco marka vardır onu alma sakın.. ayrıca orjinal de alabilirsin uygun bulursan hiç sorun olmaz 300+hp lere kadar orjinal piston kol vs. gayet dayanıklıdır..

          Yorum Yap


            #50
            Test edildi onaylandi r53-r56 farketmiyor yektanin da dediği gibi 300hp kadar dayanikli

            Yorum Yap


              #51
              Beyler Cp pistonalrımın sıparısı verıldı )
              Sımdı Yay alacagım bırde..Hr 3,5 cm dusundum ama 5cm yayda takabılırım hangısı ıyıdır uygundur..Coil demeyın valla para kalmadı

              Yorum Yap


                #52
                Yaya para verecegine bekle bence paran olunca coil al , deme dedin ama amortisör degistirmeden sadece yay degistirmek arabanın yol tutusunu iyileştirmiyor kesinlikle benden söylemesi.
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

                sigpic

                www.MINIClubTR.com

                Instagram

                Yorum Yap


                  #53
                  Hr iyi basmiyodu r53 ü ben eibach taktim sürat teknesi gibi oldu önü az havada

                  Yorum Yap

                  Hazırlanıyor...
                  X