Ya Olmayan araba ustune konusmakta bos bu delikanliliklari araban sokuk olmadigi zaman da gormek isterdik daha sana bise yazmiyorum yaparsin bi araba gelirsin deneriz .
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
r53 e Yapılacaklara tavsiye
Çöküş
X
-
Neden sidik yarisina donustu bu is ?
Arkadas egzantik sormus, TR'nin en hizlisi ikinizde deilsiniz boyle biline offtopic yapip durmayin.
Neye karar verirse alir arkadas, sadece fikrinizi soyleyin.
Egzantrige gelince ikiside ayni bokun rengi deismisi bana gore. Kafana yatani al.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
yazmıyım yazmıyım diyorum aranızda halledin diyorum ama luai seviyeli konuştukça sen olayı kişiselleştiriyorsun aren
neyse gelelim olaya mami ile denememiş kusura bakmayında bende denemem mamiyle yada başka 106 ile yada her gece çıkan roll tayfası ile sonuçta luai nin tarzı bu değil adam ben arabamı rolling için yaptımmı diyorki ? 6 senedir bu araba luaide kaç defa rollinge çıkmış aren 2-3 ? o hp deki araban senin çıksa dbs typerla bile gider denersin tarz meselesi...
herkes facebookta istediğini yazabilir kim kime hesabını soracak ztn kendi yazmamış isteyen istediğini yazar niye sildirsinki adamın işi gücümü yok bu olaylarımı düşüncek kim ne yazdı sildiriyimmi birisi üstüne alınırmı falan vs die
konuya birde yazmak istememin nedeni karşılaştırma yapmak istemioyrum çünkü bnm aracımıda yapan özgün kankam yanlış anlar çünkü laf çarptılıp oraya gider cem ayardan luaininki hızlı diyo vs die özgün kanka en iyisini yapmıştır onda şüphe yok (facebookta biz türkiyede yaptık amerikalılar vs deil die) bu yüzden yazdım bunuda
neyse yazdık artık bende düşüncelerimi söyüyorum sen yekta ile falan bir tutuyorsan kendini yanlış düşünüyorsun luai nin araç bir üst klasmanda ben gözümle gördüm kendimde denedim, adam hala ben hızlıyım demiyor siz benden hızlısınız diyor geçiyor daha ne yapması lazım iddialı olmadığını belli etmesi için ama sen çok merak ediyorsan gelirsin bs typerla yanyana gidersin yada geçersin helal olsun hızlısın deriz geçilirsinde aren bak böyle deriz kabul edersin etmezsin aren o sana kalmış ama dediğim gibi öyle bir hırs yok luaide haberin olsun
öle koçum moçum konuşmucaksın susacaksın yazıyorsun ama luai öyle bir insan değil önce kişinin kendisi ile iletişimini güzel sağla deneme varsın olmasın en azından değerli bir insanla tanışırsın sokmuşum arabasına nedir yani
neyse sonuç saygı çerçevesinde konuşana aynı şekilde karşılık verin cevap vermiyor diye üstüne çıkmayın luaiyi çok severim konuşturmam kusura bakmayın...
Yorum Yap
-
Cem iskender abinin ordaki konusmalarda kulagima geldi sanayi ufak yer bide konusulan yer iskender abinin dukkan olunca duyuluyo !! istedgini yazsin facebooka istedgini ama bana burdan kalkip benle dnemedin diyemez cem kendisi benim denedigim arabayla ciktimi hayir cikmadi ? NG 106 mami abi aradi sen gecersin abi benden hizlisin dedi ben pistte hizliyim dedi piste cikalim dedi Mami abiye ! bana simdi ben BS ile denedik dene gorelim diyo eeee bu ne yaman celiski bide videolar net bile degil cekilen neye gore kistas alicaksiniz merak ediyorum herneyse Cem yekta konusuna gelince bana Yekta konusuna gelince bence sen Yektayi hafife aliyosun bunu bil sende bu muhabbet ayrca bana bir yerden tandik geldi yektanin arabasiyla kiyaslama bi ust segment bu aksam 2. Kez duyuyorum
Yorum Yap
-
Cem herseyi gec o Hp de araban ciksa diyosunda sen pasaoglunun dynosuna mi guveniyosun sen DBS ozgunlerde kac hp cikti haberin var mi ? Bilal abinin EKK kac cikti ? Benim son halimi daha dynoya almadik devir actiktan sonra bos muhabetler bunlar araba cikar Denerim Serhatla konustuk 3 . 5. kisilere gerek yok
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCem iskender abinin ordaki konusmalarda kulagima geldi sanayi ufak yer bide konusulan yer iskender abinin dukkan olunca duyuluyo !! istedgini yazsin facebooka istedgini ama bana burdan kalkip benle dnemedin diyemez cem kendisi benim denedigim arabayla ciktimi hayir cikmadi ? NG 106 mami abi aradi sen gecersin abi benden hizlisin dedi ben pistte hizliyim dedi piste cikalim dedi Mami abiye ! bana simdi ben BS ile denedik dene gorelim diyo eeee bu ne yaman celiski bide videolar net bile degil cekilen neye gore kistas alicaksiniz merak ediyorum herneyse Cem yekta konusuna gelince bana Yekta konusuna gelince bence sen Yektayi hafife aliyosun bunu bil sende bu muhabbet ayrca bana bir yerden tandik geldi yektanin arabasiyla kiyaslama bi ust segment bu aksam 2. Kez duyuyorum
iskender abinin orda ne dönmüş onuda bilmiyorum he bu arada o sana bs ile dene demioki sen en hızlıyım vs diosun ona istinaden yazıo zaten çok merak etse gelir denerdi seninle ama sen çok merak ediyorsan gidip dene diyor yani illaki git dene demiyorki adam sana yani sana kalmış olayın gidişatı
he bu arada denemek istemediği halde iftar vakti sofradayken adamı ararsan ki kaç defa araya adam sokup deneuyelim deniyor hayır cevabını alıyor neden denesinki ben pistte iyiyim diyor luai ztn söylüyor ben rollingden anlamıyorum vites atamıyorum bunu ilk defa tanıştığı adama bile söylüyor yani adam içten pazarlıklı değilki beceremiyorum diyor yani ötesi yokki bu olayın
he bide tekrar yazayım bu akşam 2.defa duyuyorum olayı ben ciddi böyle şeyleri kafama takmıyorum saymıyorumda kime söylemişim kaç defa söylemişim her dediğimin arkasındayım bu konuda yektanın yüzünede söyledim geçen kabul eder etmez ztn ben bu sanayi ortamınıda anlamadım laflar nasıl çarpıtılıyor geçende ben yektayı geçmişim millete video göstermişim deniyor yektanın çekip bana gönderdiği 5.vites te geçmeye başladğı videoyu gösteriyorum geçiliyodum ama nasıl geçiomuş seni diye lanse ediliyor onuda anlamıyorum yekta çekti bana yolladılar yani akıl var mantık var
neyse az önce serhatla konuşuyodukta arabayı komple sökücem vs emme manifoltuna nos olabilir gibi şeyler demişsin galiba aren ne alaka şimdi yani ben anlamadım luaide arka koltuk bile üzerindeydi ne anlıcaksın o karşılaştırmadan ben onu anlamadım neyse benlik sıkıntı yokta burdan luai mi hızlı benmi hızlıyım konusuna açıklık getiremezsin öyle bir düşüncen varsa
neyse daha çok uzatmayın meşgul etmeyelim biz denk geliriz kendi aramızdada konuşuruz hallederiz...
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCem herseyi gec o Hp de araban ciksa diyosunda sen pasaoglunun dynosuna mi guveniyosun sen DBS ozgunlerde kac hp cikti haberin var mi ? Bilal abinin EKK kac cikti ? Benim son halimi daha dynoya almadik devir actiktan sonra bos muhabetler bunlar araba cikar Denerim Serhatla konustuk 3 . 5. kisilere gerek yok
ben dyno olayına düz mantık cevap yazdım atarlı adamsın seversin bu işleri gider denersin dmek istedim dyno bozuksa herkese bozuk aren sıkıntı yok herkesi fazla ölçer
evet denenir olay biter sıkıntı yok rahatlarsınız benlik bir durum yok ztn ben serhat kankamı destklerim sadece sonucu görürüz kim hızlıysa hayırlıyıla çıkar
Yorum Yap
-
Saol Cem beni anlattığın için ama herkes kendi kafasına göre bakıyorlar.
Bak Aren şu güne kadar ben hayatımda toplam 4 yada 5 araba ile denedim 6 yıl boyunca onlarda benim sevdiğim arkadaşlarım için ve üç forum geldi geçti bu rolling muhabbeti tek açan ve sorun yaratan sensin. En hızlısı benim diye reklamimi yapıyorsun arabana? Benim reklam ihtiyacım yok arabamı çoğu biliyor standarda çevirmem lazım o yüzden benim reklam ihtiyacım yok!! Evet Facebook'ta yazdılar en hızlıyım ben diye noldu yani? Paşaoğlu öle göriyorlar sonuçlarda yazdılar benim kimseye bişey söylediğim yok. Sonra bana mesajlar atılıyor sil diye. Madem sorun varsa git onlarla konuş silsinler. Yok efendim aynı gün aranıyorum gel denemek istiyorum 106GTI var diye benim ne içim var 106 ile? Mami abin ben hayatımda ne gördüm nede tanıyorum. Muhabbet uzamasın diye tamam tamam diyerek Aren benden hızlı dedim çünkü bana çok enteresan birisi beni arayıp deneyelim demesi. Denemek istemiyorum dedimde yine mesaj atıldı bana ozaman forumda yaz ben geçildim diye Techturkeyde yok artık daha neler görcem ben. Ben burda sadece en hızlı Mini piste yapmaya çalışırken siz geldiniz bana roling yapalım diyorsunuz canımı sokaktamı buldum ben!! Burda adam gibi en kaliteli parça alırken pist için geldin roling diyorsun. Kaç kişi dene dene dedi arabam metenol emmesi ucu kırdım daha buyuk yenisi taktım araba biraz tuhaf oldu hemen hal olur olmaz yine sevdiğim arkadaşım için denedim gel dediler Arenle dene sonra senin araban kırdın sonra rodaj rodajdayım söyledin zamani geldi bende söktüm nasip olmadı denemeye benim napmam gerekiyor burda git dedim sana en son denediğim kişile dene ama sen hala neyin peşindesin anlamadım? Araban rodajı bittise dene.
Hem yazı tarzın değiştir bence burda bu tarz konuşman pek hoş değil adam gibi yazıyoruz sende öle doğru yaz.RMW tuned.... is yours?
Yorum Yap
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen anlamadım niye hep sorunum yok diyorsun?? Kimse demedi senin egzantik sorunu var!! Denemeden bence yorum yapılmaz Aren.
Bence çok ve çok abartın... Mini ve Type R karşılaştırman çok komik hahahah ne diyim başka.
Zamanında gel deneyelim dendi, yok sen piste gel dendi Sıkıntı yok, denemek istemiyor olabilir. Ama gelipte ben arabayı sökmeden neredeydin, vay efendim git benim denediğim arabayla dene falan talihsiz açıklamalar.. Oyle derseniz kavga çıkar işte boyle.
Konu nerelere geldi. Hakkaten sidik yarışından başka birşey değil.. Ama olaylar buralara tamamen yanlış anlaşılmalardan geliyor. Sende üsluba dikkat et falan deme yani yok yere.
Luai boyle değil tamam da Aren'de aç kopek değil.. Birbirimizi kırmanın anlamı yok zaten kaç kişiyiz ?
EMG bu iş için yapıldı. Gazlamak için! Millet ne için yapar bilemem ancak ben klasman farkı yaratacak birşey göremedim. Sana göre klasman nedir acaba Cem ?
Çünkü bana göre stroker ne biliim buyuk charger falan klasman farkıdır ?
Denemedi, araba söküldü. Hayırlısı olsun, ama gelipte ortada olmayan araç için konuşmak boş yine söylüyorum
Birisi söktü aracını, diğeri yürürken denenmedi. Zorunda mı değil tabiki ama doğmamış çocuga don biçmek senin dediğin
Birisi ne parça alim dediği bir başlıkta, konu nerelere geliyor ? Aklım ermiyor. Rahat olun TR'deki en hızlı miniler r53 değil zaten o nedenle uzatmanın anlamı yok
Sevgiler.
not : Adminlerden daha fazla kalp kırılmaması adına, son 3 sayfanın silinmesini talep ediorum.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
canim arkadaslarim hepimiz araclarimiz cok seviyoruz ve en iyisini yapmaya calisiyoruz ama burada amac sadece bilgi paylasimi olmali yazi ile yazarken bazen insanlar birbirlerini yanlis anlayabiliyor tam olarak soylemek istediklerini ifade edemiyorlar o yuzden arkadasimizin daha fazla topigini off topic yapmadan ve olaylari gereksiz kisisellestirmeye gitmeden sonuca baglayalim derim ben. Sonuc olarak RMW veya Schrick ikiside degisik devirlerde farkli karakteristiklere sahip olan miller kaldi ki kullanim aliskanliklarimiz ve kullanim amaclarimiz da bunlardan birini secmemizde etkili oluyor yani Arene schrick iyi gelirken Luai nin setupina RMW iyi gelebilir sonucta Jan da kendini bu ise adamis bir adam ve iyi bir is cikarttigini biliyoruz, ikinizi de severim ve baska forumlarda oldugu gibi kalkip aranizdaki konusmalari konuyu kilitleyerek durdurmak degil niyetim sonucta saygi ve sevgi cercevesinde fikirlerimizi beyan edebilecek olgunlukta oldugumuzu dusunuyorum szden cok rica ediyorum o sunu dedi bu bunu gecti muhabbetlerini uzatmayalim lakin bu sadece kalp kiriyor, Luai piste cikar Aren rolling sever isteyen gelir isteyen gelmez ama bunlarin yeri burasi degil haftasonlari hep sanayideyiz otururuz tartisiriz yemegimizi yeriz yine tartisiriz Sizi opuyorum gergin MINIler
Yorum Yap
-
Arabalar hızlı olunca konuda hararetli oluyor sanırım yekta: benim üst devirler biraz kötü hissediliyor luai : benimkisi benim kullandığım schrick ve grand am arasında bir yorumdu ,,,Rmw kötü bişey demedim bende alacam zaten diyorum =O) evet beyler luai araştırmayı seviyor ve gerçekten çok okuyor. Belki motor ustası değil ama yazılanları üretilenleri çok iyi takip ediyor habibi Ama diğer yandan söküp takmış kendi yapmış olanında kendince tecrübesi ayrı ve tartışılmazdır Burada en önemli olan tecrübelerimizi ve bilgilerimizi paylaşmaktır,,, benim bildiğim luai, yekta ve ismini saymadığım onca forum arkadaşımız iyi arabalar yapmışlar ben ve benim gibi yeni başlayanlar bir söküp çıkardıysak, onlar en az iki üç söküp takıyor haliyle kullanıcı tecrübeleri çok fazla oluyor. Sonuç olarak klaveyede insanlar birbirini kolay yanlış anlayabiliyor burada olduğu gibi,,, Bence en güzel açıklama alen abiden gelmiş diyorum ,, ne arabalar hararet yapsın nede biz arkadaşlar
Yorum Yap
-
en hızlı benım alayına gooo alın size yenı bir tartışma konusu; arenı luaı unutun bana sarın arkadaşlar herkese kazasız belasız cezasız günler diliyorum kırmayalım birbirimizi lütfen rica ediyorum....Geçelim gtı'ları scırocooları type-rları sk2 leri cupraları mezgitleri bunlara sevınelım ya hepimiz miniciyiz unutmayalım...
Yorum Yap
-
Bu konuya daha fazla yazma taraftarı değilim,
Alt segment üst segment bilmem tartışdığımda yok ortalığı bulandıran 3 5 kişi var ki bu sitede olan yok diye biliyorum yada öyle düşünüyorum .
Kimse kimsenin arabasını hafife almasın Cem özellikle sana söylüyorum yektanın benle Luaiden 1 eksiği oversize subaptır inan oda segment değiştirmeye yaramıyo ,1 takım oversize subap seti ile 10 boy alınmıyo
benim için farklı bir segmente geçmesi için Kereminde dediği gibi koyarsın 1.8 stroker 'ını Eaton M65 yada rotrex e geçersin işte o zaman segment dışı bir araç olur
yanlış anlama, Luai, ben ve Yektadan 1 üst segmentteyse ve sen kendin bizim arabalar ile denemek isteyip görmek istediğine göre ben ve Yekta seninle aynı ayarda arabalarız sanırım bunu mu anlamalıyız, benim arabam DYNO da 270 HP vermedi ( ki aynı dynoda ölçülmediler)
DBS dediğin araba DynoDynamics de kaç HP verdi bi tahminin var mı?
Maha dynoda 238 HP veren arabayı inan dikiz aynamda görmedim farklı dynolar farklı mapler farklı kullanıcılar farklı zaman ve havada denenen araçlar bunlar hep etken ve değişkenlik gösterecek faktörler sanırım bunları sende benim kadar bilen birisin
Zamanında benim aracımı çok çağardın denemeye, birde bana senin üstündeki parçalar bende olsa üzerinden atlarım gibi bi yorumun bile oldu Onada eyvallah dedik
Şurda Cem arkadaşız özellikle bu yaz çok yemiş içmişliğimiz var bazı şeylere sende objektif bak Luai oyle bi adam değildeki anlam nedir ? gazlamıyo mu gazlamasın beni pek ilgilendirmiyo , Beni ilgilendiren kısmı en hızlı olduğunun yazılması ki kendisi yazılmıyo iş yazmaksa herkez yazar
Ben bu arabayı kolunu bacağını kesmeden eli yüzü düzgün tuttum her yerine itina ile bakıyorum
Piste çıksam setup ım uygun
Rolla çıksam yine setup ım uygun
Dışarı çıksam gezsem bu modada uygun
Biryere gittiğimde kolunu bacağını kesmediğim için ters bir davranışda sezmedim
işin özü kimin arabayı ne niyetle yaptığı gram umrumda olmadı olmaz tarzı da beni ilgilendirmez ben gazlamaya yaptım kendimi bilirim .
BS ile deneriz Serhatla konuştuk yok emmeden NOS basıcakmışsın falan diyosunda bunları sana kim söylüyo ?
Face de isteyen istediğini yazar e bu durumda bende yazarım
Kaldı ki benim denediğim araçla Luai denemedi sen geçersin dedi NG 106 ya pistte hızlıyım dedi
Luai belki benden hızlıdır ben mini ile piste çıkmadım çıkmayıda düşünmüyorum bana göre araç pistte daha çok hırpalanıyo bu durumda ben Luaiden pistte daha hızlıyım nasıl diyemezsem kimsede bana kalkıp Luainin araba çok hızlı seni rollda geçer sağda solda insanlar bana veya arkamdan konuşamaz bunlar hep LAF .
Heryerde söyledim yine söylüyorum Luainin araba çok hızlıymış olablir ben bilmiyorum gözümle görmedim senelerce S2K lara 20 boy atıyo diye konuşuldu hangi S2K ile denedi merak ediyorum BKM ile denedi mi FOG ile denedi mi Urfanın H ile denedi mi ? hayır inan S2K lar eskisinden daha hızlı sen Mehmetin S2K ile yürüdün aradaki farkı gördün ben mehmetle yürümedim ama yürüdüğü arçlar ile denedim kıstas alabliyorum ha şimdi yeni setup yaptı Allah var işte o benim artık segmentim değil içimizden geçicek onun setup ı ve klansmanı DBS ve üzeri
şunu bil ne ben ne Yekta ne Luai DBS 'nin klansmanı arabalar değiliz bizim bi üst yapıcağımız SC kiti ve stroker olur o zamanda biz DBS den ve diğelerinin klansmanından çıkıyoruz şu an DBS BK YGZ bunlar bizden hızlılar kısmet olur araba bi aksilik çıkarmazsa hepsiyle denerim sende izlersin 50 kişiyle denedim Türkiyede bu işleri yapan uğraşan çok adam yok helede miniyle ben aklımı seviyim ki 200 SX imi RB lemediğime keşke RB leseydim yada 2JZ koysaydım al arabanın bana maliyeti 70000 + eee hala kumda oynuyorum konuya daha fazla gerilim vermeye gerek yok 3 gün sonra sanaydie Özgünde İskenderde yada bi yerde mangalda karşılıklı oturup yer içieriz gerek yokEn son düzenleyen ARENIMO; 25-09-12, 18:32.
Yorum Yap
Yorum Yap