Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r53 e Yapılacaklara tavsiye

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Twsttr selam, kapak için komple yenilemen tavsiye ederim yani sibop +1mm, çift yay, şapka titanium ve yağ yuva kapları kaçırmamasi için nolur nolmaz iki kere iş yapma diye ve son port polish.

Egzantrik için kesinlikle RMW street V2 yada race kulanmana bağlı bi şey başka markaya gitme hele schrick.

Piston için CP yada Arias tavsiyem.

450cc injector tavsiyem çok yeterli.

Daha özel soruların varsa bana PM atabilirsin
    RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Luai bende schric var 72 72 8000 dd dönüyorum herhangi bir sorunda yaşamadım biraz üst dönüyorum ama çok memnunum schrick bence yabana atılıcak bir marka değil M serisinde proschelere vw gurubuna uzun zamandır en kalteli egzantrikleri üreten firmadır özellikle M serisi için

Yorum Yap

valla suan benım maliyet 7000 8000 leri buldugu ıcın ucuz olanı ıyıdır benım ıcın elıdne varsa ucuza egzantrik alalım aren Ust kapak konusunu da konustum..eger uygun bır fıyat cıkarırsa yolluyorum sana dırek

Yorum Yap

Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          valla suan benım maliyet 7000 8000 leri buldugu ıcın ucuz olanı ıyıdır benım ıcın elıdne varsa ucuza egzantrik alalım aren Ust kapak konusunu da konustum..eger uygun bır fıyat cıkarırsa yolluyorum sana dırek
          bende de schrick var,,, türkiye tatile geldiğimde haftada bir gün kesin üst devirlere kadar çıkıyorum çok şükür bişey olmuyor,, ama benim aklımda da rmw var bir sonraki değişikliklere başladığımda çıkaracam schrick i,, sebebiyse daha fazla devir çevirmek ama şu an ki yaptıklarınla benim araba üzerindekiler neredeyse aynı ve bence schrick bu değişikler için çok uygun bir tercih,,, hem rmw nin alt devirleri kötü diye hatırlıyorum ama üst devirler iyi o bir gerçek =O) bide arabayı trafikte günlük hayatta da kullanacaksan bence rmw ye gerek yok gibi

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Luai bende schric var 72 72 8000 dd dönüyorum herhangi bir sorunda yaşamadım biraz üst dönüyorum ama çok memnunum schrick bence yabana atılıcak bir marka değil M serisinde proschelere vw gurubuna uzun zamandır en kalteli egzantrikleri üreten firmadır özellikle M serisi için
            Başka iyi markalar için yapiyor ola bilir ve iyi verim veriyor ola bilir ama Mini için daha iyisi varken niye alınmasın niye daha düşüğü alsinki. Bunuda kanıtlanmış bi şey. Amerika'da ve Avrupa'da herkez değiştiriyor daha iyi verim alıyorlar. Hem o kadar devir çeviriyorsun niye daha iyisini takmiyorsun üst devirler için, orjinal egzantrikle döne bilirsin 7600 8000 sorun olamdan. Bizde çeviriyoruz sıkıntısız ama şimdi üst devir içinde var alt devir içinde var. Kim bilir daha fazla beygir alabilirsin üste belki senin egzantrik engelliyor
            RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              bende de schrick var,,, türkiye tatile geldiğimde haftada bir gün kesin üst devirlere kadar çıkıyorum çok şükür bişey olmuyor,, ama benim aklımda da rmw var bir sonraki değişikliklere başladığımda çıkaracam schrick i,, sebebiyse daha fazla devir çevirmek ama şu an ki yaptıklarınla benim araba üzerindekiler neredeyse aynı ve bence schrick bu değişikler için çok uygun bir tercih,,, hem rmw nin alt devirleri kötü diye hatırlıyorum ama üst devirler iyi o bir gerçek =O) bide arabayı trafikte günlük hayatta da kullanacaksan bence rmw ye gerek yok gibi
              Kim dedi rmw street v1 alt devir daha kötü?

Ben iki tane denedim egzantik araban üzerinde denedim. Orjinali soktum ve RMW street taktım araba daha iyi gitti hem Paşaoğlunda dyno önce ve sonra sonucu var ayni hava sıcaklığında daha iyi tork ve beygir aldım sonra RMW yazılımı dahada iyi oldu. Daha Orjinal kapakla. Sonra RMW BVH kapak aldım aynı egzantrik taktım v1 gayet alt devir iyidi sıkıntısız ve devir ceviriyordum 7500. Sonra üst daha oyi olmasi istedim dedim gittim RMW race aldım önce ve sonra videom var (bulursam paylasmicam) devir daha üst devir daha hızlı gidiyordum ama alt bira kötü oldu ama 4500 geçer geçmez fana güzeldi ve yine dyno verisi Paşaoğlunda baka bilirsiniz!!
              RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Başka iyi markalar için yapiyor ola bilir ve iyi verim veriyor ola bilir ama Mini için daha iyisi varken niye alınmasın niye daha düşüğü alsinki. Bunuda kanıtlanmış bi şey. Amerika'da ve Avrupa'da herkez değiştiriyor daha iyi verim alıyorlar. Hem o kadar devir çeviriyorsun niye daha iyisini takmiyorsun üst devirler için, orjinal egzantrikle döne bilirsin 7600 8000 sorun olamdan. Bizde çeviriyoruz sıkıntısız ama şimdi üst devir içinde var alt devir içinde var. Kim bilir daha fazla beygir alabilirsin üste belki senin egzantrik engelliyor
                Luai bende şu an Schirc var sorun yaşamadım üstlerde çok tatminkar ben biraz yürüyen arabada spec değiştirmeyi sevmiyorum yürüyen arabayı bozmamak lazım zaten işin aslı MZ3 coupe arıyorum bulsam tüm ilgimi alakamı ona vericem

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Kim dedi rmw street v1 alt devir daha kötü?

Ben iki tane denedim egzantik araban üzerinde denedim. Orjinali soktum ve RMW street taktım araba daha iyi gitti hem Paşaoğlunda dyno önce ve sonra sonucu var ayni hava sıcaklığında daha iyi tork ve beygir aldım sonra RMW yazılımı dahada iyi oldu. Daha Orjinal kapakla. Sonra RMW BVH kapak aldım aynı egzantrik taktım v1 gayet alt devir iyidi sıkıntısız ve devir ceviriyordum 7500. Sonra üst daha oyi olmasi istedim dedim gittim RMW race aldım önce ve sonra videom var (bulursam paylasmicam) devir daha üst devir daha hızlı gidiyordum ama alt bira kötü oldu ama 4500 geçer geçmez fana güzeldi ve yine dyno verisi Paşaoğlunda baka bilirsiniz!!
                  Üst egzantirik takınca araba Type R gibi oluyo bildiğin altlar verimsizleşiyo ama üstlerinde tadından yenmiyo

Yorum Yap

Luai bende şu an Schirc var sorun yaşamadım üstlerde çok tatminkar ben biraz yürüyen arabada spec değiştirmeyi sevmiyorum yürüyen arabayı bozmamak lazım zaten işin aslı MZ3 coupe arıyorum bulsam tüm ilgimi alakamı ona vericem
                    Ben anlamadım niye hep sorunum yok diyorsun?? Kimse demedi senin egzantik sorunu var!! Denemeden bence yorum yapılmaz Aren.

Üst egzantirik takınca araba Type R gibi oluyo bildiğin altlar verimsizleşiyo ama üstlerinde tadından yenmiyo
                    Bence çok ve çok abartın... Mini ve Type R karşılaştırman çok komik hahahah ne diyim başka.
                    RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Bence çok ve çok abartın... Mini ve Type R karşılaştırman çok komik hahahah ne diyim başka.[/QUOTE]

Luai neyin ne olduğunu inan senden iyi biliyorum sadece mini yüklemedim bu 1. si

2. olarak Sanırım yazdıklarımı ya anlamıyosun türkçen yetmiyo yada algıda seçicisin Type R gibi dememdeki sebep devir dönmek ve sanki 4500 e kadar boş 4500 den sonra güç gelmesini vtec gibi hissetirmek anlamında söyledim ama boş yazıyosun anlamıyosan yazma arkadaşım !!!
                      En son düzenleyen ARENIMO; 24-09-12, 15:55.

Yorum Yap

[QUOTE=Luai;11779]Ben anlamadım niye hep sorunum yok diyorsun?? Kimse demedi senin egzantik sorunu var!! Denemeden bence yorum yapılmaz Aren.

Bende kullandım sorunum yok diyorum dynoda eğrim güzel sorunsuz ve efektif benim aracımın specleri bunlar beni geçicek bi R53 olrsa o zaman düşünürüm
                        En son düzenleyen ARENIMO; 24-09-12, 15:54.

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          tam tersi aslında.. RMW özellikle street serisi yani newman ile alt devirler çok daha canlı oluyor mid range torque bayağı yükseliyor üst devirleri de gayet iyi.. günlük kullanım için ideal bence.. schrick ise daha üst devirlere yönelik bir egzantrik ve alt devirlerde orjinalden bile kötü olabilir.. schrick takıcaksanız bence kapak içi de yapılı olmalı ve yüksek devir dönmelisiniz ki faydayısını görün.. mertcanın sattığı RMW egzantrk de biraz schrick tadında ama tam detayını değerlerini bilmiyorum luai daha iyi bilgi verebilir o konuda..
                          aren zaten detaylıca anlatmıştır yapılabilecek herşeyi, bence de ne olursa olsun kapak açılmışken port polish yapmadan kapatmayın, yaparken muhakkak emme manifold portlarını ve headers daki portları da aynı ölçüde genişletin ki gerçekten tam verim alınsın.. imkan varsa double yay ve büyük subap da kullanın.. kol ve piston zorunlu değilse değişmeyin hiç gerek yok, değişecekseniz pistonları cp alabilirsiniz (wiseco sakın almayın çatlıyorlar) kol da pauter olabilir.. egzantrik ve yazılım yapacaksanız enjektör kesinlikle gerekecektir, siemens deka 450cc (6nokta) sanırım ev14 dü kodu, yada rc-bosch gibi markalar seçebilirsiniz en düşük 400cc olacak şekilde (450 üstüne de çıkmayın) yazılım için de ecufast özgün zaten... kasnak olarak da %17 üstüne çıkmayın.. alabilirseniz bir de water/meth injection kit iyi olur hem sağlık hem de performans bakımından.. ayrıca yoksa eğer en azından bi egt göstergesi alabilirsin iyi olur

Yorum Yap

Luai neyin ne olduğunu inan senden iyi biliyorum sadece mini yüklemedim bu 1. si

2. olarak Sanırım yazdıklarımı ya anlamıyosun türkçen yetmiyo yada algıda seçicisin Type R gibi dememdeki sebep devir dönmek ve sanki 4500 e kadar boş 4500 den sonra güç gelmesini vtec gibi hissetirmek anlamında söyledim ama boş yazıyosun anlamıyosan yazma arkadaşım !!!
                            Sen kendi kendin ben senden iyi biliyorum demen harbi harbi cok komik neyine guveniyorsun anlamiyorum ALLAHa sukur boyle bi kibirlilik yok bende ondn cundan daha iyim hic bi iddam yok ve hic bi zaman demem!! Ben burda sadece bisey denedim ve bilgi paylasiyorum o kadar sen gelmis ne diyorsun... Sen asil beni anlamadin 4500 deviden sonra araba daha iyi gidiyor dedim Race egzantrikte hissediyorsun ve dynoda gore biliyorsun dedim. Vtech gibi alt bos demedim alt devir eskisi gibi olmiyor dedim eski yazida.

Neyse sen benden daha iyisin ya!!

Bende kullandım sorunum yok diyorum dynoda eğrim güzel sorunsuz ve efektif benim aracımın specleri bunlar beni geçicek bi R53 olrsa o zaman düşünürüm
                            Sen hep boyle devam et beni gecti yok ben onu gectim.... Yine denemeden yorum yapilmamasi lazim derim. Ben arabam soktum olmadi denemeye ama benim denedim arabayla deniye bilirsin sonra de ben onu gecerimdim yada ne demek istersen.
                            En son düzenleyen Luai; 24-09-12, 22:22.
                            RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Luai asana bisey yazmiyorum gerekde duymuyorum sen benim denedigim NG 106 yla denemeye cekindin Mami seni aradi sen beni gecersin dedin ?? biz mami abiyle kafa kafaya kaldik gelemedin ama sn takma kafani BS yle denicez o zaman konusuruz o zamana kadar sesin cikmasin kocum turkiyenin en hizli minisiyim yazanlara zamaninda yazdirmasydin sn benimle denedin mi hayir yektayla denedin mi hayir ?? Ee 2 ay oncede face de yazilarin cikti turkiyenin en hizli minisi diye ?? Simdi bana kalkmis birda denemeden belli olmaz diye sallama

Yorum Yap

Bos yazm Luai bos yazma seni cagardik Gelmedin daha bi tane Roll a geldigini gormedim cagirdik mami abi aradi abisen gecersin ben rollda dgil pistte hizliyik dedin piste gel dedin bana anlatma Yeltayla bnle denemeden hizli olmazsin bide bana burda bos kelime yapma

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X